fbpx

Om reisen

Cape Town Marathon

Marathon_3


NYHET! 

I 2024 reiser Springtime til Cape Town og løper maraton, og du er hjertelig velkommen til å bli med! 

 

EARLY BIRD rabatt om du bestiller før 12. januar.

 

Løpet viser Cape Town fra sin beste side, og omgivelsene er en stor del av opplevelsen. Når vi er i Sør-


Løpet er perfekt både for deg som har løpt noen ganger og ønsker å ta den der kanontiden, og for deg som ønsker å få en god og spektakuær maratondebut. Dersom du ikke ønsker å løpe et helt maraton, kan du velge å løpe 5 eller 10 km.

Det er også 2 terrengløp over 22 km og 46 km.


Marathon_Logga


Cape Town

Med sine 3,7 millioner innbyggere er Cape Town er Sør-Afrikas nest største storbyområde etter Johannesburg. I bykjernen bor det ca en halv million. Byen er også kjent som «moderbyen» og er juridisk sentrum for Sør-Afrika. Parlamentets høysete er her, mens regjering og president sitter i Pretoria.

Cape Town er kjent for sin avslappede atmosfære og et aktivt natteliv. Byens befolkning, Capetonians, finner alltid grunner til å feire og nyte livet. Derfor er også utvalget av restauranter, barer og nattklubber stort. Gatene myldrer også av underholdere, surfere, klatrere og folk som har valgt nettopp denne byen for å maksimere egen livskvalitet.

Blant annet takket være sitt gode klima, flotte miljø og velutviklede infrastruktur er Cape Town er et yndet turistmål. Nærheten til flotte naturopplevelser, og et omfattende dyreliv, trekker også.

Mat- og vininteresserte besøker naturligvis vinområdene, og de mange vingårdene står gjerne på listen over ting man vil se og oppleve når man besøker Cape Town og Sør-Afrika.


CT oversikt


Sør-Amerika med Buenos Aires Marathon og Inkastien 2025
28 sep. 2025

Vi planlegger en reise til Sør-Amerika og Inkastien høsten 2025. Bli med på et spennende eventyr, med vandringen gjennom Inkastien som høydepunkt.

Médoc Marathon
07 sep. 2024

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker...

TCS New York City Marathon
03 nov. 2024

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2024 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Berlin Jentemil – Frauenlauf
14 mai 2020

Bli med på real jentehelg i trendy Berlin og opplev en by med mye puls og mange severdigheter. Strålende weekendreise for mor/datter, venninnegjengen eller...

Berlin Marathon
29 sep. 2024

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.