fbpx

Om reisen

Traillöpning i Davos 20.-28. juli

Opplev «Runners High» i Davos og Klosters!

Sti- og ultraløp på magiske høyder!

68 km – 43 km – 23 km – 10 km – Stafett

20.-28. juli 2024

Tidlig booking-rabatt frem til 14. april, 750kr.

Vi inviterer til en fantastisk reise til Davos Kloster, som ligger magisk vakkert innhyllet i de østlige sveitsiske Alpene. Arrangementet Davos X-Trails, tidligere kjent som Swiss Alpine, har fascinert både ultra- og stiløpere samt fornøyelsesløpere over hele verden siden 1986 med sine stupbratte alpine utsikter. Vi svensker har gode meritter med mange seire gjennom ultralegendene Jonas Buud og Rune Larsson.

Dette er en løpefestival med en herlig atmosfære omfavnet av en enestående vakker natur. Retten og slett en ukeslang fest hvor løping, guidede turer på varierte stier, interaktive verksteder og fengslende utstillinger venter på deg.

Det store utvalget av distanser og vanskelighetsgrader gjør at alle kan være med. I ukene før løpet tilpasser vi oss den høye høyden gjennom daglige løpeturer, og selvfølgelig legger vi som vanlig stor vekt på det sosiale fellesskapet.

Utover sin berømte sunne klima lokker Davos og Klosters med et mangfold av fritids-, kultur- og sportsaktiviteter.

Trailrunning har en økende trend og trekker løpere bort fra konvensjonelle stier for å utforske villmarken. I Davos og Klosters blir naturen din lekeplass og tilbyr et overflod av stier som strekker seg fra myke skråninger til utfordrende tekniske terreng.

Opplev ekte løpeglede mens du krysser de varierte landskapene og drar nytte av høydetrening og det forfriskende alpine klimaet. Opplev spenningen med flytende stier over rullende åser og adrenalinfylte nedoverbakker på kuperte stier. Alt du trenger er dine pålitelige løpesko, en lett vindjakke og kanskje en løpe-ryggsekk for essensielle ting når du begir deg ut på dette uforglemmelige eventyret i Davos Klosters.