fbpx

United Airlines NYC Half

Program

The Statue of Liberty and Manhattan Skyline


Følgende program er satt opp for årets reise til New York City Half. Endringer kan komme, så vi anbefaler alle å gjøre det til en vane å sjekke programmet som er satt opp i hotellobbyen for eventuelle justeringer. 


Torsdag 12. mars

 • Felles middag for de som vil på kvelden (egenbetaling). Kontakt reiseleder ved interesse.

Fredag 13. mars

 • 07:00  Morgenjogg – Samling i lobbyen for en avslappet morgenjoggetur i herlige Central Park. Parken yrer av liv på morgenen. Joggere og løpere av alle slag, gående, syklister og folk på rulleskøyter. En morgentur i parken er definitivt noe man bør få med seg når man er i New York.
 • 09:15  Startnummerhenting – Oppmøte i lobbyen for felles t-banetur downtown. Vi starter med å gjøre oss litt kjent i området rundt Union Square, og henter deretter ut startnummerene. Husk startbevis og pass. Messen holdes på Metropolitan Pavillion, 125 West, 18th Street, og holder åpent 11:00 – 21:00. Etter besøket på startnummermessen kan de som har lyst bli med på felles lunsj (egenbetaling).
 • 18:00  Trefftid med reiseleder – Reiseleder er på plass i lobbyen. Ta kontakt om du har spørsmål eller bare vil slå av en prat.

Lørdag 14. mars

 • 07:00  Morgenjogg – Avslappet morgenjogg i Central Park
 • 09:15  Brooklyn-tur – Samling i lobbyen for de som har lyst til å være med på guidet tur i Brooklyn. Vi tar t-banen dit og går over Brooklyn Bridge tilbake til Manhattan etter guidingen. En fantastisk måte å se Manhattan Skyline på!

Startnummermessen holder åpent fra 09:00 – 18:00.


Søndag 15. mars

 • 05:15  Transport til start – Samling i lobbyen for privat busstur til starten i Prospect Park i Brooklyn.
 • 07:30  New York Halvmaraton 2018 – Løpet starter i to “waves”, en start klokken 07:30 (wave 1) og 08:15 (wave 2). LYKKE TIL!  Det er en helt ny løype i 2018: Fra Brooklyn går løypa over Manhattan Bridge til Manhattan, følger østsiden et stykke før den svinger inn til 7th Avenue og går gjennom Times Square, nordover mot Central Park. Etter en runde i den herlige parken, rundt Reservoiret, ligger målgang ved West 75th Street. Derfra er det kort vei tilbake til hotellet.
 • After run-middag – For de som ønsker feirer vi dagens prestasjon på en hyggelig, nærliggende restaurant. Informasjon om middagen vil være tilgjengelig i hotellobbyen. Skriv deg opp der om du ønsker å være med.

Mandag 16. mars

Fri formiddag

 • 12:00 – Utsjekking – Bagasje kan oppbevares på hotellet (ingen avgift).
 • 15:15 – Avreisetransfer – Samling i lobbyen for transfer til flyplassen. Se din flybillett for detaljer angående flytider.

NYC_Half_Marathon

Valencia Marathon

Den flate løypa byr både på det historiske og det hypermoderne. Turen går både mellom gamle bygninger i Valencias bygater, bare meter fra det glitrende Middelhavet og har start og mål i det futuriske ...
Fra 2 000 NOK

Médoc Marathon

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker og gjennom vinslott. Underveis bys...
Fra 2 000 NOK

Paris Marathon

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris severdigheter, som for eksempel Eiffeltårne...
Fra 2 000 NOK

TCS New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet 2021 og 2022 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!...
Fra 2 000 NOK