fbpx

Om reisen

Honolulu Marathon

 

2024

Dette blir en reise full av uforglemmelige opplevelser enten du deltar i et av løpene eller er medreisende. Vi er eksperter på reisen, og vår skandinaviske reiseleder tar vare på deg underveis. I tillegg møtes vi av lokale guider på plass. Ta sjansen og bli med på ditt livs reise!

 

Nu er det tid for å bestille vinterens drømmereise. Vi besøker San Francisco-Honolulu-Los Angeles.

San Francisco Vi begynner med å besøke San Francisco, som blant annet er kjent for de bratte bakkene, stilmiksen av viktoriansk og moderne arkitektur, samt den vakre beliggenheten med store strender som møter havet rundt byen. Berømte attraksjoner inkluderer Golden Gate-broen, Alcatraz, trikkene, Transamerica-pyramiden, Coit Tower og Chinatown. Med sitt brede utvalg av restauranter, kultur og shopping er San Francisco utvilsomt en av USAs mest sjarmfulle byer!

Bytur med Muir Woods er inkludert.

 

Honolulu Oahu er den tredje største øya og den mest befolkede av alle øyene. Oahus største by er Honolulu, og her finner du den berømte Waikiki-stranden. For de som elsker shopping, er et av de største kjøpesentrene her, Ala Moana. Hvis du heller vil oppleve markedets sjarm, finnes International Market Place innen gangavstand fra hotellet. Pearl Harbor er verdt et besøk, der du kan få en forståelse av hvor hardt Hawaii ble rammet under andre verdenskrig. Hendelsen i 1941 førte til at USA gikk inn i krigen sammen med Storbritannia.

Utfluktene i Honolulu kan bestilles som tillegg.

 

Los Angeles Los Angeles, også kjent som LA, er den største byen i delstaten California og ble grunnlagt av spanjolene den 4. september 1781. Byen og dens omgivelser er ledende innen populærkultur som filmindustri, fjernsyn og musikkindustri. LA er kjent for sitt behagelige klima, store motorveier, kjendistetthet, Hollywood, shopping og de vakre strendene. Vi jogger om morgenen langs den klassiske Venice Beach, spotter kjendiser i Beverly Hills, handler i Santa Monica og opplever filmens underverden i Hollywood og på Universal Studios.

Bytur med Universal Studios er inkludert.LOS ANGELES
Los Angeles, ofte forkortet til L.A. og også kalt City of Angels. Los Angeles er den største byen i delstaten California og ble grunnlagt av spanjolene den 4. september 1781. Byen og dens nærmeste omgivelser er verdensledende innen populærkultur som filmindustri, TV og musikk. Byen er også kjent for sitt behagelige klima, sine store motorveier, kjendistettheten, Hollywood, shopping og de vakre strendene. Her jogger vi langs klassiske Venice Beach, spaner etter kjendiser i Beverly Hills, shopper i Santa Monica og kan oppleve filmens vidunderlige verden i Hollywood og på Universal Studios.


HONOLULU
Oahu er den tredje største øya og også den tettest befolkede av alle øyer. Oahus største by er Honolulu og her ligger den berømte stranden Waikiki. For den shopping-glade finnes ett av de største shoppingsentrene, ala Moana, her. Vil du heller oppleve markedets sjarm så ligger International Market Place i gangavstand fra hotellet vi bor på.

Pearl Harbor er vel verdt et besøk. Der kan man få en idé om hvor hardt Hawaii ble rammet under andre verdenskrig. Hendelsen i 1941 førte til at USA gikk med i krigen i allianse med Storbritannia.

Vi bor på fem-stjernershotellet Outrigger Reef på nydelige Waikiki Beach.


Hnl marathon

 


golden-gate-bridge


SAN FRANCISCO
Siste stoppested på reisen er San Francisco som blant annet er berømt for de bratte bakkene, stilblandingen av viktoriansk og moderne arkitektur samt den vakre beliggenheten med store strender som møter havet rundt om byen. Berømte attraksjoner er broen Golden Gate, fengselsøya Alcatraz, kabelvogntogene, Transamerica-pyramiden, Coit Tower og Chinatown. Byens store utvalg av restauranter, kultur og shopping bidrar til å gjøre San Francisco til USAs mest sjarmerende by.


Chicago Marathon
13 okt. 2024

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Flat og rask løype tiltrekker mange! I 2023 ble det satt ny...

Paris Marathon
07 april 2024

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

TCS New York City Marathon
03 nov. 2024

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2024 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!