fbpx

Carolina Söderberg

Carolina er en glad jente på 30 år som elsker å formidle treningsglede, energi og følelse for treningen til sine deltakere. Hun instruerer Yoga, BodyBalance, BodyCombat, SomaMove, Box, funksjonell trening med mer. Carolina vil at alle skal få en stund hvor man kan glemme tid og rom, ikke tenke på det som var før og det som kommer etter. Hun ønsker å få alle til å kjenne totalt nærvær gjennom å røre kroppen til musikk og bli ordentlig varm.

Fra 2010 har yogaen vært en del av hennes liv, og hun elsker hvor tilgjengelig den er; fem dype og bevisste pust i køen på butikken, to solhilsner på morgenen eller 90 minutters yoga-økt. For Carolina er yoga å bare få lande og koble sammen kropp og pust, kjenne hvordan det føles når tankene stilnes og hjertet samlet, og dette kan gjøres hvor som helst.

Når dere møtes på matten i Portugal kommer dere sammen å utforske yogaen. Du kommer til å finne din yoga, og Carolinas mål er at du skal få en deilig stund der du øker bevisstheten om hva du og din kropp trenger. Yogaen skal være en fin presang til deg selv.

Reiser med Carolina Söderberg: