fbpx

Training Camp Portugal

Hotell

SPRINGTIME HOTELLER I MONTE GORDO

Strandhotellet DUNAMAR

HOTEL APARTEMENTO DUNAMAR ****

Av. Infante D. Henrique, Monte Gordo – Algarve Portugal

Tlf: (+351) 281530000

Vårt hovedhotell!

Dunamar ligger perfekt til på stranden med egen inngang og utgang til stranden og «boardwalk».

Hotellet ligger ved siden av naturreservatet med fine gang- og løypestier og bare et minutts gange til restauranter, butikker og Monte Gordos lille sentrum. Hotellet har god service, store fellesarealer med bar, restaurant og en stor solterrasse med to bassenger. Gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Frokost og middag er inkludert i hotellets felles spisesal. Det er ingen alkohol inkludert på Dunamar. 

Hotellet har et nyrenovert spa med innendørsbasseng og treningsstudio som er inkludert i prisen for alle Springtime-reisende.

Leilighetene: Alle leilighetene består av et soverom og en kombinert stue og kjøkken. Utstyr for matlaging samt kjøleskap og fryser er tilgjengelig i alle leilighetene. Gratis wifi, klimaanlegg og balkong med utsikt over Atlanterhavet eller Monte Gordo (delvis havutsikt).

I stuen er det en sovesofa der en 3. og 4. person kan sove. Vi anbefaler imidlertid at maksimalt 3 voksne overnatter. Imidlertid har 1-2 barn det bra, noe som betyr at leilighetene er veldig bra for familier.

Annet

Servicekontor med reiseleder, alle forelesninger og alle treningsøkter er lokalisert på Dunamar eller på de utendørs treningsstedene som er spesifisert i turprogrammet.

 

HOTEL ALTERNATIV – 300 meter å gå fra Dunamar ligger ALCAZAR HOTEL & SPA

 

ALCAZAR HOTEL & SPA ****

R. de Ceuta 9, 8900-435 Monte Gordo, Portugal

Alcazar er fint alternativ. Hotellet ligger 300 m fra hovedhotellet vårt Dunamar og fem minutters gange til stranden. Hotellet har et frodig bassengområde og også en egen padelbane! SPA-avdelingen er populær og treningsstudioet moderne og velutstyrt. Treningsstudioet er inkludert i reisens pris, mens SPA kan kjøpes på stedet. Frokost og middag er inkludert i hotellets restaurant, hvor du kan sitte ute hvis været tillater det.

Alcazar ligger perfekt til i nærheten av naturreservatet med fine gang- og løpestier og kun 350 meter unna ligger den milelange stranden. Restauranter, butikker og det lille sentrum av Monte Gordo ligger innen gangavstand.

ROMMENE

Enkelt- og dobbeltrom med balkong på 22-25 m2 med dobbeltseng eller to enkeltsenger.

Gratis wifi og minibar og klimaanlegg er tilgjengelig. Reiser du på egenhånd må du bestille enkeltrom her.

Tremannsrom og firemannsrom er tilgjengelig på forespørsel (familiesuite).

ANNET

Servicekontor med reiseledelse, butikk, forelesninger og størstedelen av alle treningsøktene foregår på Dunamar Apartments eller på de utendørs treningsstedene som er spesifisert i reiseprogrammet.

Alle beboere i Alcazar må derfor regne med 3-4 minutters gange (300 meter) til Dunamar Apartments eller 500 meter for treningsøktene som foregår på stranden.

 

HOTEL ALTERNATIV – 300 meter å gå fra Dunamar ligger THE PRIME ENERGIZE HOTEL

 

THE PRIME ENERGIZE HOTEL ****

Rua de Ceuta, 4 – Monte Gordo – Algarve

Tlf.: (+351) 281 001 300

Prime Energize Hotel er et nyåpnet hotell (2017) med 105 friske moderne rom. Atmosfæren er ung, moderne og vennlig. Hyggelig lobby med direkte tilgang til hotellets restaurant og bar. Monte Gordo har fått sitt første boutiquehotell!

Prime ligger perfekt til i nærheten av naturreservatet med fine gang- og løpestier og kun 350 meter unna ligger den milelange stranden. Restauranter, butikker og det lille sentrum av Monte Gordo ligger innen gangavstand.

Hotellet har god service, gratis Wi-Fi både på rommene og i andre områder.

Måltidene, frokosten og middagen (som er inkludert i reisens pris) inntas i restauranten, hvor du også kan sitte ute når været tillater det. Mineralvann og brus er inkludert i middagen.

Hotellet har et spa-anlegg med badstue, innendørsbasseng og treningsstudio inkludert i prisen for vårreisende. Et perfekt sted for hyggelig restitusjon i et rolig og hyggelig miljø.

ROM OG KATEGORIER:

Rommene har alle moderne fasiliteter som kabel-TV, hårføner, romservice, luftkondisjonering, safe, gratis Wi-Fi, minibar etc. Alle svært lyse og pent møblerte og alle har balkong.

 

ENKEL- OG DOBBELTROM:

Har en eller to senger og størrelsen på rommene er mellom 26 og 38 kvadratmeter. For 1-2 personer. Reiser du på egenhånd må du bestille enkeltrom her.

JUNIORSUITE:

Har en eller to senger og en sovesofa. Består av et rom på mellom 40-50 kvadratmeter med soveromsdel og stuedel. Maks 2 voksne og to barn under 12 år.

ANNET

Servicekontor med reiseledelse, butikk, forelesninger og størstedelen av alle treningsøktene foregår på Dunamar Apartments eller på de utendørs treningsstedene som er spesifisert i reiseprogrammet.

Alle innbyggere på Prime Hotel må derfor regne med 3-4 minutters gange (300 meter) til Dunamar Apartments eller 500 meter for treningsøktene som foregår på stranden.

KONDIS LØPEUKE – Høsten 2024

Training Camp Portugal - 5-12 & 12-19 oktober 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredra...
Fra 15 995 NOK

Mars 2025: KONDIS LØPEUKEN

Training Camp Portugal - 16-23 mars 2024 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på morsom og meget givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldi...

April 2025: LØPEUKA MED RUNNER’S WORLD

Training Camp Portugal 6-13 april 2024 - En treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med Runner´s World og Springtime gjengen! ...

13-20 april 2024: Dans- og treningsglede

Training Camp Portugal 13-20 april 2024 - Denne uken fokuserer vi på dans og treningsglede for alle! Forbered deg på en blanding av ulike dansestiler og treningsformer som vil få deg til både å svette...

20-27 april 2024: MAKS TRENINGSGLEDE med EVO

Training Camp Portugal 20-27 april 2024 - Sammen med en herlig PT-gjeng fra EVO gir vi deg en uke du vil trives, trenes, inspireres og motiveres! Dette er uken for deg som søker et sunt og aktivt liv-...
Fra 15 995 NOK

27 apr-4 mai 2024: TRENING FOR ALLE

Training Camp Portugal 27 apr-4 mai 2024 - La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, sol og badi...
Fra 15 995 NOK

Allsidighet og løpetrening med Runner`s World

21. SEPTEMBER - 28. SEPTEMBER 2024. Bli med Runner´s World til Portugal for å lade opp energilagrene under denne fantastiske varierte treningsuken! Her kan du starte dagen på stranden med stavgang, en...
Fra 15 995 NOK