fbpx

Training Camp Portugal

ENERGIBOOST med trening.no

UKE 16  |  15. APRIL – 22. APRIL 2023

Vi minner om at du kan gratis booke om til en senere reise (inntil 31 dager før avreise) eller gratis avbestille inntil 70 dager før, se vilkår her

NÅR: 15. – 22 april 2023

HVOR: Monte Gordo, Portugal

PRIS FRA: 13 995 kr

PÅMELDINGSFRIST: Til vi er utsolgt.

En uke fullpakket med trening

Bli med trening.no til Portugal for å lade opp energilagrene under denne fantastiske treningsuken! Her kan du starte dagen på stranden med stavgang, en morgenjoggetur eller hvorfor ikke møte soloppgangen med en rolig morgenyoga?

Få en kickstart på 2023 og opplev treningsglede i et herlig klima! Treningsreisen passer for alle, om du er nybegynner eller har masse treningserfaring.

Dette er inkludert i treningspakken:

Treningspakken, med fast allsidig grunnprogram, er inkludert alle uker:

  • Profesjonell treningsledelse av våre 10-15 instruktører hver uke
  • Fri deltakelse på alle praktiske og teoretiske aktiviteter, ca 60 økter hver uke
  • Fri deltakelse på alle forelesninger, ca tre hver uke
  • Fri deltakelse på fjelløkten (torsdager).
  • Mulighet til å låne og teste utstyr, blant annet løpesko, staver, pulsklokker, tennisracket, golfklubber. Avhengig av tilgjenglighet.

DET SOSIALE OG HVILE ER LIKE VIKTIG

Hvile og det sosiale er minst like viktig! Solstolene er komfortable, og bassenget gjør godt for kroppen. På kveldene er det ofte et foredrag om funksjonell trening, kosthold og relevante temaer. Kom om du har lyst – det er inkludert og veldig sosialt.

  • Benytt sjansen til å prøve José Nunez sin Moveoo-trening – en treningsmetode som er grenseløs, utfordrende og uendelig morsom enten den utføres med ball, stang eller boks.
  • I løpet av uken vil også Kevin Tainton være på stedet for å utfordre deg med styrketimer i form av sirkeltrening, crossfit-inspirerte treningsøkter og core-timer.

I løpet av alle Training Camp-ukene kan du velge mellom over ti økter om dagen, men du trener selvfølgelig bare så mye du orker. Etter en herlig dag med styrke-, danse- eller pulsøkter avslutter vi dagen med gjenoppbyggende yoga og mindfulness. Du føler og velger hva som passer akkurat for deg.

Vi ønsker at du skal ha hyggelige dager med trening og fellesskap i et behagelig klima.


OM HOTELLET
Vi holder til på hotellet Dunamar som ligger praktisk talt nede på stranda i Monte Gordo, og rett ved siden av et naturreservat med flotte grusveier for løping. Hotellets rom er mer som små leiligheter, med egen kjøkkenkrok hvis du vil lage deg egen lunsj eller trakte litt kaffe før morgenøkta.

Frokost og middag er inkludert i pakkeprisen, og nytes i hotellets spisesal.
Nede på stranda finnes en tre kilometer lang boardwalk med et bredt utvalg gode restauranter hvor vi kan spise lunsj.

Hotellet har to treningssaler, nyoppusset treningsrom med alt av utstyr, samt et nyoppusset innendørsbasseng. Man kan også leie sykler på hotellet.


TORSDAG = FJELLØKTEN

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.

FAO bergspasset anna o mitchoFjelløkten byr på herlige omgivelser for løping og stavgang!

På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da tilsammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.

HELE UKEN ER TILPASSET ALLE NIVÅER 🙂


ULIKE TEMAER – ALLTID SAMME, OMFATTENDE GRUNNTILBUD

Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere, setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger.

Løpeuka med Runner’s World

25. mars - 1. april 2023 i Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...

Kondis LØPEUKEN

7. - 14. & 14. - 21. Oktober 2023 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på høstens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og ve...
Fra 9 995 NOK