fbpx

Training Camp Portugal

Hotell

NYHET  FRA 2021 flytter Springtime

“over gaten” til strandhotellet DUNAMAR

HOTEL APARTEMENTO DUNAMAR ****

Av. Infante D. Henrique, Monte Gordo – Algarve Portugal

Tlf: (+351) 281530000

Vårt nye hovedhotell!

Dunamar ligger perfekt til på stranden med egen inngang og utgang til stranden og “boardwalk”.

Hotellet ligger ved siden av naturreservatet med fine gang- og løypestier og bare et minutts gange til restauranter, butikker og Monte Gordos lille sentrum. Hotellet har god service, store fellesarealer med bar, restaurant og en stor solterrasse med to bassenger. Gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Frokost og middag er inkludert i hotellets felles spisesal. Det er ingen alkohol inkludert på Dunamar. 

Hotellet har et nyrenovert spa med innendørsbasseng og treningsstudio som er inkludert i prisen for alle Springtime-reisende.

Leilighetene: Alle leilighetene består av et soverom og en kombinert stue og kjøkken. Utstyr for matlaging samt kjøleskap og fryser er tilgjengelig i alle leilighetene. Gratis wifi, klimaanlegg og balkong med utsikt over Atlanterhavet eller Monte Gordo (delvis havutsikt).

I stuen er det en sovesofa der en 3. og 4. person kan sove. Vi anbefaler imidlertid at maksimalt 3 voksne overnatter. Imidlertid har 1-2 barn det bra, noe som betyr at leilighetene er veldig bra for familier.

Annet

Servicekontor med reiseleder, alle forelesninger og alle treningsøkter er lokalisert på Dunamar eller på de utendørs treningsstedene som er spesifisert i turprogrammet.

 

 

For de som ønsker et alternativ tilbyr vi fortsatt Yellow Monte Gordo Beach Hotel.

 

hotel_yellow


Yellow Monte Gordo Beach Hotel ***


Adresse
Avenida Infante Dom Henrique
Monte Gordo
Portugal
Telefon
+351 281 008 900

Du kan også velge et hotell på andre siden av gaten for Dunamar. Yellow Monte Gordo Beach Hotel ligger perfekt til i den lille turistbyen Monte Gordo. Rundt hjørnet ligger et naturreservat med fine gå- og løpestier, og bare hundre meter foran hotellet ligger den milelange stranden. Restauranter, butikker og Monte Gordos Casino ligger innen gangavstand. Hotellet har god service, store fellesområder, gratis Wi-Fi i resepsjonen. Halvpensjon er inkludert.


Hotellrom-alternativer

Alle rommene er lyse og romslige og har telefon, airconditioning, tv, minibar, hårføner, safe og et moderne bad med wc, bad/dusj. Rommene har enten dobbeltseng eller to enkelsenger samt en sofesofa der en tredje person kan sove. Mot et tillegg kan du sikre deg et rom med herlig utsikt over Atlanterhavet og den fantastiske stranden.


Yellow Monte Gordo Beach 7


Enkeltrom
Enkeltrommene består av ett rom med en seng, stuedel og balkong.

Dobbeltrom
Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det finnes en sovesofa der en eventuell tredje person kan sove.

Suite for to personer
Suiten består av ett separat soverom og en stue. I soverommet er det en dobbeltseng eller to enkeltsenger, og i stuen er det en sovesofa. To fullt betalende voksne må bo sammen i denne suiten.

Suite for fire personer
Denne treromssuiten har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, samt en stue med sovesofa. Fire fullt betalende voksne må bo i denne suiten.


FAO-MATSALEN-1


Måltider

Frokostbuffet, med rikelig utvalg lokale og internasjonale frokost-retter. Frukt, te, kaffe, vann, juice, yoghurt, melk.

Middagsbuffet

Også middagen serveres som buffet med flere hovedretter og en stor salatbuffet. Til maten får man vann, øl, juice, mineralvann eller et glass vin.

Etter maten serveres frukt og forskjellige desserter.

Det er mulig å bytte ut middagen mot lunsj dersom du gir beskjed i hotellresepsjonen dagen i forvegen. Lunsjbuffeten er i samme stil som middagen, men serveres i hotellets store felles-spisesal.

Restaurantens åpningstider
Frokost: 07:30 – 10:00
Lunsj: 12:30 – 14:30
Middag: 18:30 – 20:30


FAO Lobby 1


Andre fasiliteter

Hotellets spa tilbyr et oppvarmet innendørsbasseng på 10 x 11 meter, perfekt for vanngymnastikk og lette svømmeøkter. Det finnes også to jacuzzier for ømme muskler samt forskjellige badstuer. Treningsrommet ligger inntil spa-anlegget, og der finner du både tredemølle, sykler og et tyvetalls treningsapparater.

Ute på den store solterrassen finnes to bassenger (ikke oppvarmede). Et større basseng for de voksne (19 x 10 meter) og et barnebasseng for de små (10 x 10 meter).

Hotellet har også en stor og hyggelig bar. Her kan du sitte komfortabelt i en av sofagruppene og se på underholdning som hotellet har de fleste kvelder, og ha det hyggelig med ditt reisefølge eller nye bekjentskaper.


FAO Pool inomhus


HOTELLFAKTA

 • A/C på rommet: Ja
 • Kjøleskap på rommet: Ja, et lite
 • TV på rommet: Ja
 • Balkong: Ja (gjelder de fleste rommene)
 • Safe på rommet: Ja, mot avgift
 • Hårføner på rommet: Ja
 • Åpningstid resepsjon: 24 timer
 • WiFi: Ja, mot avgift. Fungerer i begrenset del av hotellet.
 • Utendørs basseng: Ja
 • Innendørs basseng: Ja
 • Barnebasseng: Ja, utendørs
 • Heis: Ja
 • Bar: Ja
 • Restaurant: Ja, Springtime benytter egen spisesal alle frokoster og de fleste middager
 • Minibutikk: Ja
 • Treningsrom: Ja
 • Avstand til strand: ca 100 m
 • Avstand til sentrum: ca 1 km

 

Kondis LØPEUKE

23. - 30. OKTOBER 2021 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på høstens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye lø...
Fra 12 495 NOK