fbpx

Training Camp Portugal

TRENING FOR ALLE


29. april – 6. mai 2023


Våren 2023 er det perfekt å reise en uke til Portugal og få følelsen av litt sommer og trening sammen med Trine og Carina. Vi kaller uken TRENING FOR ALLE

KUN 40 PLASSER – SIKRE DIN PLASS NÅ – Vi minner om at du kan gratis booke om til en senere reise (inntil 31 dager før avreise) eller gratis avbestille inntil 70 dager før, se vilkår her

Har du lyst til å oppleve gleden av å trene sammen med andre, samtidig som du får treningsveiledning og mentale verktøy -da er TRENING FOR ALLE uken for deg. 

Med det mener vi fra nybegynner til supermosjonist – denne uken passer deg som ønsker å komme i gang eller søker inspirasjon og motivasjon. Gjennom et utvalg økter og foredrag du selv velger å delta på – satt sammen av våre gode instruktører blir denne uken aktiv, morsom og minnerik. 

 

Duoen Trine og Carina har gjort tilsvarende opplegg i Norge tidligere og fått meget gode tilbakemeldinger. Nå kan du være med de en hel uke til Portugal: TRENING FOR ALLE

Har du også lyst til å oppleve gleden av å trene sammen med andre, samtidig som du får treningsveiledning og mentale verktøy -da er TRENING FOR ALLE uken for deg.

Her er mange dyktige coacher og trenere på plass for å sikre deg en optimal treningsuke, og det bys på herlig trening, inspirerende foredrag – og akkurat så mye restitusjon og rekreasjon som du selv ønsker. Trine holder foredragene «SATS PÅ HELSA» samt «KRAFT» i løpet av uken. Les mer om Trine her. 


Aktivitet på stranden – hver dag! 


Du velger selv hvor mye eller lite du trener per dag, noen økter er med norske og noen med svenske instruktører. Det endelige programmet kommer senere, men alle våre uker i Portugal er fylt med alle former for trening; løping, stavgang, yoga, styrke, dans og mer til. Perfekt for deg som ønsker et aktivt avbrekk nå som våren er på gang og sommeren er rett rundt hjørnet. Velg mellom ca ti økter hver dag, akkurat som du selv ønsker.

Ønsker du å gi bånn gass så lover vi at Carina får deg til å ta ut det lille ekstra. Carina er supersprudlende og full av energi og har en særdeles aktiv livsstil og treningsbakgrunn. Les mer om Carina her.  

Vi ønsker at du får herlige dager fylt med fellesskap, glede og herlig trening i et behagelig klima. Morgenjogg på stranden er en sikker vinner! Foretrekker du å gå så følg med Trine som leder an med en morgengåtur med refleksjon og den gode samtalen.


 


Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.


fao tc 10

Fjelløkten byr på nye løpsomgivelser – mer kupert enn ved hotellet.


På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å gå eller løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da tilsammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.


Trening og løping i Monte Gordo

Det finnes mange herlige steder å besøke i verden. Om målet for reisen er å komme avgårde og trene i et behagelig klima, med best mulig forutsetninger i vakker natur og alt innen komfortabel avstand fra hotellet så er reisemålene mer begrenset. Et bedre valg en Monte Gordo på Algarvekysten finner du knapt. Forholdene for løping er topp!

Rett utenfor hotellet ligger et naturreservat med bølgende skogsstier og et perfekt underlag for skånsom løping. Naturreservatet kantes av Monte Gordo i vest, Vila Real de San António og Spania i øst, stranden og Atlanterhavet i syd.

Den milelange stranden er også velegnet for løping. Flo og fjære gjør at sanden er hardt pakket og ettersom helningen er minimal gir den en herlig løpsopplevelse. Vi har et utvalg oppmålte runder i naturreservatet og på stranden, og i tillegg finnes det flere runder langs landsveiene.


 

SE EKSEMPEL PÅ DAGSPROGRAM HER. 

La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og bading. Du velger selv hvilke økter du deltar på.

TRENING FOR ALLE – PORTUGAL 2023

 

Løpeuka med Runner’s World

25. mars - 1. april 2023 i Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...

Kondis LØPEUKEN

7. - 14. & 14. - 21. Oktober 2023 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på høstens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og ve...
Fra 9 995 NOK