fbpx

Training Camp Portugal

Løpeuka med Runner’s World

 


2024 | PÅSKEN = RUNNER’S WORLD LØPEUKA


INTERESSELISTE ER GRATIS – MELD DEG PÅ OG FÅ EPOST NÅR PÅMELDING ÅPNER

Denne uka har Springtime med seg Runner’s World Norge – sammen med gode instruktører inviterer Runner´s World Norge redaktør Sara til den perfekte løpeuka for alle!

Tentativ dato er 23. – 30. mars 2024, som er påsken 2024 (tilbake påskeaften).

Endelig dato avklares før booking åpner. Skriv deg på listen og vi gir deg beskjed. 

Dette blir en treningsuke for alle, men ekstra fokus på løping. Både nybegynnere, mosjonister og supermosjonister vil trives på denne uken. Team Stockholm Maraton (TSM) er også med som dyktige løpe-coacher på denne uken. De stiller med flere av Sveriges mest kjente trenere og utøvere.

Dette betyr at vi har flust med fartsgrupper, så uavhengig av om du løper mila på 40 eller 80 minutter, så har du en gjeng å løpe sammen med, og en instruktør som tar vare på deg – på hver økt!

Selv om dette er en uke med fokus på løping, tilbys det selvfølgelig et bredt utvalg av andre treningsøkter også.

Kun 30 plasser er forhåndsbestilt, så vær rask med å sikre deg en plass!

Vi minner om at du kan gratis booke om til en senere reise (inntil 31 dager før avreise) eller gratis avbestille inntil 70 dager før, se vilkår her.


Program – løpeuka

Eksempel på program finner du her: UKESPROGRAM

I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, annen variert trening og opplevelser sammen med andre likesinnede.

Uka byr på alt fra smarte teknikktips, raske intervaller enten på de brede og lettløpte stiene i naturreservatet rett ved hotellet, eller på friidrettsbanen som ligger drøyt to kilometer unna. I tillegg legger vi til rette for rolige langturer mellom de nærliggende landsbyene, samt en utflukt med buss lenger inn i landet hvor vi får løpe i et mer kupert og frodig landskap. Og så må vi ikke glemme de fantastiske morgenjoggeturene på stranda.

Alle øktene er nivådelt i mange ulike fartsgrupper tilpasset etter deltakernes nivå og preferanser. Du må på ingen måte tro at du må være i kjempeform for å kunne være med på denne uka. Dette er for absolutt alle som liker å være i aktivitet.

Mellom øktene slapper du av etter eget ønske, enten det er med et glass sangria i strandbaren eller med et bad i havet.

Du velger selv ditt eget program og tempo for uka. Vi legger til rette – du forsyner deg av vår aktivitets-buffet!

Naturligvis tilbys det, som alle andre uker, et bredt spekter av dans, yoga og ulike typer sal- og styrketreningsøkter.


Løpeuka oppsummert:

 • Morgenjogg på stranda.
 • Dedikerte løpeøkter hver ettermiddag.
 • Fullspekket program med yoga, dans, sal- og styrkeøkter i tillegg til alle løpetimene.
 • Interessante foredrag.
 • Felles måltider, mingling i strandbaren, nye bekjentskaper og en hel haug med fine minner.
 • «Fjelløkta» på torsdag: Utflukt med buss en halvtime inn i landet for å løpe/gå langtur i mer kupert og frodig terreng.
 • Antall instruktører: Cirka 12 (10 svenske og to-tre norske).
 • Antall ukentlige økter: Cirka 50
 • Antall løpeøkter daglig: To
 • Antall deltakere: Cirka 120, rundt 90 fra Sverige og 30 fra Norge.
 • Behandlere på plass: To naprapater eller fysioterapeuter tilbyr behandlinger hele uka.


Om hotellet

Vi holder til på hotellet Dunamar som ligger praktisk talt nede på stranda i Monte Gordo, og rett ved siden av et naturreservat med flotte grusveier for løping. Hotellets rom er mer som små leiligheter, med egen kjøkkenkrok hvis du vil lage deg egen lunsj eller trakte litt kaffe før morgenøkta.

Du kan velge blant andre hoteller, men vær oppmerksom på at vårt hovedhotell er Dunamar. Det er her det her de fleste kommer til å bo, og det er her servicekontoret er. På Dunamar arrangeres også «mingel i baren» og foredragene.  Hvis du velger å bo på et annet hotel må du følge måltidsplanen til det hotellet du velger.

Frokost og middag er inkludert i pakkeprisen, og nytes i hotellets spisesal.

Nede på stranda finnes en tre kilometer lang boardwalk med et bredt utvalg gode restauranter hvor vi kan spise lunsj.

Hotellet har to treningssaler, nyoppusset treningsrom med alt av utstyr, samt et nyoppusset innendørsbasseng. Man kan også leie sykler på hotellet.

Svenske Runner’s Store er på plass med et utvalg løpetøy, sko og utstyr til lave priser.Høres det fristende ut?

Ønsker du å være lenger enn en uke? Spør oss om spesialpris på dobbel uke – henvendelser kun på epost: post@springtime.no

Du kan gratis booke om til en senere reise (inntil 31 dager før avreise) eller gratis avbestille inntil 70 dager før, se vilkår her.


Instruktører fra Runner´s World Norge

Med på denne løpeuka er norske instruktører fra Runner’s World Norge. Redaktør Sara Skarabot Pedersen og RWs faste spaltist, Askild Vatnbakk Larsen, gleder seg til å treffe løpeglade deltakere i Portugal.

Sara er en erfaren og engasjert løper og friidrettstrener med god kjennskap til Monte Gordo og området rundt. Askild er en dyktig terrengultraløper med allsidig treningsinteresse. Han skriver om idrettsvitenskap i Runner’s World og svarer med glede på alle treningsrelaterte spørsmål som dukker opp underveis i uka.

I tillegg vil det være rundt ti instruktører fra Sverige til stede, både innen løping og andre idretter. Av svenske instruktører er team TSM fra Sverige bekreftet med. Denne uken vil du ikke gå glipp av.

Askild og Sara ser fram til nok en løpeuke i Monte Gordo!

 

Sikre deg plass på løpeuka med Springtime og Runner’s World her!


 


 


 

Familieuken

8.–15. APRIL 2023 - TA MED HELE FAMILIEN PÅ EN AKTIV FERIE. Her samles hele familien og koser seg sammen med sol, bading, trening, lek, dans, yoga, løping og ugagn. Treningsgleden er total og det kok...
Fra 13 995 NOK

DANSEGLEDE og SANG med Gladys og venner

6.-13. MAI 2023 - DANSEGLEDE OG SANG MED GLADYS OG VENNER Du er hjertelig velkommen til å følge Gladys Del Pilar og venner til fantastiske Monte Gordo på Algarvekysten i Portugal. En uke fylt med sa...
Fra 13 995 NOK

Løpeuka med Runner’s World

25. mars - 1. april 2023 i Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...

TRENING FOR ALLE

29. APRIL - 6. MAI 2023 La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og bading. Du velger selv...
Fra 13 995 NOK

ENERGIBOOST med trening.no

15. APRIL - 22. APRIL 2023 Bli med trening.no til Portugal for å lade opp energilagrene under denne fantastiske treningsuken! Her kan du starte dagen på stranden med stavgang, en morgenjoggetur eller ...
Fra 13 995 NOK

Kondis LØPEUKEN

7. - 14. & 14. - 21. Oktober 2023 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på høstens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og ve...

MAKS TRENINGSGLEDE med trening.no

22. - 29. APRIL 2023 - En uke fullpakket av trening. Utfordre nye muskler i crossfit-buret, test kettlebell-trening, kamp, box og gruppe-økter på stranden. Kroppen liker variasjon og du kan teste mang...
Fra 13 995 NOK