fbpx

Training Camp Portugal

6.–13. april 2024: LØPEUKA MED RUNNER’S WORLD


6.–13. april 2024: Løpeuka med Runner’s World

Denne uka har Springtime med seg Runner’s World Norge – sammen med dyktige, løpeglade instruktører inviterer vi til den perfekte løpeuka for alle!

Dette blir en treningsuke for alle, med et variert aktivitetstilbud, men Runner’s World er på plass og sørger for at det blir god schwung over løpeøktene også. Både nybegynnere, mosjonister og supermosjonister vil trives på denne uka.

Se video fra forrige løpeuke med RW her!

Runner’s World vil legge til rette for at du får kvalitetsøktene du trenger inn mot vårens konkurranser, enten det er i form av den lange langturen som er kjedelig å gjennomføre alene, eller i form av hjelp til god intensitetsstyring på terskeløktene. RW vil tilby et variert spekter av løpeøkter gjennom uka. Ikke minst kan det være gode tips å hente mellom øktene også. Dette er en gjeng som gjerne nerder løping over middagsbordet eller i strandbaren!

RW-redaktør Ole Martin (til høyre) er på plass under løpeuka i Portugal. Her fra de nydelige og lettløpte grusveiene rett utenfor hotellet.


Program – løpeuka

Eksempel på program finner du her: UKESPROGRAM

I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, annen variert trening og opplevelser sammen med andre likesinnede.

Uka byr på alt fra smarte teknikktips, raske intervaller enten på de brede og lettløpte stiene i naturreservatet rett ved hotellet, eller på friidrettsbanen som ligger drøyt to kilometer unna. I tillegg legger vi til rette for rolige langturer mellom de nærliggende landsbyene, samt en utflukt med buss lenger inn i landet hvor vi får løpe i et mer kupert og frodig landskap. Og så må vi ikke glemme de fantastiske morgenjoggeturene på stranda.

Alle øktene er nivådelt i flere ulike fartsgrupper tilpasset etter deltakernes nivå og preferanser. Du må på ingen måte tro at du må være i kjempeform for å kunne være med på denne uka. Dette er for absolutt alle som liker å være i aktivitet.

Mellom øktene slapper du av etter eget ønske, enten det er med et glass sangria i strandbaren eller med et bad i havet.

Du velger selv ditt eget program og tempo for uka. Vi legger til rette – du forsyner deg av vår aktivitets-buffet!

Naturligvis tilbys det, som alle andre uker, et bredt spekter av dans, yoga og ulike typer sal- og styrketreningsøkter.


Løpeuka oppsummert:

 • Morgenjogg på stranda.
 • Dedikerte løpeøkter hver ettermiddag.
 • Fullspekket program med yoga, dans, sal- og styrkeøkter i tillegg til alle løpetimene.
 • Interessante foredrag.
 • Felles måltider, mingling i strandbaren, nye bekjentskaper og en hel haug med fine minner.
 • «Kystpasset» på torsdag: Utflukt for å løpe/gå langtur i mer kupert og frodig terreng.
 • Antall instruktører: Cirka 12 (10 svenske og to-tre norske).
 • Antall ukentlige økter: Cirka 50
 • Antall løpeøkter daglig: To
 • Antall deltakere: Cirka 120, rundt 90 fra Sverige og 30 fra Norge.
 • Behandlere på plass: To naprapater eller fysioterapeuter tilbyr behandlinger hele uka.

Om hotellet

Vi holder til på hotellet Dunamar som ligger praktisk talt nede på stranda i Monte Gordo, og rett ved siden av et naturreservat med flotte grusveier for løping. Hotellets rom er mer som små leiligheter, med egen kjøkkenkrok hvis du vil lage deg egen lunsj eller trakte litt kaffe før morgenøkta.

Du kan velge blant andre hoteller, men vær oppmerksom på at vårt hovedhotell er Dunamar. Det er her det her de fleste kommer til å bo, og det er her servicekontoret er. På Dunamar arrangeres også «mingel i baren» og foredragene.  Hvis du velger å bo på et annet hotel må du følge måltidsplanen til det hotellet du velger.

Frokost og middag er inkludert i pakkeprisen, og nytes i hotellets spisesal.

Nede på stranda finnes en tre kilometer lang boardwalk med et bredt utvalg gode restauranter hvor vi kan spise lunsj.

Hotellet har to treningssaler, nyoppusset treningsrom med alt av utstyr, samt et nyoppusset innendørsbasseng. Man kan også leie sykler på hotellet.

Svenske Runner’s Store er på plass med et utvalg løpetøy, sko og utstyr til lave priser.Instruktører fra Runner’s World Norge

Med på denne løpeuka er norske instruktører fra Runner’s World Norge, det er denne gjengen som vil holde i de daglige løpeøktene, mens andre dedikerte instruktører tar seg av de kompletterende øktene i dans, styrke, yoga og annen aktivitet.

RW-redaktør Ole Martin Nilsen Synnes (foran på bildet) gleder seg stort til en uke i Monte Gordo, og vil sørge for å ha et solid instruktør-team på plass innen avreise, slik at du kan få mest mulig ut av løpeøktene og oppholdet ditt.

Ole Martin er en klassisk supermojsonist med stor forkjærlighet for detaljerte treningsprogrammer i excel. De solide tidene han har levert på gateløp viser også at improvisasjonsevnene er på plass, da programmet ofte må justeres etter full jobb og to barn. Du kan bli bedre kjent med Ole Martin gjennom for eksempel Runner’s Worlds podkast Løpetimen.

 

Kystpasset – Seven Hanging Valleys Trail

Vi har gleden av å presentere vårt siste tilskudd til aktivitetsprogrammet – Kystpasset! Det er det perfekte eventyret for de som elsker natur og utfordrende terreng. Inspirert av det populære fjellpasset tar Coastal Pass deg med på spennende fotturer og løper langs Seven Hanging Valleys Trail!

Det som gjør Kystpasset unikt er den uendelig vakre utsikten som møter deg underveis. Dramatiske fjellformasjoner, kuperte stier og milevis med landskapsutsikt gjør denne stien til en visuell fest for sansene dine! Med varierende høydeforskjeller og kuperte stier tar vi deg gjennom en løype som tester ferdighetene dine og gir deg en følelse av prestasjon.

For å komme til utgangspunktet for Kystpasset kreves det en bussreise på ca 75 minutter, som gir deg tid til å slappe av og forberede deg på det kommende eventyret. Så hopp på bussen og la Seven Hanging Valleys Trail bli ditt neste spennende eventyr.


16-23 mars 2024: KONDIS LØPEUKEN

Training Camp Portugal - 16-23 mars 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldi...
Fra 15 995 NOK

6.–13. april 2024: LØPEUKA MED RUNNER’S WORLD

Training Camp Portugal 6-13 april 2024 - En treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...
Fra 15 995 NOK

13-20 april 2024: Dans- og treningsglede med Roede

Training Camp Portugal 13-20 april 2024 - Denne uken fokuserer vi på dans og treningsglede for alle! Forbered deg på en blanding av ulike dansestiler og treningsformer som vil få deg til både å svette...
Fra 15 995 NOK

20-27 april 2024: MAKS TRENINGSGLEDE med EVO og Desiree Andersen

Training Camp Portugal 20-27 april 2024 - Desiree Andersen sammen med en herlig PT-gjeng fra EVO gir deg en uke du vil trives, trenes, inspireres og motiveres! Dette er uken for deg som søker et sunt ...
Fra 15 995 NOK

27 apr-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE

Training Camp Portugal 27 apr-4 mai 2024 - La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og badi...
Fra 15 995 NOK