fbpx

Training Camp Portugal

Løpeuken


Uke 43  |  17. okt – 24. okt

Høstens store løpeuke blir forsøkt gjennomført. 

Vi inviterer med oss et knippe av nordens beste instruktører, for en uke fylt med treningsglede og mye løp! Denne uka byr vi på en morsom og intensiv treningsuke med litt ekstra fokus på løping, i tillegg til mengder av ulike treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker. Vi tilbyr et stort og bredt treningsutvalg som er tilpasset alle nivåer.  

 


Slik er en dag i Portugal, klikk her: PROGRAM


En instruktør som er bekreftet for denne uke er «Musse» Mustafa Mohamed, en av Sveriges mest meritterte løpere gjennom tidene. Han og de andre instruktørene deler gjerne sine erfaringer gjennom foredrag, treningsøkter og uformelle møter (dere bor, trener og spiser sammen en hele uke). Sere som har vært med tidligere kjenner til Team Stockholm Maraton gjengen – og de er også med denne uken.

Nybegynner eller supermosjonist, vi har trening for alle nivåer. På Springtimes Training Camp i Portugal trener og omgås du med våre dyktige ledere og hyggelige deltakere. Pass på å veksle treningen med å nyte solen, stranden, god mat og det å ha fri fra hverdagens mas og jag. Du velger selv hvilke økter du deltar på. For mange er morgenjoggen på stranden et must og en god start på dagen, etterfulgt av litt stretch eller yoga. I løpet av dagen blir det en kvalitets-økt eller to samt god tid til å nyte den gode maten og det fine været.

Bergpasset på torsdag er en 14 km lang fjellrunde, som anbefales på det varmeste. Her kan man og få en ekstra utfordring og løpe tilbake til hotellet etterpå (28km) så man tilsammen løper 42 km den dagen.

Så bli med Springtime til Algarvekysten denne høsten, for et varmt og motiverende avbrekk i oktober. Kjekt å ha noe å glede seg til også!

Uansett hvilke aktiviteter du velger gjennom uka gjør vi det vi kan for at du skal få med deg latter, nye bekjentskaper, trenings-stølhet og ny energi i kofferten når du reiser hjem igjen.


Variasjon

På alle våre Training Camp-uker kan du velge blant over ti økter om dagen, men du trener selvfølgelig akkurat så mye – eller lite – som du selv ønsker. Her er ingen krav, du styrer dine dager og hva slags trening du vil være med på helt selv. Vi ønsker at du skal få herlige dager med trening og fellesskap i et behagelig klima.


_G5B0726


Ulike temaer – alltid samme, omfattende grunntilbud

Løpeuken i Portugal gir deg trening og inspirasjon inn mot grunntreningsperioden om vinteren. I tillegg er det mye variert trening. Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger. Vi vet du kommer hjem igjen sprekere, mer motivert og full av treningsglede etter denne turen.

Kondis LØPEUKE

20. -27. MARS 2021 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye løpegle...
Fra 12 995 NOK

Oslo Maraton-uka

27. mars–3. april 2021 OSLO MARATON UKA! Skal du løpe et maraton i løpet av 2021 er dette den perfekte oppladningen for deg. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, tre...
Fra 12 995 NOK

Breaking Marathon Limits

Breaking Marathon Limits (BML) dyrker den hverdagslige interessen og kjærligheten for bredde- og toppidrett. I uke 44 høster vi fruktene i varmere strøk og har gleden av å invitere alle mosjonister, s...
Fra 12 995 NOK