fbpx

Training Camp Portugal

Breaking Marathon Limits


UKE 44 |  2020 – 24. – 31. oktober

DENNE REISEN ER INNSTILT INNTIL VIDERE – kontakt geirjarle@springtimegroup.no for spørsmål.

Breaking Marathon Limits (BML) dyrker den hverdagslige interessen og kjærligheten for bredde- og toppidrett. I uke 44 høster vi fruktene i varmere strøk og har gleden av å invitere alle mosjonister, spontantrimmere, supermosjonister og eliteutøvere – ja, alle løpere og løpsinteresserte – til treningsleir under optimale omgivelser i Monte Gordo, Portugal.

 

Om Breaking Marathon Limits-Uka

Springtime har over tid stadfestet sin posisjon som en pålitelig og anerkjent tilbyder av løps- og treningsreiser, for alle som ønsker en svært aktiv ferie, alene eller sammen med andre. I samarbeid med Breaking Marathon Limits og deres fagkompetanse, utgjør BML-uka et skreddersydd opplegg – både praktisk/logistikkmessig og rent sportslig.

 BML holder et ekstra godt øye med maratondistansen (42,195 km), men fascineres av alle som ønsker å pushe sine egne grenser i ånden ”raskere, høyere, sterkere”. På treningsleir opererer vi som et inkluderende samfunn. Oppholdet blir en møteplass for oss løpeentusiaster, og en plattform for videre utvikling.

Det blir sosialt og artig, med hovedfokus på trening, restitusjon og kunnskapsutveksling. BML skreddersyr et kvalitetssikret opplegg for samtlige deltagere, uavhengig av nåværende nivå og fremtidige ambisjoner. Slik vil alle forhåpentligvis oppleve treningsglede underveis, men ikke minst ta med seg både løpeform, inspirasjon, tips og triks i bagasjen hjem igjen.

Breaking Marathon Limits anser dette som en fantastisk mulighet til å samle det ”samfunnet” BML etter hvert har utviklet seg til. Videre anser vi det som en ideell anledning til å legge et solid treningsgrunnlag mot en høstmaraton, som kickoff på grunntreningen eller bare som et avbrekk i treningshverdagen. Derfor stiller vi mannsterke, med aktive trenere/coacher, og bidrar med instruksjon, veiledning, inspirasjon, motivering og rådgivning. I BMLs ånd, inkluderer vi naturligvis forelesninger, livepodcaster og sosiale sammenkomster.

 

Hovedtrenerne på BML-uka er Sindre Buraas,

Kristian Ulriksen og Andreas Grøgaard.

 

Sindre Buraas er tidligere profesjonell langdistanseløper, med mange års erfaring på internasjonalt toppnivå. På løpe-CVen har han blant annet gull i U23-EM og 13.11 på 5000m. Sindre karakteriseres ved en pedagogisk tilnærming, tett dialog og personlig oppfølging. Han har fulgt opp både mosjonister og eliteløpere, og nyter godt av sin særegne erfaring, kunnskap og kompetanse når han gjennomfører fellestreninger med løpegrupper, bedrifter og privatpersoner som ønsker ekstra kvalitet.

 

Kristian Ulriksen viser dedikasjon til alt han foretar seg, og han setter svært høye krav til seg selv. Han lever som – og tidvis med – den ypperste verdenseliten i langdistanseløping, og har forespeilet seg 29.59 på 10km og 2:19:59 på maraton som naturlige ambisjoner med denne livsstilen og satsningen. Erfaringen og fagkompetansen har han fått god nytte av som sidekick i de suksessfulle podcastene ”Breaking Marathon Limits” og ”I det lange løp”, sammen med Jann Post.

 

Kristian viser også enormt engasjement for mosjonister og de ”nest beste”. Han er åpen og ærlig om sin egen trening og inviterer gjerne mannen i gata med på fellesøkter. Under årene i Tromsø, og nå den seneste perioden i Oslo, har han arrangert og organisert ukentlige treninger for løpere som ønsker å ta ut sitt potensiale på gitte distanser. På grytidlige morgener i helgene har det stått bortimot 50 ivrige løpere klare for å følge i hans fotspor. Flere av disse valfarter for å suge til seg kunnskap og inspirasjon av Kristian: ”Ledestjernen blant de nest beste”. Kristian er således i ferd med å gjøre seg fortjent til utmerkelsen ildsjel. Gjennom Breaking Marathon Limits ønsker han å få utløp for sin genuine interesse gjennom coaching og bedriftstrening, samt relaterte aktiviteter og tjenester.

 

Andreas Grøgaard er initiativtakeren til ”Breaking Marathon Limits” (og tidligere ”Breaking2:30”). Han har en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i ledelse- og organisasjonspsykologi, er svært interessert i en rekke idrettsgrener (fotball, langrenn, friidrett osv.), men har selv hovedsakelig bedrevet langdistanseløping siden 2012. Andreas sitt engasjementet for kondisjonsidrett kommer også til uttrykk gjennom rollene i redaksjonskomiteen til Kondis, som Runner’s Worlds løpeskoekspert, som instruktør og reiseleder for Springtime, samt som ambassadør for Torshov Sport Runners. Hans personlige rekord på maraton er (foreløpig) 2:28:42.

 

Nøyaktig plan for BML-UKA vil utarbeides på bakgrunn av detaljfokus og grundige vurderinger. SLIK ER EN TYPISK UKE PÅ TRENINGSREISE MED SPRINGTIME I MONTE GORDO: PROGRAM

Nybegynner eller supermosjonist, under BML-uka tilrettelegges det for trening på alle nivåer. I Monte Gordo trener og omgås du dyktige ledere og hyggelige deltakere. Du får også anledning til å å nyte solen, stranden, bassengkanten, ypperlig mat og drikke, samt å ta fri fra hverdagens mas og jag. Du velger selv hvilke økter du deltar på. For mange er morgenjoggen på stranden et must og en god start på dagen, etterfulgt av litt stretch eller yoga. I løpet av dagen blir det en kvalitetsøkt eller to, samt god tid til å nyte den gode maten, det fine været og de nydelige omgivelsene. Det finnes naturligvis også gode muligheter for å trene på egenhånd. Du kan også bedrive en rekke andre idretter, som eksempelvis golf, tennis, svømming og sykling, samt en rekke sal-aktiviteter.

Ulike temaer – alltid samme, omfattende grunntilbud

Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere, setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger. Samtidig som BML-uka tilbys en rekke timer/aktiviteter fra Springtime Sverige, som arrangerer Family Camp samme uke og bor på samme hotel.


 


Kondis LØPEUKE

20. -27. MARS 2021 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye løpegle...
Fra 12 995 NOK

Oslo Maraton-uka

27. mars–3. april 2021 OSLO MARATON UKA! Skal du løpe et maraton i løpet av 2021 er dette den perfekte oppladningen for deg. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, tre...
Fra 12 995 NOK

Breaking Marathon Limits

Breaking Marathon Limits (BML) dyrker den hverdagslige interessen og kjærligheten for bredde- og toppidrett. I uke 44 høster vi fruktene i varmere strøk og har gleden av å invitere alle mosjonister, s...
Fra 12 995 NOK