fbpx

Training Camp Portugal

20-27 april 2024: MAKS TRENINGSGLEDE med EVO


20-27 APRIL 2024: MAKS TRENINGSGLEDE med EVO

OPPLEV MAKS TRENINGSGLEDE sammen med likesinnede. 

Sammen med en herlig PT-gjeng fra EVO blir dette en uke du vil trives, trenes, inspireres og motiveres! Dette er uken for deg som søker et sunt og aktivt liv.

Ukens program er tettpakket men samtidig valgfritt – du velger selv antall økter per dag – fra null til så mange du vil! Det er både norske og svenske deltagere og instruktører – og vi bor alle på samme hotell, Dunamar (man kan velge andre hotel om man vil).

En uke fullpakket med trening

Bli med til en forrykende treningsreise på dine premisser! Målet med reisen er å gi deg treningsglede og motivasjon til å holde kontinuiteten hele året. Få en kickstart på 2024 og opplev treningsglede, samhold, ny læring og ikke minst et herlig klima! Treningsreisen passer for alle om du er nybegynner eller har masse treningserfaring.

Dette er inkludert i treningspakken:

Treningspakken, med fast allsidig grunnprogram, er inkludert alle uker:

  • Profesjonell treningsledelse av våre 10-15 instruktører hver uke
  • Fri deltakelse på alle praktiske og teoretiske aktiviteter, ca 60 økter hver uke
  • Fri deltakelse på alle forelesninger, ca tre hver uke
  • Fri deltakelse på fjelløkten (torsdager).
  • Mulighet til å låne og teste utstyr, blant annet løpesko, staver, pulsklokker, tennisracket, golfklubber. Avhengig av tilgjenglighet.

 


  • Du velger hva du vil gå på, og hvor mye du vil trene. Hver dag har du ulike gruppetreningsøkter å velge mellom. Hver morgen når solen går opp kjører vi jogging, stavgang og streching på stranden. Siden fortsetter dagen i treningens tegn med alt fra sirkeltrening, box, yoga, intervall flex, core, kamp, dans og styrkeøkter.

 

  • Hver dag startes og avsluttes med løping og stavgang. En rolig halvtime på morgenen som en god start på dagen, og en tøffere times-økt på ettermiddagen.

 

  • Alt foregår i ulike nivåer, så alle som vil kan være med. Hver dag er det styrkeøkter med instruktører, enten i treningsrommet eller i crossfit-buret på stranden der vi sleper dekk, svinger kettlebells, løfter tungt og bruker stranden som treningsgulv.

 

Personlige trenere fra EVO er med!

 

Instruktører fra EVO er med og trener sammen med deg – kommer med gode tips – og godt selskap gjennom hele uken.

Det sosiale og hvile er like viktig

Hvile og det sosiale er minst like viktig! Solstolene er komfortable, og bassenget gjør godt for kroppen. På kveldene er det ofte et foredrag om funksjonell trening, kosthold og relevante temaer. Kom om du har lyst – det er inkludert og veldig sosialt


OM HOTELLET
Vi holder til på hotellet Dunamar som ligger praktisk talt nede på stranda i Monte Gordo, og rett ved siden av et naturreservat med flotte grusveier for løping. Hotellets rom er mer som små leiligheter, med egen kjøkkenkrok hvis du vil lage deg egen lunsj eller trakte litt kaffe før morgenøkta.

Frokost og middag er inkludert i pakkeprisen, og nytes i hotellets spisesal.
Nede på stranda finnes en tre kilometer lang boardwalk med et bredt utvalg gode restauranter hvor vi kan spise lunsj.

Hotellet har to treningssaler, nyoppusset treningsrom med alt av utstyr, samt et nyoppusset innendørsbasseng. Man kan også leie sykler på hotellet.


Kystpasset – Seven Hanging Valleys Trail

Vi har gleden av å presentere vårt siste tilskudd til aktivitetsprogrammet – Kystpasset! Det er det perfekte eventyret for de som elsker natur og utfordrende terreng. Inspirert av det populære fjellpasset tar Coastal Pass deg med på spennende fotturer og løper langs Seven Hanging Valleys Trail!

Det som gjør Kystpasset unikt er den uendelig vakre utsikten som møter deg underveis. Dramatiske fjellformasjoner, kuperte stier og milevis med landskapsutsikt gjør denne stien til en visuell fest for sansene dine! Med varierende høydeforskjeller og kuperte stier tar vi deg gjennom en løype som tester ferdighetene dine og gir deg en følelse av prestasjon.

For å komme til utgangspunktet for Kystpasset kreves det en bussreise på ca 75 minutter, som gir deg tid til å slappe av og forberede deg på det kommende eventyret. Så hopp på bussen og la Seven Hanging Valleys Trail bli ditt neste spennende eventyr.


FAO stav


Liten smakebit av noen av treningene våre:


Ulike temaer – alltid samme, omfattende grunntilbud

Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere, setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger.

KONDIS LØPEUKE – Høsten 2024

Training Camp Portugal - 5-12 & 12-19 oktober 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredra...
Fra 15 995 NOK

Mars 2025: KONDIS LØPEUKEN

Training Camp Portugal - 16-23 mars 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldi...

April 2025: LØPEUKA MED RUNNER’S WORLD

Training Camp Portugal 6-13 april 2024 - En treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...

13-20 april 2024: Dans- og treningsglede

Training Camp Portugal 13-20 april 2024 - Denne uken fokuserer vi på dans og treningsglede for alle! Forbered deg på en blanding av ulike dansestiler og treningsformer som vil få deg til både å svette...

20-27 april 2024: MAKS TRENINGSGLEDE med EVO

Training Camp Portugal 20-27 april 2024 - Sammen med en herlig PT-gjeng fra EVO gir vi deg en uke du vil trives, trenes, inspireres og motiveres! Dette er uken for deg som søker et sunt og aktivt liv-...
Fra 15 995 NOK

27 apr-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE

Training Camp Portugal 27 apr-4 mai 2024 - La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og badi...
Fra 15 995 NOK

Allsidighet og løpetrening med Runner`s World

21. SEPTEMBER - 28. SEPTEMBER 2024. Bli med Runner´s World til Portugal for å lade opp energilagrene under denne fantastiske varierte treningsuken! Her kan du starte dagen på stranden med stavgang, en...
Fra 15 995 NOK