fbpx

Om reisen

Chicago Marathon


The Bank of America Chicago Marathon er et av verdens største, mest populære og spennende maratonløp. Chicago, også kalt «The Windy City», er et must for alle maratoninteresserte. Vi har garanterte startplasser.


The Bank of America Chicago Marathon er kjent for sin raske baneprofil. Langs denne løypen har 4 verdensrekorder blitt satt, en mengde nasjonale og ikke minst personlige rekorder også. Mange maratonløpere rangerer Chicago som sin favoritt. Alt fra hotellets beliggenhet rett ved start/mål, til den flate løypen og det utrolige folkehavet som heier på en, nevnes i positive ordlag.Start og mål i Grant Park, ca 1,7 millioner tilskuere langs løypen gjennom 29 ”neighborhoods”.

Chicago Marathon 2019 – Bestillingen er stengt. Hvis du vil løpe, send e-post til camilla.rahm@springtime.se

2020 – forhåndspåmeldingen er åpen

Dato for Chicago Marathon i 2019 er søndag 13. oktober, 2020 er søndag 11. oktober men datoene kan bli endret. Pakkene og prisene for 2019 er klare, og bruk de og som utgangspunkt for 2020 (indikativt).


 

Årets reiseleder er Andreas Grøgaard, som selv skal delta og har ambisjoner om å løpe under 2:25:00.

Andreas blir og å treffe på et løpertreff vi arrangerer i Oslo, sammen med dere som deltar (dere blir invitert). Dette finner sted i august/september.

Andreas er en aktiv løper med mange gode resultater. Han er og med som instruktør på noen av våre treningsreiser til Portugal, i tillegg til å være reiseleder for 2019 turen til Chicago.

 

CHICAGO

Chicago er en av USAs hyggeligste byer. Attraktivt beliggende ved Lake Michigan ligger denne metropolen med både småbåthavner, store grøntområder og noen av verdens høyeste bygninger. Med sitt rikholdige utvalg av kultur, restauranter, shopping og uteliv er Chicago et topp reisemål for en langweekendreise.

Chicago ligger i delstaten Illinois og har 2,6 millioner innbyggere (11 millioner om man tar med forstedene). Det gjør Chicago til USAs tredje største by. I 1920 var faktisk Chicago også den tredje største «norske» byen. Hele 50.000 norske innvandrere bodde her på den tiden.

Chicago er alltid verdt et besøk, og perfekt for en langweekend. Her er det noe å finne på for alle.


DSC_0714

 

Médoc Marathon
12 sep. 2020

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker...

New York Jentemil
13 juni 2020

Dette er det kuleste løpet i verden for jenter! Bli med på fantastsk reise til New York med løping, shopping, kultur, restauranter og en gjeng herlige jenter å dele...

New York City Marathon
01 nov. 2020

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Paris Marathon
05 april 2020

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

Berlin Marathon
27 sep. 2020

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.