fbpx

Training Camp Portugal

Løpeuka med Runner’s World


2022 | UKE 43 22. oktober – 29. oktober  – RUNNER’S WORLD LØPEUKA


Reisen er fullbooket. Send bestillingsforespørsel til post@springtime.no | HØSTEN 2022. Vi minner om at du kan gratis booke om til en senere reise (inntil 30 dager før avreise) eller gratis avbestille inntil 90 dager før, se vilkår her


Denne uka har Springtime med seg Runner’s World Norge – sammen inviterer Hilde og Sara til den perfekte løpeuka for alle! 

Dette blir en treningsuke for alle, men ekstra fokus på løping. Både nybegynnere, mosjonister og supermosjonister vil trives på denne uken. Team Stockholm Maraton (TSM) er med som dyktige løpe-coacher på denne uken. De stiller med flere av Sveriges mest kjente trenere og utøvere. Nybakt norsk mester på 1500 meter, Even Brøndbo Dahl vil inspirere deg med økter og foredrag.

Kun 30 plasser er forhåndsbestilt, så vær rask med å sikre deg en plass.

Vær oppmerksom på at vårt hovedhotell er Dunamar, og at om man velger andre hotel må man og følge måltidsplanen til det hotell man velger.Program – løpeuka

Eksempel på program finner du her: UKESPROGRAM

I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, annen variert trening og opplevelser sammen med andre likesinnede.

Uka byr på alt fra smarte teknikktips, raske intervaller enten på de brede og lettløpte stiene i naturreservatet rett ved hotellet, eller på friidrettsbanen som ligger drøyt to kilometer unna. I tillegg legger vi til rette for rolige langturer mellom de nærliggende landsbyene, samt en utflukt med buss lenger inn i landet hvor vi får løpe i et mer kupert og frodig landskap. Og så må vi ikke glemme de fantastiske morgenjoggeturene på stranda.

Alle øktene er nivådelt i mange ulike fartsgrupper tilpasset etter deltakernes nivå og preferanser. Du må på ingen måte tro at du må være i kjempeform for å kunne være med på denne uka. Dette er for absolutt alle som liker å være i aktivitet.

Mellom øktene slapper du av etter eget ønske, enten det er med et glass sangria i strandbaren eller med et bad i havet.

Du velger selv ditt eget program og tempo for uka. Vi legger til rette – du forsyner deg av vår aktivitets-buffet!

Naturligvis tilbys det, som alle andre uker, et bredt spekter av dans, yoga og ulike typer sal- og styrketreningsøkter.Løpeuka oppsummert:

 • Morgenjogg på stranden.
 • Dedikerte løpeøkter hver ettermiddag
 • Fullspekket program med yoga, dans, sal- og styrkeøkter i tillegg til alle løpetimene.
 • Interessante foredrag.
 • Felles måltider, mingling i strandbaren, nye bekjentskaper og en hel haug med fine minner.
 • “Fjelløkta” på torsdag: Utflukt med buss en halvtime inn i landet for å løpe/gå langtur i mer kupert og frodig terreng.
 • Antall instruktører: Cirka 12 (10 svenske og to-tre norske).
 • Antall ukentlige økter: Cirka 50
 • Antall løpeøkter daglig: To
 • Antall deltakere: Cirka 120, rundt 90 fra Sverige og 30 fra Norge.
 • Behandlere på plass: To naprapater eller fysioterapeuter tilbyr behandlinger hele uka.


Om hotellet

Vi holder til på hotellet Dunamar som ligger praktisk talt nede på stranda i Monte Gordo, og rett ved siden av et naturreservat med flotte grusveier for løping. Hotellets rom er mer som små leiligheter, med egen kjøkkenkrok hvis du vil lage deg egen lunsj eller trakte litt kaffe før morgenøkta.

Frokost og middag er inkludert i pakkeprisen, og nytes i hotellets spisesal.

Nede på stranda finnes en tre kilometer lang boardwalk med et bredt utvalg gode restauranter hvor vi kan spise lunsj.

Hotellet har to treningssaler, nyoppusset treningsrom med alt av utstyr, samt et nyoppusset innendørsbasseng. Man kan også leie sykler på hotellet.

Svenske Runner’s Store er på plass med et utvalg løpetøy, sko og -utstyr til lave priser.Høres det fristende ut?

Det er bare å begynne å glede seg. Du kan melde deg på allerede nå og sikre deg plass.Instruktører fra RW

Med på denne løpeuka er norske instruktører fra Runner’s World Norge. Redaktør Sara Skarabot Pedersen er med – sammen med utvalgte Runner´s World trenere. For høsten  2022 er Ultra-Hilde (Hilde Johansen) med samt nybakt Norgesmester på 1500 meter Even Brøndbo Dahl.

Sara er en erfaren og engasjert løper som gleder seg til å møte dere i Portugal.

I tillegg vil det være rundt ti instruktører fra Sverige til stede, både innen løping og andre idretter. Av kjente svenske instruktører er Anders Szalkai, Mustafa “Musse” Mohamed og Fredrik Zillén  bekreftet med – så denne uken vil du ikke gå glipp av.

 

Sikre deg plass på løpeuka med Springtime og Runner’s World her!
 

Kondis LØPEUKEN

15. - 22. Oktober 2022 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på høstens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye lø...
Fra 13 495 NOK

Løpeuka med Runner’s World

22. oktober - 29. oktober 2022 i Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...
Fra 12 995 NOK

TRENING FOR ALLE

29. APRIL - 6. MAI 2023 La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og bading. Du velger selv...
Utsolgt

Laster bestilling