fbpx

Om reisen

Paris Marathon

PARIS MARATHON
DATO: 7
 APR 2024

Paris Marathon er et av verdens største løp med over 50.000 deltagere. Et ekte storbyløp som går forbi mange av severdighetene Paris har å by på; Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen.

Løpet er perfekt for deg som skal løpe ditt første maraton, og mange reiser med ledsagere og supportere og det er veldig god stemning på denne turen. På denne reisen med Springtime arrangerer vi felles startnummerhentig, middag, morgenjogg, start på løpet og after run middag.

 

Paris marathon lopp 4

 

 


Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 50.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris severdigheter, som for eksempel Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen.


Møt våren 2024 i Paris!
Paris Marathon løpes på en forholdsvis flat og lettløpt løype. Start og mål ligger nære Triumfbuen og vi bor på et hotell som ligger innenfor gangavstand fra disse. Løypa går i de sentrale delene av Paris, og ved 33 kilometer løper man inn i Bologneskogen for en fem kilometer lang del som avsluttes med løpets eneste bakke. De siste to kilometerne er flate og lettløpte.


Paris marathon 5


PARIS 


Paris er definitivt en av verdens mest spennende turistbyer og løpet er bare en del av reisen. Severdighetene er det mange av, restaurantene er gode og caféene koselige.

Unn deg en sprek vårreise til Paris!


Uteservering Paris

Kart - Paris


Chicago Marathon
13 okt. 2024

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Flat og rask løype tiltrekker mange! I 2023 ble det satt ny...

Berlin Marathon
29 sep. 2024

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.

TCS New York City Marathon
03 nov. 2024

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2024 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Médoc Marathon
07 sep. 2024

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker...