fbpx

Training Camp Portugal

13-20 april 2024: Dans- og treningsglede med Roede


13-20 april 2024: Dans og treningsglede med Roede


Denne uken fokuserer vi på sunn livsstil i balanse med Roede sammen med masse dans og treningsglede for alle hele uken! Du vil oppleve en inspirerende uke med et innholdsrikt treningsprogram både for kroppen og toppen. Sammen med noen av de beste danseinstruktørene og våre dyktige treningsinstruktører vil du kunne danse, trene, svette og le deg gjennom en hel uke.

I tillegg vil Kostholdsveileder, mentaltrener og helsecoach Maria F. Ellingsen fra Roede inspirere til å skape seg en sunn livsstil i balanse med fokus på sunt og balansert kosthold, fysisk aktivitet, stressmestring og hvile med mer. Hun vil også dele raust av sin kompetanse og verktøy innen mental styrketrening, målsetting, motivasjon og mestring. Maria er kjent for å inspirere og motivere til endringslyst og mestringstro gjennom sin lettfattelige, varme og humoristiske formidlingsstil.

Forbered deg på en blanding av forskjellige dansestiler som vil få deg til å både svette og le. Våre instruktører vil veilede deg gjennom ulike bevegelser, koreografier og vanskelighetsgrader. I tillegg til dansen inkluderer treningsuken et variert utvalg av aktiviteter. Hver dag har du muligheten til å delta i løping, yoga, styrketrening, funksjonell trening og bevegelighetstrening. Vi har også utstyr som padel- og tennisrack, golfbager, våtdrakter, rulleski og racersykler, etc. noe er gratis, noe har en liten kostnad.

LEDERSTABEN Hvert treningsøkt ledes av vår eminente lederstab. Dette er der Springtime har sin største styrke. Våre ledere sørger for å inspirere og motivere deg! De er godt utdannede og har lang erfaring med å lede og utvikle. Ta sjansen og snakk med dem for å få tips og råd! Vårt mål er at du skal komme hjem friskere, sterkere og gladere.


Aktivitet på stranden – hver dag! 


Du velger selv hvor mye eller lite du trener per dag, noen økter er med norske og noen med svenske instruktører. Det endelige programmet kommer senere, men alle våre uker i Portugal er fylt med alle former for trening; løping, stavgang, yoga, styrke, dans og mer til. Perfekt for deg som ønsker et aktivt avbrekk nå som våren er på gang og sommeren er rett rundt hjørnet. Velg mellom ca ti økter hver dag, akkurat som du selv ønsker.

Vi ønsker at du får herlige dager fylt med fellesskap, glede og herlig trening i et behagelig klima. Morgenjogg på stranden er en sikker vinner! To kvelder i løpet av uken holdes det motiverende foredrag av Maria.


 

 


Kystpasset – Seven Hanging Valleys Trail

Vi har gleden av å presentere vårt siste tilskudd til aktivitetsprogrammet – Kystpasset! Det er det perfekte eventyret for de som elsker natur og utfordrende terreng. Inspirert av det populære fjellpasset tar Coastal Pass deg med på spennende fotturer og løper langs Seven Hanging Valleys Trail!

Det som gjør Kystpasset unikt er den uendelig vakre utsikten som møter deg underveis. Dramatiske fjellformasjoner, kuperte stier og milevis med landskapsutsikt gjør denne stien til en visuell fest for sansene dine! Med varierende høydeforskjeller og kuperte stier tar vi deg gjennom en løype som tester ferdighetene dine og gir deg en følelse av prestasjon.

For å komme til utgangspunktet for Kystpasset kreves det en bussreise på ca 75 minutter, som gir deg tid til å slappe av og forberede deg på det kommende eventyret. Så hopp på bussen og la Seven Hanging Valleys Trail bli ditt neste spennende eventyr.


Trening og løping i Monte Gordo

Det finnes mange herlige steder å besøke i verden. Om målet for reisen er å komme avgårde og trene i et behagelig klima, med best mulig forutsetninger i vakker natur og alt innen komfortabel avstand fra hotellet så er reisemålene mer begrenset. Et bedre valg en Monte Gordo på Algarvekysten finner du knapt. Forholdene for løping er topp!

Rett utenfor hotellet ligger et naturreservat med bølgende skogsstier og et perfekt underlag for skånsom løping. Naturreservatet kantes av Monte Gordo i vest, Vila Real de San António og Spania i øst, stranden og Atlanterhavet i syd.

Den milelange stranden er også velegnet for løping. Flo og fjære gjør at sanden er hardt pakket og ettersom helningen er minimal gir den en herlig løpsopplevelse. Vi har et utvalg oppmålte runder i naturreservatet og på stranden, og i tillegg finnes det flere runder langs landsveiene.


16-23 mars 2024: KONDIS LØPEUKEN

Training Camp Portugal - 16-23 mars 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldi...
Fra 15 995 NOK

6.–13. april 2024: LØPEUKA MED RUNNER’S WORLD

Training Camp Portugal 6-13 april 2024 - En treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...
Fra 15 995 NOK

13-20 april 2024: Dans- og treningsglede med Roede

Training Camp Portugal 13-20 april 2024 - Denne uken fokuserer vi på dans og treningsglede for alle! Forbered deg på en blanding av ulike dansestiler og treningsformer som vil få deg til både å svette...
Fra 15 995 NOK

20-27 april 2024: MAKS TRENINGSGLEDE med EVO og Desiree Andersen

Training Camp Portugal 20-27 april 2024 - Desiree Andersen sammen med en herlig PT-gjeng fra EVO gir deg en uke du vil trives, trenes, inspireres og motiveres! Dette er uken for deg som søker et sunt ...
Fra 15 995 NOK

27 apr-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE

Training Camp Portugal 27 apr-4 mai 2024 - La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og badi...
Fra 15 995 NOK