fbpx

Om reisen

Vandring i Davos

(Photo: Destination Davos Klosters/Martin Bissig)


VANDRING I DAVOS 2024

20-28 Juli 2024

Tidlig booking-rabatt frem til 14. april, 750kr.

Bli med på en aktiv ferie der dagene fylles av aktivitet, vandring og inntrykk i alpemiljøet. Uken preges av storslått natur, frisk luft, iskalde elver, lange og korte vandringer og herlige løpeturer. Davos er mest kjent som vintersportssted, men undervurder ikke sommeren – den er fantastisk!

Alt dette, krydret med en herlig miks av yoga, dans og annen trening, gjør at det finnes noe for alle. Forelesninger, god mat, sosialt samvær og et engasjerende og inspirerende lederteam gjør at vi våger å love en suveren uke! I tillegg til vårt program finnes det strålende muligheter for sykling, tennis, golf, klatring. For den aktive er dette et drømmested!


(Photo: Destination Davos Klosters/Martin Bissig)


Springtime har arrangert reiser til Davos siden 1989 og den spektakulære og vakre naturen gjør denne sveitsiske byen med rundt 12.000 innbyggere til den perfekte destinasjon for aktive ferier.  Davos ligger øst i Sveits på drøyt 1.500 meters høyde. Sommerstid får du oppleve et makeløst høyalpint landskap med storslått natur.

Vårt hotell, Ameron Davos Swiss Mountain Resort, er et svært luksuriøst hotell med en vakker spa-avdeling.


(Photo: Destination Davos Klosters/Matthias Paintner)


Hotellet ligger perfekt til, sentralt i Davos og nær kabelbaner som raskt tar oss opp til alpenes fantastiske stier der vi hver dag kommer til å tilby herlige vandringer og løpeturer. Det blir naturlig at fokuset ligger på nettopp løping og vandringer, men vi kommer daglig til å tilby andre former for kompletterende trening.

Davos X-Trails

(Photo: Destination Davos Klosters/Henrik Nielsen)

Ønsker du i tillegg å avslutte med et løp kan du delta i et av Davos X-Trails ulike distanser, les mer om de enkelte distansene her.

Diamond 67,6km
+/- 2980 m
Datum 29 juli
Start: Davos 07.00
Mål: Davos
Maxtid 14 timmar

Gold 42,7km
+/- 1424 m
Datum 29 juli
Start: Davos 07.00
Mål: Davos
Maxtid: 11 timmar

Silver 23,6km
+631 m/- 279 m
Datum xx juli
Start: Klosters 09.40
Mål: Davos
Maxtid: 5 timmar

Brons 9,3km 
+/- 163
Datum 29 juli
Start: Davos 08.30
Mål: Davos
Maxtid: 3 timmar

 

Velkommen med på en reise som tar deg til himmelske høyder!

(Photo: Destination Davos Klosters/Martin Bissig)