fbpx

Åsa Stelin Barrén

Åsa har alltid elsket å være aktiv, en livsstil som gir mengder av glede. I unge år drev hun blant annet med riding, ski, volleyball, håndball og høydehopp hvor hun ble distriktsmester.

Når yrkeslivet tro til for fullt var det noe som manglet. Etter å ha forsøkt seg på treningsøkt arrangert av bedriften ble hun umiddelbart spurt om hun ville bli instruktør. Siden det har Åsa inspirert og svettet sammen med en drøss med herlige deltakere i en lang rekke forskjellige treningsformer. Nå for tiden leder hun core og andre økter på Friskis&Svettis der hun har vært leder i snart 30 år.

 

Åsa er utdannet helsepedagog og har jobbet i Sveriges Radio og SVT der hun, foruten å ha instruert i spinning og andre økter, også har forelest og hatt undervisning i hvordan du kan påvirke for å kunne leve et friskere liv. Her fikk Åsa også øynene opp for stavgangstrening. Som et komplement til all annen trening ble dette ytterligere en fantastisk treningsform.

Nå jobber Åsa med friluftsliv hvor hun er prosjektleder for et stort prosjekt som har som formål å ved hjelp av friluftsliv styrke barns helse og utvikling.

Åsa har vært leder på Training Camp gjennom mange år og er ofte ansvarlig for stavgangen. Hun er opptatt av å lære bort alt fra teknikk til hvordan du elsker bakkene på en måte som gjør at du kan ta med deg øvelsene og utvikle din trening enda mer hjemme. Du møter henne også på andre sal-økter. Åsa gjør alt hun kan for å inspirere deg til å ha det gøy og finne din utfordring slik at du elsker det like mye som hun selv gjør.

Reiser med Åsa Stelin Barrén: