fbpx

Training Camp Portugal

Løpeuken med Runner’s World


UKE 42  |  16. oktober–23. oktober 2021 – RUNNER’s WORLD LØPEUKEN 2021

2022: GRATIS FORHÅNDSBOOKING 26. mars – 2. april 2022 – klikk her (og vi holder deg oppdatert når EARLY TILBUD åpner)


Denne uka har Springtime med seg Runner’s World Norge – sammen inviterer vi til den perfekte løpeuken for alle! 

Dette blir en treningsuke for alle, men ekstra fokus på løping. Både nybegynnere, mosjonister og eliteløpere vil trives på denne uken.

TRENERDUOEN Askild og Sara er med på Runner´s World Løpeuken 2021.

Bli med instruktører fra Runner’s World Norge og lær mer om løping og løpeglede, og sett deg et mål for 2022.

Sara er redaktør for Runner´s World Norge og har vært trener i Portugal i en årrekke. Askild er Runner’s Worlds idrettsvitenskapsekspert og har skrevet fast for magasinet i flere år. I tillegg er han hovedtreneren for konseptet Runner’s World Coach. Sammen har de en ekspertise både nybegynnere og meget erfarne utøvere vil dra god nytte av.

Og så er de veldig hyggelige å reise på tur sammen med 🙂

NYHET I 2021 – VI BOR PÅ STRANDHOTELLET DUNAMARDet er kun 30 plasser som er sikret (flyseter).

Dere som er påmeldt får også en egen Facebook-gruppe hvor vi deler relevant informasjon frem mot avreise.

Det er bare å begynne å glede seg. I år har vi begrenset kapasitet på denne uka, så det kan bli utsolgt. Vi minner om at du kan gratis booke om til en senere reise (inntil 30 dager før avreise) eller gratis avbestille inntil 90 dager før, se vilkår herUkesprogram

Løpeuken med Runner’s World 

Eksempel på program finner du her: UKESPROGRAM

I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, annen variert trening og opplevelser sammen med andre. Smarte teknikktips, raske intervaller enten på de brede og lettløpte stiene i pinjeskogen eller på friidrettsbanen, rolige langturer og de uforglemmelige morgenjoggeturene på stranden.

Mellom øktene slapper du av etter eget ønske, og du velger selv ditt eget program og tempo for uka. Vi legger til rette – du forsyner deg av vår aktivitets-buffet!

Naturligvis tilbys det, som alle andre uker, et bredt spekter av dans, yoga og ulike typer sal- og styrketreningsøkter:

  • Morgenjogg på stranden.
  • Dedikerte løpe-økter hver ettermiddag
  • Fullspekket program med yoga, dans og sal- og styrkeøkter i tillegg til alle løpetimene.
  • Interessante foredrag

I tillegg blir det naturligvis et utvalg sosiale, treningsfrie aktiviteter som du kan velge å være med på.
Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene cirka en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.

På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å gå åtte eller ti kilometer (med eller uten staver) og å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da til sammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer. 

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.
 

Kondis LØPEUKE

23. - 30. OKTOBER 2021 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på høstens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye lø...
Fra 12 495 NOK