fbpx

Training Camp Portugal

TRENINGSGLEDE med QX


18. april – 25. april 2020


 

Våren 2020 er det perfekt å reise en uke i April til Portugal og få følelsen av litt sommer og trening sammen med QX.

QX er Sveriges største gay-magasin, les mer om QX her.

Bli med å trene sammen med QX-gjengen på en skreddersydd treningsuke i Portugal! 

For de som er bevandret i svenske kjente personligheter vil vi fremheve at følgende instruktører er med på uken for å holde både foredrag og treninger; Tobias Karlsson, Lars- Åke ”Babsan” Wilhelmsson, Simon Adrian Nybacka, Andrianna Wängström og Thea Bronx.

Her er mange dyktige coacher og trenere på plass for å sikre deg en optimal treningsuke, og det bys på herlig trening, inspirerende foredrag – og akkurat så mye restitusjon og rekreasjon som du selv ønsker. 


fao tc 14

Aktivitet på stranden – hver dag! 


Denne uken blir det som vanlig alle former for trening; løping, stavgang, yoga, styrke, dans og mer til. Perfekt for deg som ønsker et aktivt avbrekk nå som våren er på gang og sommeren er rett rundt hjørnet. Velg mellom ca ti økter hver dag, akkurat som du selv ønsker. Vi ønsker at du får herlige dager fylt med fellesskap, glede og herlig trening i et behagelig klima. Morgenjogg på stranden er en sikker vinner!


 

fao tc 3


Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.


fao tc 10

Fjelløkten byr på nye løpsomgivelser – mer kupert enn ved hotellet.


På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da tilsammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.


Trening og løping i Monte Gordo

Det finnes mange herlige steder å besøke i verden. Om målet for reisen er å komme avgårde og trene i et behagelig klima, med best mulig forutsetninger i vakker natur og alt innen komfortabel avstand fra hotellet så er reisemålene mer begrenset. Et bedre valg en Monte Gordo på Algarvekysten finner du knapt. Forholdene for løping er topp!

Rett utenfor hotellet ligger et naturreservat med bølgende skogsstier og et perfekt underlag for skånsom løping. Naturreservatet kantes av Monte Gordo i vest, Vila Real de San António og Spania i øst, stranden og Atlanterhavet i syd.

Den milelange stranden er også velegnet for løping. Flo og fjære gjør at sanden er hardt pakket og ettersom helningen er minimal gir den en herlig løpsopplevelse. Vi har et utvalg oppmålte runder i naturreservatet og på stranden, og i tillegg finnes det flere runder langs landsveiene.


FAO LÖP STRAND GÄNG 2

 

SE EKSEMPEL PÅ DAGSPROGRAM HER. 

 

Kondis LØPEUKE

20. -27. MARS 2021 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye løpegle...
Fra 12 995 NOK

Oslo Maraton-uka

27. mars–3. april 2021 OSLO MARATON UKA! Skal du løpe et maraton i løpet av 2021 er dette den perfekte oppladningen for deg. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, tre...
Fra 12 995 NOK

Breaking Marathon Limits

Breaking Marathon Limits (BML) dyrker den hverdagslige interessen og kjærligheten for bredde- og toppidrett. I uke 44 høster vi fruktene i varmere strøk og har gleden av å invitere alle mosjonister, s...
Fra 12 995 NOK