fbpx

Om reisen

Berlin Marathon

nära mål


Enten du er ute etter ny bestetid, debut i et spennende maratonløp eller bare ønsker å løpe en særdeles flott maraton, så er Berlin stedet. Løypa er flat, temperaturen er behagelig, gatene er brede og man har hele sommeren på seg til å komme i form. Å reise med Springtime til Berlin med våre erfarne reiseledere gir det deg optimal forberedelse og opplevelse før, under og etter løpet! 


2021 og 2022 – forhåndspåmelding er åpen. Du kan sikre deg start i 2021 allerede nå.


I tillegg til å være rekordrask er Berlin Marathon et fantastisk velorganisert og hyggelig løp. Godt og vel 40.000 løpere, en million ivrig heiende tilskuere, tusenvis av dyktige funksjonærer og et stort antall artister som underholder langs veien. Når det så i tillegg er verdens raskeste maratonløp – de siste seks verdensrekorder er satt her – og stort sett går i behagelig temperatur så er det ikke rart at mange i verdenseliten velger seg Berlin.


Frokostjogg og Inline skating

I tillegg til hovedarrangementet, maratonløpet, som går på søndag er det to store arrangement på lørdag; frokostjoggen og inlines-løpet. Den internasjonale frokostjoggen starter lørdag morgen fra Charlottenburg. Her samles tusenvis av mennesker fra mange av verdens land og jogger, i svært rolig tempo, rundt seks kilometer til den mektige Olymiaarenaen med de karakteristiske blå løpebanene. Etter målgangen serveres rikelig av frokosttilbehør. På ettermiddagen starter inlinesløpets rundt 8.000 deltakere. Det er virkelig fascinerende å se løperne suse forbi i rasende fart.


IMG_1195


NB: Springtime selger ikke kun startnummer.  Man nå velge en av våre pakker med eller uten fly. Bestill i god tid – begrenset antall.

Chicago Marathon
10 okt. 2021

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

Paris Marathon
17 okt. 2021

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

Training Camp Portugal

Springtime tilbyr herlige aktive uker på Algarvekysten hver vår og høst. Training Camp Portugal passer for treningsglade mosjonister. Alle uker har et velfyllt...

TCS New York City Marathon
07 nov. 2021

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet 2022 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Tokyo Marathon
17 okt. 2021

Tokyo Marathon er et av de viirkelig - på alle måter - store maratonløpene. Tokyo, er en av verdens største byer, byr på et mylder av mennesker, trafikk, puls og...

Virgin London Marathon
03 okt. 2021

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet.