fbpx

Training Camp Portugal

Oslo Maraton-uka

Stranden i Monte Gordo


UKE 13  |  27. mars–3. april 2021 – OSLO MARATON-UKA 2021


Denne uka har Springtime med seg samarbeidspartnerne Oslo Maraton og Runner’s World Norge – sammen inviterer vi til den perfekte starten på 2021-sesongen!

Dette blir en treningsuke for alle, men ekstra fokus på løping. Både nybegynnere, mosjonister og eliteløpere vil trives på denne uken.

Bli med instruktører fra Oslo Maraton og Runner’s World Norge og lær mer om løping og løpeglede, og sett deg et mål for 2021: en av distansene på Oslo Maraton.

Instruktører som allerede er på plass er reiseleder Sara Skarabot Pedersen, hovedtrener Andreas Grøgaard (tredjeplass i Oslo Maraton!), områdesjef Odd Blakkisrud, samt gjengen fra Team Stockholm Marathon.

Det blir annonsert flere instruktører etter hvert, og dere som er påmeldt får også en egen Facebook-gruppe hvor vi deler relevant informasjon frem mot avreise. Det er bare å begynne å glede seg. I år har vi økt kapasiteten til 40 plasser på denne uka.Ukesprogram

OSLO MARATON-UKA

Skal du løpe en maraton i 2020 er dette den perfekte oppladningen for deg. Vil du ta løpingen din et steg lenger? Våre fantastiske løpetrenere viser veien og gir deg motivasjon. Andreas Grøgaard har selv en tredjeplass i Oslo Maraton og veileder dere kyndig gjennom uken sammen med Sara Skarabot Pedersen, som er friidrettstrener på Hamar og redaktør i Runner’s World i Norge.

I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, annen variert trening og opplevelser sammen med andre. Smarte teknikktips, raske intervaller enten på de brede og lettløpte stiene i pinjeskogen eller på friidrettsbanen, rolige langturer og de uforglemmelige morgenjoggeturene på stranden. Mellom øktene slapper du av etter eget ønske, og du velger selv ditt eget program og tempo for uka. Vi legger til rette – du forsyner deg av vår aktivitets-buffet!

Naturligvis tilbys det, som alle andre uker, et bredt spekter av dans, yoga og ulike typer sal- og styrketreningsøkter:

  • Morgenjogg på stranden.
  • Dedikerte løpe-økter hver ettermiddag
  • Fullspekket program med yoga, dans og sal- og styrkeøkter i tillegg til alle løpetimene.
  • Interessante foredrag

I tillegg blir det naturligvis et utvalg sosiale, treningsfrie aktiviteter som du kan velge å være med på.
Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene cirka en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.

På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å gå åtte eller ti kilometer (med eller uten staver) og å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da til sammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.


Det tilbys variert trening alle uker på Springtimes Training Camp i Portugal.

Kondis LØPEUKE

20. -27. MARS 2021 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye løpegle...
Fra 12 995 NOK

Oslo Maraton-uka

27. mars–3. april 2021 OSLO MARATON UKA! Skal du løpe et maraton i løpet av 2021 er dette den perfekte oppladningen for deg. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, tre...
Fra 12 995 NOK

Breaking Marathon Limits

Breaking Marathon Limits (BML) dyrker den hverdagslige interessen og kjærligheten for bredde- og toppidrett. I uke 44 høster vi fruktene i varmere strøk og har gleden av å invitere alle mosjonister, s...
Fra 12 995 NOK