fbpx

Training Camp Portugal

KONDIS LØPEUKE – Høsten 2024

HØSTEN 2024
UKE 41 og UKE 42 er det KONDIS LØPEUKE

Vi har gleden av å invitere til to ganger KONDIS LØPEUKE høsten 2024.

NB: SPØR OSS OM SPESIALPRIS PÅ «UKE 41+42  DOBBEL LØPEUKE» – henvendelser kun på epost: post@springtime.no

VI BOR PÅ STRANDHOTELLET DUNAMAR

Les mer om hotellet her.   Reiseleder er «Kondis-Marianne» samt et knippe KONDIS-trenere (uke 41) og TEAM TSM fra Sverige i samarbeid med Løperådet (uke 42). Begge ukene er perfekt for løpere – og alle nivåer er velkommen!

KONDIS løpeuken er vår mest populære løpeuke og denne høsten dobler vi nok en gang med to påfølgende uker.

Programmet blir noe forskjellig med tanke på instruktører de ulike ukene. Begge ukene har løpe-økter som hovedfokus, men det er mange tilbud til alternativ trening på begge ukene. Se eksempel-program.

UKE 41 er det flest norske instruktører, hvor KONDIS har med egne trenere som har skreddersydd program (likt det som var høsten 2022 og 2023). Sol Haugen er leder for Kondis-trenerne.

Høstens KONDIS-trenere er de samme som stort sett var med i fjor, så velkommen tilbake, Connie, Sol, Ane, Karin, Kenneth, Laila, Stian, Stine og Vigdis. For en herlig bukett!  Les mere om de ulike instruktørene under fanen «instruktører».

UKE 42 er programmet satt opp av Team Stockholm Maraton og det er flere svenske løpere der samtidig. I 2024 er og den norske podcast Løperådet med på uke 42. De spiller inn en episode LIVE – hvor man kan være publikum. De vil og presentere noen av sine utvalgte nøkkel-økter (ca en per dag) denne uken.

Løperådet er de tre jentene Ingrid, Live og  Josefine – og de trenes av Ingrid Kristiansen. (Ingrid Kristiansen er ikke med til Portugal)

 

Følg LøperådetInstagram  og lytt til deres Podcast som du finner her. 

 

Velg den uken som passer deg best, eller enda bedre – velg begge 🙂

Vær oppmerksom på at vårt hovedhotell er Dunamar, og at om man velger andre hotel må man og følge måltidsplanen til det hotell man velger.

VIKTIG: EARLY BIRD PRIS – BRUK RABATTKODEN EARLYBIRD FØR 1. MAI – SPAR 1000 KRONER

 


Bli med på høstens morsomste og mest givende løpeuke! I samarbeid med Kondis byr vi på dyktige coacher, trenere og inspiratorer, herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye løpeglede! 


Løping i Monte Gordo

Monte Gordo ligger helt sydøst i Portugal, nær grensen til Spania. I komfortabelt løpe-klima og supre omgivelser blir det herlige løperunder, smarte teknikktips, raske intervaller, nyttig bakketrening og flott utsikt under fjelløkten.

Hver dag møter vi dessuten solen på vår morgenjoggetur på den milelange stranden.  Rett utenfor hotellet vårt ligger et naturreservat med bølgende skogsstier. Perfekt underlag for løping. Vest for naturreservatet ligger Monte Gordo, og på østsiden ligger Vila Real de San António og Spania. Syd for reservatet er den herlige stranden og Atlanterhavet. Stranden er flat og hardpakket og egner seg svært godt for ulike typer løpeøkter. Totalt har vi et stort utvalg løperunder i reservatet, på stranden og langs veier.


FOR ALLE – men du bør like å løpe!

På Springtimes løpeuker kan alle være med, uansett nivå. Våre ledere tilpasser øktene slik at både nybegynner og elitemosjonist får sitt. Sammen med Kondis samler vi de beste kreftene i Norge og Sverige vi har på løping.

Vår instruktører har lang erfaring fra løp og elite-idrett. En motiverende løpeuke for alle nivåer!  Et godt og variert treningsopplegg, kombinert med de ypperlige forutsetningene for løping som Monte Gordo byr på, gjør at alle som liker løping trives godt her. Det er en viss risiko for at selv de som ikke likte løping før reisen returnerer hjem som løper.Ukesprogrammet

Hver dag velger du mellom et bredt utvalg aktiviteter. Selv om denne uken er spisset med ekstra mange løpe-økter så kan du og være med på mye annet. Før den innholdsrike og gode frokosten kan du velge mellom yoga, stavgang og morgenjoggetur på stranden. Når maten har sunket kan du hive deg med på styrkeøkter som crossfit, vektløfting, kettlebells og  sirkeltrening, eller hva med yoga eller en time zumba eller dans? På ettermiddagen er duket for løpe- og stavgangsøkter i form av rolige langturer, intervaller, fartslek og andre varianter.

Løpeøktene er inndelt i tempogrupper slik at alle kan henge med, uansett nivå.Fjelløkten

Et av ukens høydepunkter – i dobbel forstand – er fjelløkten. Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet. På torsdagen legges løpingen hit, og man kan velge mellom ulike distanser på fjellstiene kranset med sitrontrær og velduftende urter.


160401TCPortugalFamiljStrand-8336-1

 

Det lønner seg å melde seg på tidlig – fordi:

Vi har en gruppebooking på fly, denne blir alltid utsolgt. Når den er fullbooket så kan prisen øke. Flyet kan deretter plutselig bli fullt. Særlig uke 41 hvor deler av Norge har høstferie samtidig.

Hotellet kan og bli utsolgt, samt at de mest populære hotelrommene går først.

Book tidlig så får du lenger tid til å glede deg!

Det er EARLY BIRD og 1000 kroner i rabatt om man booker senest 1. mai – bruk rabattkoden EARLYBIRD og spar 1000 kroner.

VÅREN 2025 – datoer er ikke spikret men skriv deg opp på gratis interessemelding og få epost når reisen åpner for booking med en unik lanseringspris: Klikk her.

 

 


KONDIS LØPEUKE – Høsten 2024

Training Camp Portugal - 5-12 & 12-19 oktober 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredra...
Fra 15 995 NOK

Mars 2025: KONDIS LØPEUKEN

Training Camp Portugal - 16-23 mars 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldi...

April 2025: LØPEUKA MED RUNNER’S WORLD

Training Camp Portugal 6-13 april 2024 - En treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...

13-20 april 2024: Dans- og treningsglede

Training Camp Portugal 13-20 april 2024 - Denne uken fokuserer vi på dans og treningsglede for alle! Forbered deg på en blanding av ulike dansestiler og treningsformer som vil få deg til både å svette...

20-27 april 2024: MAKS TRENINGSGLEDE med EVO

Training Camp Portugal 20-27 april 2024 - Sammen med en herlig PT-gjeng fra EVO gir vi deg en uke du vil trives, trenes, inspireres og motiveres! Dette er uken for deg som søker et sunt og aktivt liv-...
Fra 15 995 NOK

27 apr-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE

Training Camp Portugal 27 apr-4 mai 2024 - La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og badi...
Fra 15 995 NOK

Allsidighet og løpetrening med Runner`s World

21. SEPTEMBER - 28. SEPTEMBER 2024. Bli med Runner´s World til Portugal for å lade opp energilagrene under denne fantastiske varierte treningsuken! Her kan du starte dagen på stranden med stavgang, en...
Fra 15 995 NOK

Laster bestilling