fbpx

Om reisen

Training Camp Senior i Portugal


Velg mellom avreise 18. november 2023 eller 9. mars 2024. Begge opphold er i utgangspunktet for en uke. I November Trine  norsk reiseleder, og i Mars får hun i tillegg med seg Carina.

Bli med på en trivelig og sprek opplevelse.Uken byr på et bredt utvalg av aktviteter som stavgang, jogg, core, yoga og styrketrening. Det er et veldig hyggelig norsk og svensk miljø på denne uken – du kan lese mere om de svenske instruktørene, klikk her. 

Ukeopplegget passer for deg som er en aktiv senior. Du velger selv hvor mye du vil svette, avhengig av lyst, ork og dagsform. Kanskje tester du nye typer økter og oppdager nye muskler. Prøv for eksempel kettlebells, utfordre deg selv med en danseøkt og ro ned med yoga. Treningen passer både for nybegynnere og deg som vil ta i, og du trener så mye du vil og orker selv. Hopp gjerne over en økt, eller ta deg en pause midt i økten om det passer deg.

Det er nok av treningsmuligheter gjennom hele uken, og det skal og hviles og nytes!

PS: synes du kun en uke er lite, så har vi muligheten til å utvide (reise ned før) til både 2 og 3 uker ( avreise 4. eller 11. november – 2023 se det svenske programmet her. )

Be om pris for 2 eller 3 uker på epost, post@springtime.noEn senior-uke med Springtime i Monte Gordo starter gjerne med en flott gå- eller joggetur langs den milelange stranden på morgenen. Stranden ligger der øde, bortsett fra noen fiskere samt en og annen morgenfrisk sjel – som deg selv. Kanskje er du litt støl etter gårsdagens trim, men solen varmer behagelig og du kjenner hvordan kroppen våkner til liv. Etter turen tøyer du litt mens du ser ut over havet. Opp på rommet, en forfriskende dusj og så ned i restauranten og frokostbuffeten. Sterk og klar for en ny dag.

På Training Camp Portugal er det ingen krav, bare lange herlige dager med venner, trening, god mat og trivelige gleder i et behagelig klima.

Vi våger å love optimale treningsmuligheter og fantastiske omgivelser på Portugals naturskjønne Algarvekyst, med dens herlige klima og herlige strender. Innen komfortabel avstand fra hotellet finner du et naturreservat med supre stier for gåturer og løping, en to mil lang fantastisk strand, tennisbaner, svømmeanlegg samt et ti-talls golfbaner.

En perfekt mulighet til å finne treningsinspirasjon og nye venner!


FAO stav

TC Senior – Avreise 18 nov

Senioruker i Portugal - for deg som har tid. Gjennom ukene tilbys en rekke ulike aktiviteter som stavgang, jogg, core, yoga, styrketrening, trim og mer til. På vår Senior Training Camp Portugal er det...
Fra 14 995 NOK