fbpx

Sprek Senior i Portugal - med refleksjon

TC Senior – November

En senior-uke med Springtime i Monte Gordo starter gjerne med en flott gå- eller joggetur langs den milelange stranden på morgenen. Stranden ligger der øde, bortsett fra noen fiskere samt en og annen morgenfrisk sjel – som deg selv. Kanskje er du litt støl etter gårsdagens trim, men solen varmer behagelig og du kjenner hvordan kroppen våkner til liv. Etter turen tøyer du litt mens du ser ut over havet. Opp på rommet, en forfriskende dusj og så ned i restauranten og frokostbuffeten. Sterk og klar for en ny dag.

På Training Camp Portugal er det ingen krav, bare lange herlige dager med venner, trening, god mat og trivelige gleder i et behagelig klima.

Vi våger å love optimale treningsmuligheter og fantastiske omgivelser på Portugals naturskjønne Algarvekyst, med dens herlige klima og herlige strender. Innen komfortabel avstand fra hotellet finner du et naturreservat med supre stier for gåturer og løping, en to mil lang fantastisk strand, tennisbaner, svømmeanlegg samt et ti-talls golfbaner.

En perfekt mulighet til å finne treningsinspirasjon og nye venner!

TC Senior – November

Senioruker i Portugal - for deg som har tid. Gjennom ukene tilbys en rekke ulike aktiviteter som stavgang, jogg, core, yoga, styrketrening, trim og mer til. På vår Senior Training Camp Portugal er det...
Fra 14 990 NOK