fbpx

Training Camp Portugal

MAKS TRENINGSGLEDE med trening.no


UKE 17  |  22. – 29. april 2023

OPPLEV MAKS TRENINGSGLEDE sammen med likesinnede. 

Vi minner om at du kan gratis booke om til en senere reise (inntil 31 dager før avreise) eller gratis avbestille inntil 70 dager før, se vilkår her

NÅR: 22. – 29 april 2023

HVOR: Monte Gordo, Portugal

PRIS FRA: 13 995 kr

PÅMELDINGSFRIST: Til vi er utsolgt.

En uke fullpakket med trening

Bli med til en forrykende treningsreise på dine premisser! Målet med reisen er å gi deg treningsglede og motivasjon til å holde kontinuiteten hele året. Få en kickstart på 2023 og opplev treningsglede, samhold, ny læring og ikke minst et herlig klima! Treningsreisen passer for alle om du er nybegynner eller har masse treningserfaring.

Dette er inkludert i treningspakken:

Treningspakken, med fast allsidig grunnprogram, er inkludert alle uker:

  • Profesjonell treningsledelse av våre 10-15 instruktører hver uke
  • Fri deltakelse på alle praktiske og teoretiske aktiviteter, ca 60 økter hver uke
  • Fri deltakelse på alle forelesninger, ca tre hver uke
  • Fri deltakelse på fjelløkten (torsdager).
  • Mulighet til å låne og teste utstyr, blant annet løpesko, staver, pulsklokker, tennisracket, golfklubber. Avhengig av tilgjenglighet.


  • Du velger hva du vil gå på, og hvor mye du vil trene. Hver dag har du ulike gruppetreningsøkter å velge mellom. Hver morgen når solen går opp kjører vi jogging, stavgang og streching på stranden. Siden fortsetter dagen i treningens tegn med alt fra sirkeltrening, box, yoga, intervall flex, core, kamp, dans og styrkeøkter.
  • Hver dag startes og avsluttes med løping og stavgang. En rolig halvtime på morgenen som en god start på dagen, og en tøffere times-økt på ettermiddagen.
  • Alt foregår i ulike nivåer, så alle som vil kan være med. Hver dag er det styrkeøkter med instruktører, enten i treningsrommet eller i crossfit-buret på stranden der vi sleper dekk, svinger kettlebells, løfter tungt og bruker stranden som treningsgulv.

Det sosiale og hvile er like viktig

Hvile og det sosiale er minst like viktig! Solstolene er komfortable, og bassenget gjør godt for kroppen. På kveldene er det ofte et foredrag om funksjonell trening, kosthold og relevante temaer. Kom om du har lyst – det er inkludert og veldig sosialt


FAO jympa

OM HOTELLET
Vi holder til på hotellet Dunamar som ligger praktisk talt nede på stranda i Monte Gordo, og rett ved siden av et naturreservat med flotte grusveier for løping. Hotellets rom er mer som små leiligheter, med egen kjøkkenkrok hvis du vil lage deg egen lunsj eller trakte litt kaffe før morgenøkta.

Frokost og middag er inkludert i pakkeprisen, og nytes i hotellets spisesal.
Nede på stranda finnes en tre kilometer lang boardwalk med et bredt utvalg gode restauranter hvor vi kan spise lunsj.

Hotellet har to treningssaler, nyoppusset treningsrom med alt av utstyr, samt et nyoppusset innendørsbasseng. Man kan også leie sykler på hotellet.


Sangriaturen og Fjelløkten

På onsdagene går vi til Spania på vår klassiske Sangriatur; en vandring der vi går med staver de ca tre kilometer til Spania.

Der spiser vi en god tapaslunsj før vi går hjem til ettermiddagstreningen. Torsdagene er det duket for den veldig populære fjelløkten, for i tillegg til de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.

Du kan velge mellom å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser!

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.


FAO stav


Liten smakebit av noen av treningene våre:


Ulike temaer – alltid samme, omfattende grunntilbud

Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere, setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger.

Løpeuka med Runner’s World

25. mars - 1. april 2023 i Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...

Kondis LØPEUKEN

7. - 14. & 14. - 21. Oktober 2023 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på høstens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og ve...
Fra 9 995 NOK