fbpx

Jenny Midbjer

Jenny Midbjer kommer fra Umeå i Sverige, men er bosatt i Norge siden 1995.

Jenny jobber med blant annet prosjekter, løpeventer og salg/markedsføring i Runner´s World, reiseleder og løpecoach for Springtime. I tillegg er hun  utdannet klassisk gitarist og gitarpedagog og underviser i gitar ved Oslo Kulturskole. Hun er diplomert løpecoach fra Konditionsidrott, Stockholm og Trailcoach fra TNT som hun startet opp i Norge i 2018.
Hennes drivkraft er opplevelsene du kan få med løpesko på føttene. Aller helst  skogen og  på stien, men også i byen. Løpingen gir tid for seg selv men også til det sosiale sammen med andre med løping som pasjon.
Hun deltar på løp for å ha en god økt og utfordre seg selv men like mye for for løpefesten og gleden ved å konkurrere med seg selv.

Jenny brenner for å inspirere og hjelpe andre til å komme igang med løping og trening, og få dele og oppleve andres løpeglede.
Med en kropp som spiller på lag har trening så utrolig mye å by på. Løping fungerer som meditasjon like mye som mosjon, og er en måte å rense tankene og få stresset ut av kroppen.
Å investere i seg selv gir god avkastning og her er også styrketrening en viktig del,  gjerne med slynger/kroppsvekt eller tunge vekter. Jenny har Addisons sykdom og personlig erfaring med å leve og trene med kronisk sykdom og helseutfordringer, og hvordan det virkelig kan være nøkkelen til helse.

Utdanning:
Löpkunskap (Konditionsidrott, Stockholm).
Diplomerad Löpcoach 1 & 2. (Konditionsidrott, Stockholm).
Trail-Coach (TNT)

Jenny var reiseleder til Chicago i 2019 med Springtime. I 2020 er Jenny med til Paris, Chicago og New York samt uke 17 i Portugal.

Reiser med Jenny Midbjer: