fbpx

Om reisen

Honolulu Marathon


Interessemelding 2023 er åpen!

Vinteren 2023 kan du være med på en skikkelig drømmereise! Eller hva sier du om et par dager i Los Angeles, fem dager i Honolulu, fire dager på Maui og til sist to dager i San Fransisco. Samtlige steder bor vi komfortabelt på gode hoteller.


Dette blir en reise full av uforglemmelige opplevelser enten du deltar i et av løpene eller er medreisende. Vi er eksperter på reisen, og vår skandinaviske reiseleder tar vare på deg underveis. I tillegg møtes vi av lokale guider på plass. Ta sjansen og bli med på ditt livs reise!LOS ANGELES
Los Angeles, ofte forkortet til L.A. og også kalt City of Angels. Los Angeles er den største byen i delstaten California og ble grunnlagt av spanjolene den 4. september 1781. Byen og dens nærmeste omgivelser er verdensledende innen populærkultur som filmindustri, TV og musikk. Byen er også kjent for sitt behagelige klima, sine store motorveier, kjendistettheten, Hollywood, shopping og de vakre strendene. Her jogger vi langs klassiske Venice Beach, spaner etter kjendiser i Beverly Hills, shopper i Santa Monica og kan oppleve filmens vidunderlige verden i Hollywood og på Universal Studios.


HONOLULU
Oahu er den tredje største øya og også den tettest befolkede av alle øyer. Oahus største by er Honolulu og her ligger den berømte stranden Waikiki. For den shopping-glade finnes ett av de største shoppingsentrene, ala Moana, her. Vil du heller oppleve markedets sjarm så ligger International Market Place i gangavstand fra hotellet vi bor på.

Pearl Harbor er vel verdt et besøk. Der kan man få en idé om hvor hardt Hawaii ble rammet under andre verdenskrig. Hendelsen i 1941 førte til at USA gikk med i krigen i allianse med Storbritannia.

Vi bor på fem-stjernershotellet Outrigger Reef på nydelige Waikiki Beach. Foruten muligheten til å å løpe maraton, tar vi en sightseeing rundt øya.


Hnl marathon


MAUI
Vi rekker også et besøk på naturskjønne Maui. Øya består av ca 20 mil strender med svart, rød eller hvit sand. Maui er en øy for avkobling og nytelse. Den er kjent for sitt gode kjøkken, der man kan spise det meste fra havet. Det finnes et bredt utvalg restauranter, barer og nattklubber. Goflbanene på Maui er regnet som noen av de beste i verden – om du skulle få lyst til å gå en runde. Maui viser seg oftest fra sin beste side med naturens blandede skjønnhet, herlig tropisk klima og høye temperaturer året rundt. På Maui får vi blant annet delta på en polynesisk festaften med mat, huladans og tropiske drinker. Maui er rett og slett best!


golden-gate-bridge


SAN FRANCISCO
Siste stoppested på reisen er San Francisco som blant annet er berømt for de bratte bakkene, stilblandingen av viktoriansk og moderne arkitektur samt den vakre beliggenheten med store strender som møter havet rundt om byen. Berømte attraksjoner er broen Golden Gate, fengselsøya Alcatraz, kabelvogntogene, Transamerica-pyramiden, Coit Tower og Chinatown. Byens store utvalg av restauranter, kultur og shopping bidrar til å gjøre San Francisco til USAs mest sjarmerende by.


Dette er en preliminær plan for reisen. Det kan bli endringer i programmet. 


Chicago Marathon
08 okt. 2023

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

Paris Marathon
07 april 2024

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

TCS New York City Marathon
05 nov. 2023

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2023 eller 2024 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!