fbpx

Anders Forselius

Anders har løpt maraton i samtlige 50 amerikanske delstater og i over tretti land. Og som om ikke løpingen er nok så sykler han gjerne mellom løpene. Han har blant annet krysset USA seks ganger, Europa fire ganger og Sør-Amerika to ganger. De siste årene har han også hatt med seg en golf-driver surret rundt sykkelrammen, ettersom han har satt seg mål om å slå en golf-drive i alle amerikanske delstater og europeiske land.

I 2008 møtte Anders en kvinne, som hadde mistet sin sønn, i California. Sønnens siste ønske var å få sin aske spredd over hele verden, ettersom han aldri fikk oppleve å reise slik han hadde drømt om. Kvinnen ba Anders om å oppfylle sønnens ønske, og derfor har Anders siden da reist – og løpt maraton – med asken etter Alex Blackburn. Av og til kan Anders til og med sende en egen maratonmedalje hjem til guttens mor. I 2012 ble reiseselskapet til en trio, da en enke etter en fjellklatrer ba Anders om å ta med asken etter mannen.

– Alex og Dan er det perfekte reisefølge. De lar meg snakke, og ta alle avgjørelsene. I tillegg føler jeg med aldri alene, men jeg trenger ikke å inngå kompromisser. Bedre reiseselskap kan man ikke få.

Les mer om denne historien her: Dagbladet – Alex (12) hadde et siste ønske før han døde 

Anders er en vaskekte eventyrer og har truffet svært mange spennende mennesker på sin ferd. Blant annet har han blitt invitert på spaghetti og kjøttboller hjemme hos foreldrene til Wayne Gretzkys i Kanada.

Reiser med Anders Forselius:

Chicago Marathon

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton....
Fra 2 000 NOK
Forhåndspåmelding - Chicago
09 okt 2022
09 okt 2022

TCS New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2022 eller 2023 og ha et fantastisk mål å trene...
Fra 2 000 NOK
Forhåndspåmelding - New York
06 nov 2022
06 nov 2022