fbpx

Training Camp Portugal

Hotell

hotel_yellow


Yellow Monte Gordo Beach Hotel ***


Adresse
Avenida Infante Dom Henrique
Monte Gordo
Portugal
Telefon
+351 281 008 900

Vårt hotell, Yellow Monte Gordo Beach Hotel ligger perfekt til i den lille turistbyen Monte Gordo. Rundt hjørnet ligger et naturreservat med fine gå- og løpestier, og bare hundre meter foran hotellet ligger den milelange stranden. Restauranter, butikker og Monte Gordos Casino ligger innen gangavstand. Hotellet har god service, store fellesområder, gratis Wi-Fi i resepsjonen. Halvpensjon er inkludert.


Hotellrom-alternativer

Alle rommene er lyse og romslige og har telefon, airconditioning, tv, minibar, hårføner, safe og et moderne bad med wc, bad/dusj. Rommene har enten dobbeltseng eller to enkelsenger samt en sofesofa der en tredje person kan sove. Mot et tillegg kan du sikre deg et rom med herlig utsikt over Atlanterhavet og den fantastiske stranden.


Yellow Monte Gordo Beach 7


Enkeltrom
Enkeltrommene består av ett rom med en seng, stuedel og balkong.

Dobbeltrom
Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det finnes en sovesofa der en eventuell tredje person kan sove.

Suite for to personer
Suiten består av ett separat soverom og en stue. I soverommet er det en dobbeltseng eller to enkeltsenger, og i stuen er det en sovesofa. To fullt betalende voksne må bo sammen i denne suiten.

Suite for fire personer
Denne treromssuiten har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, samt en stue med sovesofa. Fire fullt betalende voksne må bo i denne suiten.


FAO-MATSALEN-1


Måltider

Vi serverer i vår egen Springtime restaurant, hvor vi har med egen kokk som lager maten for oss. Måltidene er ekstra viktige når man skal trene mye, og vi får mye ros for menyen, kvaliteten på maten og variasjonen.

Frokost og middag, servert i vår egen spisesal, og er inkludert i prisen. Den rikholdige frokostbuffeten omfatter blant annet egg, bacon, ulike typer brød og pålegg, grønnsaker, frukt, juice, kaffe og te, i tillegg til grøt og flere typer korn fra AXA. Hva med å presse din egen frukt-juice til frokost?

Også middagen serveres som buffet med flere hovedretter og en stor salatbuffet. Til maten får man vann, øl, juice, mineralvann eller et glass vin.

Etter maten serveres frukt og forskjellige desserter.

Det er mulig å bytte ut middagen mot lunsj dersom du gir beskjed i hotellresepsjonen dagen i forvegen. Lunsjbuffeten er i samme stil som middagen, men serveres i hotellets store felles-spisesal.

Restaurantens åpningstider
Frokost: 07:30 – 10:00
Lunsj: 12:30 – 14:30
Middag: 18:30 – 20:30


FAO Lobby 1


Andre fasiliteter

Hotellets spa tilbyr et oppvarmet innendørsbasseng på 10 x 11 meter, perfekt for vanngymnastikk og lette svømmeøkter. Det finnes også to jacuzzier for ømme muskler samt forskjellige badstuer. Treningsrommet ligger inntil spa-anlegget, og der finner du både tredemølle, sykler og et tyvetalls treningsapparater.

Ute på den store solterrassen finnes to bassenger (ikke oppvarmede). Et større basseng for de voksne (19 x 10 meter) og et barnebasseng for de små (10 x 10 meter).

Hotellet har også en stor og hyggelig bar. Her kan du sitte komfortabelt i en av sofagruppene og se på underholdning som hotellet har de fleste kvelder, og ha det hyggelig med ditt reisefølge eller nye bekjentskaper.


FAO Pool inomhus


HOTELLFAKTA

 • A/C på rommet: Ja
 • Kjøleskap på rommet: Ja, et lite
 • TV på rommet: Ja
 • Balkong: Ja (gjelder de fleste rommene)
 • Safe på rommet: Ja, mot avgift
 • Hårføner på rommet: Ja
 • Åpningstid resepsjon: 24 timer
 • WiFi: Ja, mot avgift. Fungerer i begrenset del av hotellet.
 • Utendørs basseng: Ja
 • Innendørs basseng: Ja
 • Barnebasseng: Ja, utendørs
 • Heis: Ja
 • Bar: Ja
 • Restaurant: Ja, Springtime benytter egen spisesal alle frokoster og de fleste middager
 • Minibutikk: Ja
 • Treningsrom: Ja
 • Avstand til strand: ca 100 m
 • Avstand til sentrum: ca 1 km

 

Kondis LØPEUKE

20. -27. MARS 2021 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye løpegle...
Fra 12 995 NOK

Oslo Maraton-uka

27. mars–3. april 2021 OSLO MARATON UKA! Skal du løpe et maraton i løpet av 2021 er dette den perfekte oppladningen for deg. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, tre...
Fra 12 995 NOK

Breaking Marathon Limits

Breaking Marathon Limits (BML) dyrker den hverdagslige interessen og kjærligheten for bredde- og toppidrett. I uke 44 høster vi fruktene i varmere strøk og har gleden av å invitere alle mosjonister, s...
Fra 12 995 NOK