fbpx

Om reisen

Médoc Marathon


Dette er og en typisk «gruppereise» at man reiser flere venner/kolleger sammen – for å dele opplevelsen:

MÉDOC MARATHON 2023 – når løping blir en fest!

Lørdag 2.september 2023 blir en dag du aldri glemmer. 2023 UNIK MULIGHET – mail post@springtime.no snarest / først til mølla. (DET VAR UTSOLGT – men vi har fått noen ekstra plasser).

Det er begrenset med plass og denne reisen blir raskt utsolgt. Book ett år i forveien er vårt råd så du ikke blir skuffet.

Vær oppmerksom på at vi IKKE selger kun startnummer – velg pakker med hotel, med eller uten fly.

Har du spørsmål om reisen – vennligst kontakt geirjarle@springtimegroup.no 

Médoc Marathon er et vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux. Deltakerne er utkledd, og på drikkestasjonene bys det blant annet på vin, ost og tørket frukt. Medoc Marathon er et løp som virkelig forener nytte og glede. Utfordringen er å kombinere det å løpe 42km med å prøvesmake vin fra 22 vingårder – SAMTIDIG. 


Så godt som alle deltakerne er utkledd, og temaet for 2023 er GASTRONOMI  

 

TEMA: GASTRONOMI – LØP SOM EN OST, EN FLASKE VIN ELLER ET FENALÅR?

Temaet gir med andre ord rom for det meste. Enkelte legger ned mye tid og energi i sine utkledninger, mens andre nøyer seg med enkle løsninger. En ting er sikkert; desto mer ambisiøs utkledningen er, desto mer heiarop og oppmuntring får du langs veien. Forvent mange tilrop og oppmuntrende dunk på ryggen dersom du kommer på noe spennende.

Atmosfæren gjennom løpet er veldig hyggelig og avslappet, fylt med moro, vin og gode oster for både løpere og tilskuere.

Vi bor bra og sentralt i Bordeaux. Ettersom alle bor på samme hotell blir det ekstra sosialt og hyggelig.

Dette er turen for en vennegjeng, arbeidskolleger, som kick off, team-building og for alle som synes løping er en fest!


Medoc-lopp-7


Medoc vätske och matkontroll

Variert servering underveis i løypa – alt fra frukt til entrecôte til østers…

 


Paris Marathon
07 april 2024

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

Berlin Marathon
24 sep. 2023

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.

Valencia Marathon
03 des. 2023

Den flate løypa byr både på det historiske og det hypermoderne. Turen går både mellom gamle bygninger i Valencias bygater, bare meter fra det glitrende Middelhavet...

Chicago Marathon
08 okt. 2023

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

New York Jentemil
10 juni 2023

Dette er det kuleste løpet i verden for jenter! Bli med på fantastsk reise til New York med løping, shopping, kultur, restauranter og en gjeng herlige jenter å dele...