fbpx

Training Camp Portugal

Program

stretch stranden


Det fremste kjennetegnet for Springtimes Training Camp-uker i Portugal er at de er tettpakkede av aktiviteter. En skikkelig treningsbuffet der alt ser godt ut. Det er her du finner vårt bredeste utvalg av treningsøkter og foredrag. 


På plass møter du vår store og dyktige lederstab, totalt 15 – 20 personer hver uke. Deres eneste oppgave er å sørge for at du trives, har det gøy, blir utfordret og inspirert – slik at du kan fylle bagasjen for hjemreisen med motivasjon og boblende treningsglede.


stretch havet


Partnere og ledere

Ukesprogrammene kan se litt ulike ut, men grunntilbudet er det samme alle uker. Vi tilbyr alltid løping, stavgang, dans, yoga og andre fysiske økter, så uansett hvilken uke du er med kan du være helt sikker på å få den samme kvaliteten og det samme brede utvalget.

Det som skiller Training Camp-ukene er at vi enkelte uker har samarbeidspartnere og ledere. Vi har rundt 200 instruktører og ledere som bidrar på Training Campen gjennom et år, og vi har et utvalg partnere som setter sitt preg når de er med.

Et par av partnerne vi samarbeider med er Runner’s World og Kondis, og når disse er med blir det gjerne litt mer løping enn andre uker. Basistilbudet av aktiviteter og treningsøkter ligger uansett til grunn.


Eksempelprogrammer

Her finner du eksempler på hvordan en dag på Springtimes Training Camp kan se ut. Du velger selv hvilke av øktene du ønsker å delta på.

07:30 Yoga i treningslokalet inne
07:30 Morgenjogg/stavgang som avsluttes med 20 min streching/fleksibilitet på «planken» (strandgulvet vårt)
10:15 Crossfit ved crossfit-buret på stranden
10:15 Zumba i treningslokalet inne
11:30 Dynamisk bevegelse ute på «planken»
11:30 Core i treningslokalet inne
15:00 Afro ute på «planken»
15:00 Sirkeltrening i hotellets treningsrom
15:00 Gymnastikk i treningslokalet inne
16:30 Løping
16:30 Stavgang
16:30 Yoga ute på «planken»
20:30 Forelesning i konferanserommet

Ukesprogram
Her finner du et par eksempler på program for hele Training Camp-uker:


crossfitburen 2

Kondis LØPEUKE

20. -27. MARS 2021 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye løpegle...
Fra 12 995 NOK

Oslo Maraton-uka

27. mars–3. april 2021 OSLO MARATON UKA! Skal du løpe et maraton i løpet av 2021 er dette den perfekte oppladningen for deg. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, tre...
Fra 12 995 NOK

Breaking Marathon Limits

Breaking Marathon Limits (BML) dyrker den hverdagslige interessen og kjærligheten for bredde- og toppidrett. I uke 44 høster vi fruktene i varmere strøk og har gleden av å invitere alle mosjonister, s...
Fra 12 995 NOK