fbpx

Om reisen

Sprek Senior i Portugal - med refleksjon


November 2024. Følg med  Trine  som norsk senior-reiseleder. Trine har vært med på en rekke uker i Monte Gordo og kjenner området godt. Hun starter hver dag med en morgentur med refleksjon. Trine er med på ukene med avreise 2. november og avreise 9. november.

Book nå! Spar 1000 kroner om du bruker rabattkoden HURRA  

Rabattkoden HURRA er gyldig til og med 17. mai / men kun til de 20 første som bruker den. 

Virker rabattkoden er den fortsatt gyldig. 

NYHET: Velg mellom 1,2,3 eller 4 uker sammenhengende.

Det lønner seg å bli lenger på reisen

– en uke fra 14.990,- / 16.990,-

-to uker fra 22.450,- 23.990,-

-tre uker fra 29.990.-

-fire uker 34.990,-

Bli med på en trivelig og sprek opplevelse sammen md likesinnede fra Norge og Sverige.Vi byr på et bredt utvalg av aktviteter som stavgang, jogg, core, yoga og styrketrening. Det er et veldig hyggelig norsk og svensk miljø på denne uken – du kan lese mere om de svenske instruktørene, klikk her. 

Opplegget passer for deg som er en aktiv senior. Du velger selv hvor mye du vil svette, avhengig av lyst, ork og dagsform. Kanskje tester du nye typer økter og oppdager nye muskler. Prøv for eksempel kettlebells, utfordre deg selv med en danseøkt og ro ned med yoga. Treningen passer både for nybegynnere og deg som vil ta i, og du trener så mye du vil og orker selv. Hopp gjerne over en økt, eller ta deg en pause midt i økten om det passer deg.

Noen videoer fra den norske gjengen som reiste med oss november 2023 finner du her. 

Det er nok av treningsmuligheter gjennom hele uken, og det skal og hviles og nytes!

Noe du lurer på?  Send gjerne en mail: post@springtime.noEn senior-uke med Springtime i Monte Gordo starter gjerne med en flott gå- eller joggetur langs den milelange stranden på morgenen. Stranden ligger der øde, bortsett fra noen fiskere samt en og annen morgenfrisk sjel – som deg selv. Kanskje er du litt støl etter gårsdagens trim, men solen varmer behagelig og du kjenner hvordan kroppen våkner til liv. Etter turen tøyer du litt mens du ser ut over havet. Opp på rommet, en forfriskende dusj og så ned i restauranten og frokostbuffeten. Sterk og klar for en ny dag.

På Training Camp Portugal er det ingen krav, bare lange herlige dager med venner, trening, god mat og trivelige gleder i et behagelig klima.

Vi våger å love optimale treningsmuligheter og fantastiske omgivelser på Portugals naturskjønne Algarvekyst, med dens herlige klima og herlige strender. Innen komfortabel avstand fra hotellet finner du et naturreservat med supre stier for gåturer og løping, en to mil lang fantastisk strand, tennisbaner, svømmeanlegg samt et ti-talls golfbaner.

En perfekt mulighet til å finne treningsinspirasjon og nye venner!


FAO stav

TC Senior – November

Senioruker i Portugal - for deg som har tid. Gjennom ukene tilbys en rekke ulike aktiviteter som stavgang, jogg, core, yoga, styrketrening, trim og mer til. På vår Senior Training Camp Portugal er det...
Fra 14 990 NOK