fbpx

Om reisen

Vandring og trening i Davos

Wandern_Panorama_Weissfluhgipfel_Davos Parsenn_01


VANDRING & TRENING I DAVOS

Reisens datoer i 2022:

24 – 31 Juli

Bli med på en aktiv ferie der dagene fylles av aktivitet, vandring og inntrykk i alpemiljøet. Uken preges av storslått natur, frisk luft, iskalde elver, lange og korte vandringer og herlige løpeturer. Davos er mest kjent som vintersportssted, men undervurder ikke sommeren – den er fantastisk!

Alt dette, krydret med en herlig miks av yoga, dans og annen trening, gjør at det finnes noe for alle. Forelesninger, god mat, sosialt samvær og et engasjerende og inspirerende lederteam gjør at vi våger å love en suveren uke! I tillegg til vårt program finnes det strålende muligheter for sykling, tennis, golf, klatring. For den aktive er dette et drømmested!


Davosersee_Landschaft_Sommer_GIGI0086


Springtime har arrangert reiser til Davos siden 1989 og den spektakulære og vakre naturen gjør denne sveitsiske byen med rundt 12.000 innbyggere til den perfekte destinasjon for aktive ferier.  Davos ligger øst i Sveits på drøyt 1.500 meters høyde. Sommerstid får du oppleve et makeløst høyalpint landskap med storslått natur.

Vårt hotell, Kongress, tilbyr gode fasiliteter både for innendørs og utendørs aktiviteter, og det gjør at vi nå kan tilby en alpin variant av vårt Training Camp-konsept.


Jakobshorn_Transport_Bergbahn_Gondel_web


Hotellet ligger perfekt til, sentralt i Davos og nær kabelbaner som raskt tar oss opp til alpenes fantastiske stier der vi hver dag kommer til å tilby herlige vandringer og løpeturer. Det blir naturlig at fokuset ligger på nettopp løping og vandringer, men vi kommer daglig til å tilby andre former for kompletterende trening.

Ønsker du i tillegg å avslutte med et løp kan du delta i et av Davos X-Trails ulike distanser, les mer om de enkelte distansene her.

Swiss Alpine bytter fra 2022 navn til Davos X-Trails, men løypen og distansene er de samme.

Diamond 67,6km

Gold 42,7km

Silver 23,6km

Bronze 9,3km  

Velkommen med på en reise som tar deg til himmelske høyder!


 

Training Camp Portugal

Springtime tilbyr herlige aktive uker på Algarvekysten hver vår og høst. Training Camp Portugal passer for treningsglade mosjonister. Alle uker har et velfyllt...

Médoc Marathon
10 sep. 2022

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker...

BRASIL: Rio de Janeiro Maraton
19 juni 2022

Bli med Springtime på en reise til Rio de Janeiro Maraton 2022. Et eventyr du aldri vil glemme!