fbpx

Josefina Blomquist

Josefina vokste mer eller mindre opp i en idrettshall. Hun kommer fra et lite samfunn der det ikke fantes så mye annet å gjøre enn å spille fotball, håndball og innebandy. Om ikke Josefina selv var på trening så var det noen av hennes kompiser som var det, så man kunne alltid være sikker på å møte de fleste av vennene i idrettshallen. Når hun til sist måtte velge idrettsform falt valget på håndballen. På tross av sin kjærlighet til idrett og bevegelse var hun den som snek seg unna oppvarmingsløpingen før håndballtreninger. Hun skyldte på vonde knær, astma eller hva som enn passet for å slippe unna de tre kilometer oppvarmingsjogg og heller spare kreftene til det som var viktig – håndballtreningen. Senere flyttet hun til USA og bodde i en familie som bestod av maratonløpere. Det ble en ny verden for Josefina. Løping kunne jo være så mye mer enn vondt i lungene, tunge ben og bare slitsomt. Det kunne være befriende, enkelt og gøy. I mai 2017 løper Josefina sin første maraton.

Til hverdags jobber Josefina som helserådgiver. Hun hjelper folk å endre innstilling til kost og mosjon, og å på en sunn og langsiktig måte bli kvitt sine overflødige kilo.

I Portugal er Josefina for det meste å finne på Springtimes Servicekontor der hun hjelper til med det som det er behov for å ordne. De to sesongene hun har jobbet i Portugal har gitt henne mange nye venner og bekjentskaper. Å få jobbe med så utrolig kunnskapsrike og herlige mennesker som lederne på Springtimes Training Camps, og å få treffe alle glade og fantastiske deltakere, gjør at hun synes livet i Portugal er vanskelig å overgå.

Reiser med Josefina Blomquist: