fbpx

Om reisen

Valencia Marathon

Valencia Marathon oversikt målområdet II


En flat og rask løype som gir smakebiter både fra det historiske og det hypermoderne, og der deler av løypa langs det glitrende, blå Middelhavet, bare noen få meter fra vannkanten! Det beste maratonløpet i Spania i følge det spanske idrettsforbundet. Er du ute etter ny pers eller opplevelser – eller begge deler – bli med oss til Valencia.

2024 – FORHÅNDSPÅMELDIG ER ÅPEN – sikre din plass allerede nå! 

LES REISEREPORTASJE FRA VALENCIA MARATHON i Runners World / Angelika Sverdrup – klikk HER. 


Valencia Marathon er virkelig en maraton å legge i løpskalenderen. En innholdsrik og flat løype kranset med severdigheter og mye underholdning, alle forutsetninger for perfekte forhold og start- og målgang i den spektakulære vitenskapsparken La Ciudad de las Artes y de las Ciencias. Og det er bare selve løpet. Byen er definitivt vel verdt et besøk også uten løpeskoene på og vi skal få med oss godt med opplevelser. Alt ligger til rette for en særdeles innholdsrik desemberhelg!

I Valencia er det tradisjonsrike maraton-pastapartyet erstattet med Paella Party. Det skulle i grunn bare mangle, det er nettopp i Valencia retten ble oppfunnet.


Valencia Marathon - Løpere II


Valencia

Valencia er den tredje største byen i Spania, etter Madrid og Barcelona, og har enormt å by på for både løpende og ikke-løpende turister. Denne historiske byen ble grunnlagt allerede i 138 f.kr som romersk koloni, og fikk det latinske navnet Valenta som betyr «Styrke» og «Aktivitet». Det må jo sies å passe svært så godt for vår tur til byen.

I tillegg til at det er enormt mye spennende og flott å se, både av nytt og gammelt, er det gode muligheter til å dyrke matgleden. Her finnes naturligvis restauranter av alle slag, og den paella-glade kan få smake retten der den faktisk kommer fra.


Valencia Marathon mål

Médoc Marathon
07 sep. 2024

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker...

TCS New York City Marathon
03 nov. 2024

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2024 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Chicago Marathon
13 okt. 2024

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Flat og rask løype tiltrekker mange! I 2023 ble det satt ny...

Paris Marathon
07 april 2024

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

Vandring og trening i Davos
27 juli 2024

Bli med på en aktiv ferie der dagene fylles av aktivitet og inntrykk i alpemiljøet. Uken preges av storslått natur, frisk luft, iskalde elver, lange og korte...

Berlin Marathon
29 sep. 2024

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.