fbpx

Training Camp Portugal

Springtime Trygghetspakke

SPRINGTIME TRYGGHETSPAKKE – ÅPENT KJØP OG GRATIS OMBOKING
NÅ ER SPRINGTIME TRYGGHETSPAKKE INKLUDERT I ALLE NYE BOOKEDE TRENINGSREISER TIL PORTUGAL*

Våre nye utvidede reisebetingelser betyr:
GRATIS AVBESTILLING
Gyldig opptil 60 dager før avreise for nye bestillinger fra 1. januar 2021. Uansett årsak.

OMBOOKING GRATIS – OPPTIL 14 DAGER FØR AVGANG
Gratis ombooking for en tur ikke lenger enn 15 måneder fra vanlig avreisedato. Maks 1 ombooking. Det er også mulig å velge et gavekort fra Springtime i stedet (gyldig i to år).

GRATIS NAVN ENDRET
Er noen i reisefølget ditt blitt forhindret? Bytt gratis til en ny person opptil 48 timer før avreise.

IKKE SYK!
Gratis ombooking hvis du eller noen i reisefølget ditt mottar Covid-19 – hele veien til avreise (noen i reisefølget på samme bestilling skal kunne vise en positiv Corona-test som viser at du har en pågående Covid-19-infeksjon ).

 BLI IGJENGARANTI
Skulle noen du deler rom med måtte reise på kort varsel, kan du bo igjen i den bookede romskategorien uten ekstra kostnad.

GRATIS KORONATEST FOR SYMPTOMER
Hvis du skulle være så uheldig å bli syk under reisen, vil Springtime dekke kostnadene for en Covid-19-test i tilfelle en mistenkt sak.

KARANTENE HOTELLET DEKKES
Hvis ulykken inntreffer, er Springtime ansvarlig for mat og hoteller hvis du tross alt ville være uheldig å bo på destinasjonen på grunn av Covid-19. * Gjelder treningsturer i Europa og utenfor Norge. * Gjelder ikke løpsturer med startnummer (turer der det er mulig å kjøre et løp der en startplass er tilgjengelig som et alternativ)

Kondis LØPEUKE

23. - 30. OKTOBER 2021 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på høstens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye lø...
Fra 12 495 NOK

Løpeuken med Runner’s World

16. - 23. oktober 2021 OSLO MARATON UKA! I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...
Fra 12 495 NOK