fbpx

Odd Blakkisrud

Odd har vært aktiv i idrett hele sitt liv.  Fotball, ski, og marathon har stått sentralt. Som langrennsløper har han deltatt i Vasaloppet sju ganger, alltid i eliteleddet og blitt premiert alle ganger.  

For om lag tjue år siden begynte han å jobbe for Springtime, en jobb som perfekt kombinerer hans reiselyst og sportsinteresse. Som Springtimes globetrotter er han en svært godt likt reiseleder, og en god organisator. Med sin utdannelse fra forsvaret er han dessuten en klar og tydelig leder. Han liker å ta hånd om mennesker og har erfaring fra både barne- og ungdomspsykiatrien, som trener for fotballag og leder i idrettslag, og har engasjert seg i frivillig arbeid for barn og ungdom, og for reumatikere. På tross av at han har Bechtrews sykdom, har han deltatt i marathonløp over hele verden på noen av sine favorittreisemål; Hawaii, New York og Medoc.

I de seneste årene har han vært en engasjert plass-sjef i Portugal. Han har også vært plass-sjef på Trainingcampen på Mallorca og i Thailand. Når han ikke er på reisefot er han helst sammen med barnebarna eller på fotballkamp på Åråsen stadion. 

Reiser med Odd Blakkisrud: