fbpx

Om reisen

Runner's World CAMP

NYHET I NORGE:

Løpehelg med
Runner’s WorldRW CAMP

Springtime arrangerer løpehelger med løpeglede og inspirasjon, trening og sosialt samvær i samarbeid med Runner’s World Norge og lokale instruktører på en rekke destinasjoner i Norge sensommer/høst 2020. Det er en begrensing på antall deltagere iht C-19-restriksjoner og lokale forhold.

RW CAMP kan man kjøpe både med og uten hotell-pakke. Ønsker man å ordne overnatting selv (et annet sted/privat)  så booker man kun kurset. Kurset har alltid BASECAMP på et Hotel, hvor foredrag holdes og måltider serveres.Hvem er RW CAMP for?

RW CAMP er for deg som ønsker en aktiv helg med mye trening og å kunne velge nivå, da vi har program tilpasset både for deg som er nybegynner og for deg som har mye kunnskap om løping fra før.

Våre instruktører har relevant kompetanse og erfaring, og er enten ansatte i Springtime, Runner’s World, eller er lokale instruktører vi samarbeider med.

De ulike kursene har noe ulik innretning, basert på de lokale instruktøres spisskompetanse, men basisen er lik: løp og løpeteknikk – mye trening og inspirasjon.


En helg full av inspirasjon og trening sammen med likesinnede – høres det ut som noe for deg?


Noen av våre instruktører:

 

Ultrakongen Bjørn Tore Taranger møter du på RW CAMP i Bergen.

 

Løpecoach og Springtime-ansatt Jenny Midbjer stiller på RW CAMP i både Haugesund og Trøndelag.

 

Runner’s World-redaktør Sara Skarabot Pedersen gleder seg til RW CAMP på Ringerike og i Bergen.

 

Thea Foss Bækkevold ønsker deg varmt velkommen til RW CAMP Trøndelag.

 

De spreke jentene i Ninjagirls møter du på RW CAMP i Bergen.


Program og info
om RW CAMP

 

Bergen

Basecamp:  Scandic Bergen City

Dato: 11.–13. september

Program og presentasjon av instruktører: Klikk her

Instruktører:
Sara Skarabot Pedersen, redaktør Runner’s World Norge
Kirsten Marathon Melkevik
Ultrakongen Bjørn Tore Kronen Taranger
Linda Grøning
Thorbjørn Ludvigsen

Pris: 4090 kr for del i dobbeltrom. 4890 kr for enkeltrom (hotell 2 netter, 2 lunsj, 2 middag, 2 frokost inkludert + kurset RW CAMP). For de som kun kjøper kurs (1490 kr) kan man delta på felles middag lørdag kveld for et tillegg (bookes i etterkant direkte hos hotellet).


Trøndelag

Basecamp: Scandic Hell

Dato: 11.– 13. september

Program og presentasjon av instruktører: Klikk her

Instruktører:
Jenny Midbjer, Springtime
Thea Foss Bækkevold, RW-skribent og inspirator/trener.
Bente Bremset Kulvik, Ernæringsfysiolog og PT
Kine Bratbak, fysioterapeut

Pris: 4260 kr for del i dobbeltrom. 5110 kr for enkeltrom. (hotell 2 netter, 2 lunsj, 2 middag, 2 frokost inkludert + kurset RW CAMP). For de som kun kjøper kurs (1490 kr) kan man delta på felles middag lørdag kveld for et tillegg (bookes i etterkant direkte hos hotellet).


 


Eksempler på økter fra programmet:

Kombi-intervaller

3–5 x (4 min + 4 x 30 sek tempo)

Denne økta er inspirert av Mustafa «Musse» Mohamed,  svensk rekordholder på maraton. En intervalløkt som kombinerer terskelintensitet med raskere flytfart og setter intensitetsstyring og tempo i perspektiv.

 

DDS – drill, dynamisk tøying og sprint

En real sprintøkt – som egner seg for alle. Drilløvelser bedrer både koordinasjonen og kan fungere som (løpsspesifikke) styrke- og teknikkøvelser. Dynamisk tøying er en digg komponent som de fleste oss har godt av, og som gjør seg ypperlig som en forlengelse av oppvarmingen. Raske sprintdrag vekker nervebaner og muskelfibre som ofte «ligger i dvale» hos langløpere. En eksplosiv, variert og annerledes løpeøkt!

 

Kortintervaller på bane

1–3 x (10 x 200 meter)

En intervalløkt med kortere drag, som dermed tillater oss å jobbe på litt høyere fart, selv om intensiteten skal ligge rundt anaerob terskel. Det «kjipe» med kortintervaller er at man trenger maaange drag for å få en fullverdig økt. Mange løpere tyr derfor heller til  økter som 5 x 5 minutter, som virker mer overkommelig for hodet. Vi utnytter fellesskapet og bryner oss på opp mot 30(!) x 200 meter, rundt og rundt.