Om reisen

Paris Marathon

Paris marathon lopp 4


Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 40.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris severdigheter, som for eksempel Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen.


Reisen er under produksjon

Ta kontakt om du ønsker å få beskjed når reisen til Paris Marathon 2018 er klar for bestilling.
E-post: post@springtime.no    |     Telefon: 22 88 10 00


Paris Marathon løpes på en forholdsvis flat og lettløpt løype. Start og mål ligger nære Triumfbuen og vi bor på et hotell som ligger innenfor gangavstand fra disse. Løypa går i de sentrale delene av Paris, og ved 33 kilometer løper man inn i Bologneskogen for en fem kilometer lang del som avsluttes med løpets eneste bakke. De siste to kilometerne er flate og lettløpte.


Paris marathon 5


Paris er definitivt en av verdens mest spennende turistbyer og løpet er bare en del av reisen. Severdighetene er det mange av, restaurantene er gode og caféene koselige.

Unn deg en sprek vårreise til Paris!


Uteservering Paris

Kart - Paris


Chicago Marathon
08 okt. 2017

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

Berlin Marathon
24 sep. 2017

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton. Dette er stedet for nye personlige rekorder.

Brooklyn Half Marathon
20 mai 2017

Heng med til New York og løp USAs største og mest populære halvmaraton med over 27.000 løpere. Stemningen er unik og vi forstår virkelig hvorfor så mange velger...

New York City Marathon
04 nov. 2018

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Médoc Marathon
09 sep. 2017

Festmaraton! Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker og gjennom vinslott. Underveis bys man...