fbpx

Training Camp Portugal

27 apr-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE


27 april-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE

PS: PLANEGG VÅREN 2025 – datoer er ikke spikret men skriv deg opp på gratis interessemelding og få epost når reisen åpner for booking med en unik lanseringspris: Klikk her.

Våren 2024 er det perfekt å reise en uke til Portugal og få følelsen av litt sommer og trening sammen med Trine og Carina. Vi kaller uken TRENING FOR ALLE

Duoen Trine og Carina gjentar suksessen fra våren 2023 og inviterer til en uke med Trening For Alle. Tilbakemeldingene fra fjorårets deltakere var unisont positive. De opplevde at treningstilbudene var både utfordrende og tilpasset den enkelte. Dette gjorde at alle opplevde mestring.

Har du lyst til å oppleve gleden av å trene sammen med andre, samtidig som du får treningsveiledning og mentale verktøy -da er TRENING FOR ALLE uken for deg.

Med det mener vi fra nybegynner til supermosjonist – denne uken passer deg som ønsker å komme i gang eller søker inspirasjon og motivasjon. Gjennom et utvalg økter og foredrag du selv velger å delta på – satt sammen av våre gode instruktører blir denne uken aktiv, morsom og minnerik.

Vær oppmerksom på at vårt hovedhotell er Dunamar, og at om man velger andre Hotel må man og følge måltidsplanen til det hotell man velger.

Har du også lyst til å oppleve gleden av å trene sammen med andre, samtidig som du får treningsveiledning og mentale verktøy -da er TRENING FOR ALLE uken for deg.

Her er mange dyktige coacher og trenere på plass for å sikre deg en optimal treningsuke, og det bys på herlig trening, inspirerende foredrag – og akkurat så mye restitusjon og rekreasjon som du selv ønsker. Trine holder foredragene «SATS PÅ HELSA» samt «KRAFT» i løpet av uken. Les mer om Trine her. 


Aktivitet på stranden – hver dag! 


Du velger selv hvor mye eller lite du trener per dag, noen økter er med norske og noen med svenske instruktører. Det endelige programmet kommer senere, men alle våre uker i Portugal er fylt med alle former for trening; løping, stavgang, yoga, styrke, dans og mer til. Perfekt for deg som ønsker et aktivt avbrekk nå som våren er på gang og sommeren er rett rundt hjørnet. Velg mellom ca ti økter hver dag, akkurat som du selv ønsker.

Ønsker du å gi bånn gass så lover vi at Carina får deg til å ta ut det lille ekstra. Carina er supersprudlende og full av energi og har en særdeles aktiv livsstil og treningsbakgrunn. Les mer om Carina her.  

Vi ønsker at du får herlige dager fylt med fellesskap, glede og herlig trening i et behagelig klima. Morgenjogg på stranden er en sikker vinner! Foretrekker du å gå så følg med Trine som leder an med en morgengåtur med refleksjon og den gode samtalen.Kystpasset – Seven Hanging Valleys Trail

Vi har gleden av å presentere vårt siste tilskudd til aktivitetsprogrammet – Kystpasset! Det er det perfekte eventyret for de som elsker natur og utfordrende terreng. Inspirert av det populære fjellpasset tar Coastal Pass deg med på spennende fotturer og løper langs Seven Hanging Valleys Trail!

Det som gjør Kystpasset unikt er den uendelig vakre utsikten som møter deg underveis. Dramatiske fjellformasjoner, kuperte stier og milevis med landskapsutsikt gjør denne stien til en visuell fest for sansene dine! Med varierende høydeforskjeller og kuperte stier tar vi deg gjennom en løype som tester ferdighetene dine og gir deg en følelse av prestasjon.

For å komme til utgangspunktet for Kystpasset kreves det en bussreise på ca 75 minutter, som gir deg tid til å slappe av og forberede deg på det kommende eventyret. Så hopp på bussen og la Seven Hanging Valleys Trail bli ditt neste spennende eventyr.Trening og løping i Monte Gordo

Det finnes mange herlige steder å besøke i verden. Om målet for reisen er å komme avgårde og trene i et behagelig klima, med best mulig forutsetninger i vakker natur og alt innen komfortabel avstand fra hotellet så er reisemålene mer begrenset. Et bedre valg en Monte Gordo på Algarvekysten finner du knapt. Forholdene for løping er topp!

Rett utenfor hotellet ligger et naturreservat med bølgende skogsstier og et perfekt underlag for skånsom løping. Naturreservatet kantes av Monte Gordo i vest, Vila Real de San António og Spania i øst, stranden og Atlanterhavet i syd.

Den milelange stranden er også velegnet for løping. Flo og fjære gjør at sanden er hardt pakket og ettersom helningen er minimal gir den en herlig løpsopplevelse. Vi har et utvalg oppmålte runder i naturreservatet og på stranden, og i tillegg finnes det flere runder langs landsveiene.


SE EKSEMPEL PÅ DAGSPROGRAM HER. 

La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og bading. Du velger selv hvilke økter du deltar på.

TRENING FOR ALLE – PORTUGAL 2024

KONDIS LØPEUKE – Høsten 2024

Training Camp Portugal - 5-12 & 12-19 oktober 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredra...
Fra 15 995 NOK

Mars 2025: KONDIS LØPEUKEN

Training Camp Portugal - 16-23 mars 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldi...

April 2025: LØPEUKA MED RUNNER’S WORLD

Training Camp Portugal 6-13 april 2024 - En treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...

13-20 april 2024: Dans- og treningsglede

Training Camp Portugal 13-20 april 2024 - Denne uken fokuserer vi på dans og treningsglede for alle! Forbered deg på en blanding av ulike dansestiler og treningsformer som vil få deg til både å svette...

20-27 april 2024: MAKS TRENINGSGLEDE med EVO

Training Camp Portugal 20-27 april 2024 - Sammen med en herlig PT-gjeng fra EVO gir vi deg en uke du vil trives, trenes, inspireres og motiveres! Dette er uken for deg som søker et sunt og aktivt liv-...
Fra 15 995 NOK

27 apr-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE

Training Camp Portugal 27 apr-4 mai 2024 - La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og badi...
Fra 15 995 NOK

Allsidighet og løpetrening med Runner`s World

21. SEPTEMBER - 28. SEPTEMBER 2024. Bli med Runner´s World til Portugal for å lade opp energilagrene under denne fantastiske varierte treningsuken! Her kan du starte dagen på stranden med stavgang, en...
Fra 15 995 NOK