fbpx

Training Camp Portugal

13-20 april 2024: DANS- OG TRENINGSGLEDE


13-20 april 2024: Dans og treninsglede


Denne uken fokuserer vi på dans og treningsglede for alle! Du vil få en inspirerende uke med noen av de beste danseinstruktørerna. I tillegg er programmet fullt av ulike treningsmuligheter for deg som ønsker å prøve noe nytt eller utvikle deg innen ditt område.

Forbered deg på en blanding av forskjellige dansestiler som vil få deg til å både svette og le. Våre instruktører vil veilede deg gjennom ulike bevegelser, koreografier og vanskelighetsgrader. I tillegg til dansen inkluderer treningsuken et variert utvalg av aktiviteter. Hver dag har du muligheten til å delta i løping, yoga, styrketrening, funksjonell trening og bevegelighetstrening. Vi har også utstyr som padel- og tennisrack, golfbager, våtdrakter, rulleski og racersykler, etc., til gratis utlån.

LEDERSTABEN Hvert treningsøkt ledes av vår eminente lederstab. Dette er der Springtime har sin største styrke. Våre ledere sørger for å inspirere og motivere deg! De er godt utdannede og har lang erfaring med å lede og utvikle. Ta sjansen og snakk med dem for å få tips og råd! Vårt mål er at du skal komme hjem friskere, sterkere og gladere.


Aktivitet på stranden – hver dag! 


Du velger selv hvor mye eller lite du trener per dag, noen økter er med norske og noen med svenske instruktører. Det endelige programmet kommer senere, men alle våre uker i Portugal er fylt med alle former for trening; løping, stavgang, yoga, styrke, dans og mer til. Perfekt for deg som ønsker et aktivt avbrekk nå som våren er på gang og sommeren er rett rundt hjørnet. Velg mellom ca ti økter hver dag, akkurat som du selv ønsker.

Vi ønsker at du får herlige dager fylt med fellesskap, glede og herlig trening i et behagelig klima. Morgenjogg på stranden er en sikker vinner! Foretrekker du å gå så følg med Trine som leder an med en morgengåtur med refleksjon og den gode samtalen.


 


Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.


fao tc 10

Fjelløkten byr på nye løpsomgivelser – mer kupert enn ved hotellet.


På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å gå eller løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da tilsammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.


Trening og løping i Monte Gordo

Det finnes mange herlige steder å besøke i verden. Om målet for reisen er å komme avgårde og trene i et behagelig klima, med best mulig forutsetninger i vakker natur og alt innen komfortabel avstand fra hotellet så er reisemålene mer begrenset. Et bedre valg en Monte Gordo på Algarvekysten finner du knapt. Forholdene for løping er topp!

Rett utenfor hotellet ligger et naturreservat med bølgende skogsstier og et perfekt underlag for skånsom løping. Naturreservatet kantes av Monte Gordo i vest, Vila Real de San António og Spania i øst, stranden og Atlanterhavet i syd.

Den milelange stranden er også velegnet for løping. Flo og fjære gjør at sanden er hardt pakket og ettersom helningen er minimal gir den en herlig løpsopplevelse. Vi har et utvalg oppmålte runder i naturreservatet og på stranden, og i tillegg finnes det flere runder langs landsveiene.


7-14 & 14-21 okt 2023: KONDIS LØPEUKEN

Training Camp Portugal - 7-14 & 14-21 oktober 2023 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredra...
Fra 9 995 NOK

16-23 mars 2024: KONDIS LØPEUKEN

Training Camp Portugal - 16-23 april 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veld...
Fra 15 995 NOK

6.–13. april 2024: LØPEUKA MED RUNNER’S WORLD

Training Camp Portugal 6-13 april 2024 - En treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...
Fra 15 995 NOK

13-20 april 2024: DANS- OG TRENINGSGLEDE

Training Camp Portugal 13-20 april 2024 - Denne uken fokuserer vi på dans og treningsglede for alle! Forbered deg på en blanding av ulike dansestiler og treningsformer som vil få deg til både å svette...
Fra 15 995 NOK

20-27 april 2024: MAKS TRENINGSGLEDE MED TRENING.NO

Training Camp Portugal 20-27 april 2024 - En uke fullpakket av trening. Utfordre nye muskler i crossfit-buret, test kettlebell-trening, kamp, box og gruppe-økter på stranden. Kroppen liker variasjon o...
Fra 15 995 NOK

27 apr-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE

Training Camp Portugal 27 apr-4 mai 2024 - La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og badi...
Fra 15 995 NOK