fbpx

Om reisen

Tokyo Marathon


Big in Japan: Bli med på en utrolig interessant og spennende reise til Japans hovedstad Tokyo og World Marathon Major-løpet Tokyo Marathon. I løpet av reisen får vi mulighet til å oppleve den dynamiske og kontrastfylte byen.


Tokyo Marathon 2024 – reisen er utsolgt

Informasjon om våre ventelister finner du her.

E-post: post@springtime.no | Telefon: 22 88 10 00


Tokyo marathon var lenge et løp bare for de aller raskeste løperne. I 2007 ble løpet for første gang åpnet for alle og over 100.000 søkte om startplass. Organisasjonen slapp til 25.000 løpere. I dag er Tokyo et av de seks Abbott World Marathon Majors med rundt 38.000 løpere. Som reisearrangør har vi garanterte startplasser.

Tokyo er en av verdens største byer med sine ca tolv millioner innbyggere. Her opplever du et mylder av mennesker, trafikk, puls og inntrykk i en blanding av gamle tradisjoner og ny historie. Denne dynamiske byen er full av energi og kontraster med sine skyskrapere, gallerier, varehus og elektronikk – og ro-givende, grønne parker og klassiske templer.Tokyo er oppdelt i flere områder og hvert område har sitt særpreg. I Ginza-området finner man eksklusive butkkker, store varemagasier, moderne restauranter og gallerier. Den elektronikk-glade bør ta turen til Akihabara-området. I Shinjuku-området er det bedrifter, shopping og nattliv. Shinjukus togstasjon sies å være en av verdens mest trafikkerte med rundt 500.000 reisende daglig. Starten for Tokyo Marathon går herfra, ved Tokyo Governmental Building.Berlin Marathon
29 sep. 2024

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.

TCS New York City Marathon
03 nov. 2024

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2024 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Chicago Marathon
13 okt. 2024

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Flat og rask løype tiltrekker mange! I 2023 ble det satt ny...

Boston Marathon
15 april 2024

Boston Marathon er verdens eldste årlige maratonløp og henger høyt for maratonløpere verden over. Til våre løpsreiser har vi garanterte startplasser uten krav om...

TCS London Marathon
21 april 2024

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet.