fbpx

Om reisen

Chicago Marathon


The Bank of America Chicago Marathon er et av verdens største, mest populære og spennende maratonløp. Chicago, også kalt «The Windy City», er et must for alle maratoninteresserte. Vi har garanterte startplasser.

Vi anbefaler alle å lese reisebrevet (skrevet av Janicke Bråthe / Lettbent.com) fra The Bank of America Chicago Marathon 2019 her.

The Bank of America Chicago Marathon er kjent for sin raske baneprofil. Langs denne løypen har 4 verdensrekorder blitt satt, en mengde nasjonale og ikke minst personlige rekorder også. Mange maratonløpere rangerer Chicago som sin favoritt. Alt fra hotellets beliggenhet rett ved start/mål, til den flate løypen og det utrolige folkehavet som heier på en, nevnes i positive ordlag.Start og mål i Grant Park, ca 1,7 millioner tilskuere langs løypen gjennom 29 ”neighborhoods”.

Chicago Marathon

2020 og 2021 – forhåndspåmeldingen er åpen.

Dato for Chicago Marathon i 2019 var søndag 13. oktober, 2020 er søndag 11. oktober men datoene kan bli endret. Pakkene og prisene for 2019 er klare, og bruk de og som utgangspunkt for 2020 (indikativt).

Reiseledere for 2019 var Andreas Grøgaard (Breaking Marathon Limits), Jenny Midbjer og Janicke Bråthe.

Andreas er en aktiv løper med mange gode resultater. Han er og med som instruktør på noen av våre treningsreiser til Portugal, i tillegg til å være reiseleder for 2019 turen til Chicago.

For 2019 var også Jenny Midbjer og Janicke Bråthe med som reiseledere for en stor og hyggelig norsk gjeng!

Reiseledelse for 2020 avklares i god tid før løpet og siden oppdateres. Springtime sine reiseledere fra Norge og Sverige (en stor gjeng som reiser sammen) er alltid erfarne mennesker som har deltatt på Chicago Marathon tidligere, har erfaring fra maraton-løping og kjenner Chicago godt!

CHICAGO

Chicago er en av USAs hyggeligste byer. Attraktivt beliggende ved Lake Michigan ligger denne metropolen med både småbåthavner, store grøntområder og noen av verdens høyeste bygninger. Med sitt rikholdige utvalg av kultur, restauranter, shopping og uteliv er Chicago et topp reisemål for en langweekendreise.

Chicago ligger i delstaten Illinois og har 2,6 millioner innbyggere (11 millioner om man tar med forstedene). Det gjør Chicago til USAs tredje største by. I 1920 var faktisk Chicago også den tredje største «norske» byen. Hele 50.000 norske innvandrere bodde her på den tiden.

Chicago er alltid verdt et besøk, og perfekt for en langweekend. Her er det noe å finne på for alle.


DSC_0714

 

Médoc Marathon
11 sep. 2021

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker...

New York Jentemil
12 juni 2021

Dette er det kuleste løpet i verden for jenter! Bli med på fantastsk reise til New York med løping, shopping, kultur, restauranter og en gjeng herlige jenter å dele...

TCS New York City Marathon
07 nov. 2021

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet 2021 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Paris Marathon
11 april 2021

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

Berlin Marathon
26 sep. 2021

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.