fbpx

Training Camp Portugal

Allsidighet og løpetrening med Runner`s World

UKE 39  |  21. SEPT – 28. SEPT 2024

NÅR: Lørdag 21.09 – Lørdag 28.09

HVOR: Monte Gordo, Portugal

PRIS FRA: 15 995 kr

 

Geir Bjerkestrand er hovedtrener denne uken. Han kjenner området og mulighetene bedre enn de fleste, og legger opp til mange fine løpeturer i løpet av uken samt teknikk-trening. Han skaper treningsglede med sitt positive vesen, og elsker å dele sin kunnskap. Som instruktør har han med seg  Marita Bergum Sandberg  

 

Marita er både på jobb og fritid opptatt av den helsemessige gevinsten trening gir, for kropp og sinn. Hun er en ekte løps-entusiast og elsker å løpe alle distanser fra 5km til maraton. Hennes Instagram sier vel sitt om hennes glede av å løpe @runningischeaperthantherapy

De starter hver dag med en morgenjogg på stranden sammen med dere.

En uke fullpakket med trening , variasjon og løping.

Bli med Runner´s World utvalgte trenere til Portugal for å lade opp energilagrene under denne fantastiske varierte treningsuken! Kombinasjonen styrektrening, yoga, løping og dans. Her kan du starte dagen på stranden med stavgang, en morgenjoggetur eller hvorfor ikke møte soloppgangen med en rolig morgenyoga?

Få en herlig treningsuke og opplev treningsglede med likesinnede i et godt og varmt klima!

Uken har et spesielt fokus på bredde og variasjon i tillegg til løping. Du blir utfordret til å forsøke nye treningsformer – men du velger selvfølgelig selv hva du deltar på. Hvile, restitusjon og refleksjon er og viktig. Sammen med det sosiale og den gode maten.

Treningsreisen passer for alle, om du er nybegynner eller har masse treningserfaring.

Vi mener å ha skapt den perfekte uken for deg som ønsker en aktiv ferie. Variasjon og godt humør er nøkkelen. Legg til akkurat så mye løping du ønsker for at uken skal bli perfekt!

I september er det også god temperatur i havet – så husk å ta med badetøy.

 

Dette er inkludert i treningspakken:

Treningspakken, med fast allsidig grunnprogram, er inkludert alle uker:

  • Profesjonell treningsledelse av våre 10-15 instruktører hver uke
  • Fri deltakelse på alle praktiske og teoretiske aktiviteter, ca 60 økter hver uke
  • Fri deltakelse på alle forelesninger, ca tre hver uke
  • Fri deltakelse på Kystpasset (Torsdag).
  • Mulighet til å låne og teste utstyr, blant annet løpesko, staver, pulsklokker, tennisracket, golfklubber. Avhengig av tilgjenglighet.

DET SOSIALE OG HVILE ER LIKE VIKTIG

Hvile og det sosiale er minst like viktig! Solstolene er komfortable, og bassenget gjør godt for kroppen. På kveldene er det ofte et foredrag om funksjonell trening, kosthold og relevante temaer. Kom om du har lyst – det er inkludert og veldig sosialt.

  • I løpet av uken vil også Daniel Todorovic og Elin Bjärkstedt være med for å utfordre deg med styrketimer i form av sirkeltrening, crossfit-inspirerte treningsøkter og core-timer.  Flere instruktører fra Sverige – les mer om de her:

I løpet av alle Training Camp-ukene kan du velge mellom over ti økter om dagen, men du trener selvfølgelig bare så mye du orker. Etter en herlig dag med styrke-, danse- eller pulsøkter avslutter vi dagen med gjenoppbyggende yoga og mindfulness. Du føler og velger hva som passer akkurat for deg.

Vi ønsker at du skal ha hyggelige dager med trening og fellesskap i et behagelig klima.


OM HOTELLET
Vi holder til på hotellet Dunamar som ligger praktisk talt nede på stranda i Monte Gordo, og rett ved siden av et naturreservat med flotte grusveier for løping. Hotellets rom er mer som små leiligheter, med egen kjøkkenkrok hvis du vil lage deg egen lunsj eller trakte litt kaffe før morgenøkta.

Frokost og middag er inkludert i pakkeprisen, og nytes i hotellets spisesal.
Nede på stranda finnes en tre kilometer lang boardwalk med et bredt utvalg gode restauranter hvor vi kan spise lunsj.

Hotellet har to treningssaler, nyoppusset treningsrom med alt av utstyr, samt et nyoppusset innendørsbasseng. Man kan også leie sykler på hotellet.

 

Kystpasset – Seven Hanging Valleys Trail

Vi har gleden av å presentere vårt siste tilskudd til aktivitetsprogrammet – Kystpasset! Det er det perfekte eventyret for de som elsker natur og utfordrende terreng. Inspirert av det populære fjellpasset tar Coastal Pass deg med på spennende fotturer og løper langs Seven Hanging Valleys Trail!

Det som gjør Kystpasset unikt er den uendelig vakre utsikten som møter deg underveis. Dramatiske fjellformasjoner, kuperte stier og milevis med landskapsutsikt gjør denne stien til en visuell fest for sansene dine! Med varierende høydeforskjeller og kuperte stier tar vi deg gjennom en løype som tester ferdighetene dine og gir deg en følelse av prestasjon.

For å komme til utgangspunktet for Kystpasset kreves det en bussreise på ca 75 minutter, som gir deg tid til å slappe av og forberede deg på det kommende eventyret. Så hopp på bussen og la Seven Hanging Valleys Trail bli ditt neste spennende eventyr.

 

HELE UKEN ER TILPASSET ALLE NIVÅER 🙂

 


ULIKE TEMAER – ALLTID SAMME, OMFATTENDE GRUNNTILBUD

Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere, setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, kystøkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger.

Uken markedsføres samtidig i Sverige, og det er felles program for norske og svenske deltakere.

Se den svenske presentasjonen her. 

PS: PLANEGG VÅREN 2025 – datoer er ikke spikret men skriv deg opp på gratis interessemelding og få epost når reisen åpner for booking med en unik lanseringspris: Klikk her.

KONDIS LØPEUKE – Høsten 2024

Training Camp Portugal - 5-12 & 12-19 oktober 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredra...
Fra 15 995 NOK

Mars 2025: KONDIS LØPEUKEN

Training Camp Portugal - 16-23 mars 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldi...

April 2025: LØPEUKA MED RUNNER’S WORLD

Training Camp Portugal 6-13 april 2024 - En treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...

13-20 april 2024: Dans- og treningsglede

Training Camp Portugal 13-20 april 2024 - Denne uken fokuserer vi på dans og treningsglede for alle! Forbered deg på en blanding av ulike dansestiler og treningsformer som vil få deg til både å svette...

27 apr-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE

Training Camp Portugal 27 apr-4 mai 2024 - La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og badi...

Allsidighet og løpetrening med Runner`s World

21. SEPTEMBER - 28. SEPTEMBER 2024. Bli med Runner´s World til Portugal for å lade opp energilagrene under denne fantastiske varierte treningsuken! Her kan du starte dagen på stranden med stavgang, en...
Fra 15 995 NOK