fbpx

Cape Town Marathon

Program

Programmet for reisen er preliminært.

ONSDAG 16. OKTOBER

Avreise fra Oslo, nattfly til Cape Town.

TORSDAG 17. OKTOBER

Ankomst midt på dagen. Vi begynner med en guidet tur i Cape Town og besøker det spektakulære Table Mountain.

Innsjekking på Protea Hotel Sea Point. Et sentralt beliggende hotell i Sea Point-området, nær den berømte «Sea Point Promenade». Hotellet har et basseng og gangavstand til butikker, barer og restauranter. Det er knapt 3 km fra hotellet til start- og målområdet med vakker utsikt over havet og fjellene langs promenaden.

På kveldens velkomstmiddag, som er inkludert, nyter vi mat, underholdning, sang, dans og trommer. Opplevelsen har opprinnelse fra ulike deler av Afrika. Gjestene vil få prøve forskjellige retter fra det afrikanske og kap-malaysiske kjøkkenet. Før hver rett introduseres hvilken del av Afrika maten kommer fra.

FREDAG 18. OKTOBER

Frokost.
Deretter drar vi til en av de mange bydelene rundt Cape Town. Her får vi se hvordan en stor del av landets befolkning lever samtidig som vi lærer mer om kulturforskjellene i landet. Levende bevis på at penger ikke alltid er oppskriften på lykke! Lunsj er inkludert.

På ettermiddagen besøker vi messeområdet og blir kjent med start- og målområdet.

Om kvelden spiser vi en herlig pastamiddag sammen, som er inkludert.

LØRDAG 19. OKTOBER

Frokost.
I dag er det løpene for 5 og 10 km samt 22 og 46 km terrengløp.

Fri dag hvis du ikke deltar i løpene ovenfor.

Lunsj og middag på egen hånd.

SØNDAG 20. OKTOBER

Frokost.
Cape Town Marathon! Lykke til!

Vi feirer bedriftens prestasjon på en hyggelig restaurant.

MANDAG 21. OKTOBER

Frokost.
I dag drar vi på en guidet dagstur sørover langs Kapphalvøya. På vei nedover kjører vi langs den vakre kystveien Chapmans Peak Drive og i løpet av dagen stopper vi blant annet ved Godahoppsudden og Cape Point.

Lunsj er inkludert, og vi spiser på en hyggelig fiskerestaurant i Kalk Bay. Her pleier selene å underholde på klippene.

Egen tid om ettermiddagen.

TIRSDAG 22. OKTOBER

Frokost.
Dagens utflukt går til vinområdet Franschhoek. Franschhoek betyr «franske hjørnet» på nederlandsk. Dette vakre vindalen, innrammet av Franschhoek-fjellene, har en fransk påvirkning fra immigrasjonen av franske hugenotter på 1600-tallet. De brakte med seg sin kunnskap om vinproduksjon, og i dag er Franschhoek et av landets mest innflytelsesrike vinområder. Deretter går vi til en annen vingård for en ytterligere vinsmaking.
Lunsj er inkludert.

Egen tid og middag om ettermiddagen.

ONSDAG 23. OKTOBER

Frokost.
I dag tar vi en heldagsutflukt til Hermanus og vinområdet Hemelen Aarde langs kystveien. Underveis stopper vi ved Stony Point naturreservat, hjemmet til en av verdens største kolonier av afrikanske pingviner. Etter et stopp på Stony Point, beveger vi oss innover fra kysten til vinområdet Hemel-en-Aarde, som betyr «himmelen på jorden» av en grunn. Dette vakre området har spektakulær utsikt og fantastiske viner og vingårder. Vi stopper på en vingård for vinsmaking og deretter videre til Moggs Country Cookhouse for lunsj, som er inkludert. Deretter går gruppen til Hermanus, hvor det er tid for en spasertur i den sjarmerende kystbyen. Med litt flaks kan du få se hvaler!

Vi avslutter med en herlig avslutningsmiddag, som er inkludert.

TORSDAG 24. OKTOBER

Frokost.
Fri formiddag. Transfer til flyplassen, og hjemreisen begynner.

FREDAG 25. OKTOBER

Tidlig ankomst til Oslo.

Sør-Amerika med Buenos Aires Marathon og Inkastien 2025

Vi planlegger en reise til Sør-Amerika og Inkastien høsten 2025. Bli med på et spennende eventyr, med vandringen gjennom Inkastien som høydepunkt. ...

Médoc Marathon

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker og gjennom vinslott. Underveis bys...
Fra 11 995 NOK

TCS New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2024 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!...

Berlin Marathon

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger. ...