fbpx

Odd Blakkisrud

Odd har vært aktiv i idrett hele sitt liv.  Fotball, ski, og marathon har stått sentralt. Som langrennsløper har han deltatt i Vasaloppet sju ganger, alltid i eliteleddet og blitt premiert alle ganger.  

For om lag tjue år siden begynte han å jobbe for Springtime, en jobb som perfekt kombinerer hans reiselyst og sportsinteresse. Som Springtimes globetrotter er han en svært godt likt reiseleder, og en god organisator. Med sin utdannelse fra forsvaret er han dessuten en klar og tydelig leder. Han liker å ta hånd om mennesker og har erfaring fra både barne- og ungdomspsykiatrien, som trener for fotballag og leder i idrettslag, og har engasjert seg i frivillig arbeid for barn og ungdom, og for reumatikere. På tross av at han har Bechtrews sykdom, har han deltatt i marathonløp over hele verden på noen av sine favorittreisemål; Hawaii, New York og Medoc.

I de seneste årene har han vært en engasjert plass-sjef i Portugal. Han har også vært plass-sjef på Trainingcampen på Mallorca og i Thailand. Når han ikke er på reisefot er han helst sammen med barnebarna eller på fotballkamp på Åråsen stadion. 

Reiser med Odd Blakkisrud:

Vandring og trening i Davos

Bli med på en aktiv ferie der dagene fylles av aktivitet og inntrykk i alpemiljøet. Uken preges...
Fra 16 975 NOK
Gardermoen - Zurich
18 jul 2020
26 jul 2020

TCS New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet 2021 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York...
Fra 0 NOK
Venteliste - New York
01 nov 2020
01 nov 2020

Oslo Maraton-uka

27. mars–3. april 2021 OSLO MARATON UKA! Skal du løpe et maraton i løpet av 2021 er dette den...
Fra 12 995 NOK
Gardermoen - Faro
27 mar 2021
03 apr 2021