fbpx

Anders Forselius

Anders har løpt maraton i samtlige 50 amerikanske delstater og i over tretti land. Og som om ikke løpingen er nok så sykler han gjerne mellom løpene. Han har blant annet krysset USA seks ganger, Europa fire ganger og Sør-Amerika to ganger. De siste årene har han også hatt med seg en golf-driver surret rundt sykkelrammen, ettersom han har satt seg mål om å slå en golf-drive i alle amerikanske delstater og europeiske land.

I 2008 møtte Anders en kvinne, som hadde mistet sin sønn, i California. Sønnens siste ønske var å få sin aske spredd over hele verden, ettersom han aldri fikk oppleve å reise slik han hadde drømt om. Kvinnen ba Anders om å oppfylle sønnens ønske, og derfor har Anders siden da reist – og løpt maraton – med asken etter Alex Blackburn. Av og til kan Anders til og med sende en egen maratonmedalje hjem til guttens mor. I 2012 ble reiseselskapet til en trio, da en enke etter en fjellklatrer ba Anders om å ta med asken etter mannen.

– Alex og Dan er det perfekte reisefølge. De lar meg snakke, og ta alle avgjørelsene. I tillegg føler jeg med aldri alene, men jeg trenger ikke å inngå kompromisser. Bedre reiseselskap kan man ikke få.

Les mer om denne historien her: Dagbladet – Alex (12) hadde et siste ønske før han døde 

Anders er en vaskekte eventyrer og har truffet svært mange spennende mennesker på sin ferd. Blant annet har han blitt invitert på spaghetti og kjøttboller hjemme hos foreldrene til Wayne Gretzkys i Kanada.

Reiser med Anders Forselius:

TCS New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2023 eller 2024 og ha et fantastisk mål å trene...
Fra 17 190 NOK
Gardermoen - New York
02 nov 2023
06 nov 2023