fbpx

Om reisen

Chicago Marathon


Bank of America Chicago Marathon er et av verdens største, mest populære og spennende maratonløp. Chicago, også kalt «The Windy City», er et must for alle maratoninteresserte. Vi har garanterte startplasser.


Chicago Marathon 2019 ÅPEN (få plasser)

2020 – forhåndspåmeldingen er åpen

Dato for Chicago Marathon i 2019 er søndag 13. oktober, 2020 er søndag 11. oktober men datoene kan bli endret. Pakkene og prisene for 2019 er klare, og bruk de og som utgangspunkt for 2020 (indikativt).

 


Chicago er en av USAs hyggeligste byer. Attraktivt beliggende ved Lake Michigan ligger denne metropolen med både småbåthavner, store grøntområder og noen av verdens høyeste bygninger. Med sitt rikholdige utvalg av kultur, restauranter, shopping og uteliv er Chicago et topp reisemål for en langweekendreise.

Chicago ligger i delstaten Illinois og har 2,6 millioner innbyggere (11 millioner om man tar med forstedene). Det gjør Chicago til USAs tredje største by. I 1920 var faktisk Chicago også den tredje største «norske» byen. Hele 50.000 norske innvandrere bodde her på den tiden.

Chicago er alltid verdt et besøk, og perfekt for en langweekend. Her er det noe å finne på for alle.


DSC_0714

 

Médoc Marathon
07 sep. 2019

Festmaraton! Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker og gjennom vinslott. Underveis bys man...

New York Jentemil
08 juni 2019

Dette er det kuleste løpet i verden for jenter! Bli med på fantastsk reise til New York med løping, shopping, kultur, restauranter og en gjeng herlige jenter å dele...

New York City Marathon
03 nov. 2019

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Paris Marathon 14. april 2019

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 40.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

Berlin Marathon
29 sep. 2019

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.