fbpx

Boston Marathon

Program

bos


Her finner du programmet for 2020. Du deltar naturligvis bare på de aktivitetene du ønsker. Enkelte aktiviteter i programmet må forhåndbestilles. Dette er i  så fall angitt.


Fredag 17. april

 •  Vi lander på Logan flyplass i Boston, hvor vi samles i ankomsthallen (se etter Springtime-skilt). Så snart alle er på plass tar vi privat buss til hotellet for innsjekking.
 • Det legges opp til sosial middag for de som ønsker å være med. Hver enkelt betaler for seg selv men forhåndspåmelding er krevet for at vi skal kunne booke bord til rett antall personer.

Lørdag 18. april

 • 07:00 – Morgenjogg. Samling i lobbyen for de som vil være med på rolig morgenjoggetur på ca 5 km der vi blant annet tar en kikk på målområdet i Boylston Street.
 • 10:00 – Startnummermessen. Samling i lobbyen for de som vil være med på gåtur (30-40 minutter) til startnummermessen. Husk startbevis (Runner Passport) og pass. Vi passerer noen interessante turist-steder på veien. På messen henter vi ut startnummer og kan benytte oss av muligheten til å shoppe diverse Boston Marathon-souvernirer og  andre løpsrelaterte produkter.

Søndag 19. april

 • 07:00 – Morgenjogg. Oppmøte i lobbyen for de som vil være med på lett, liten morgenjogg på ca 5 km langs herlige Charles River.
 • 09:00 – Løypegjennomgang. Samling i lobbyen for gåtur (ca 30 min) til avgangspunktet for arrangørens offisielle løypegjennomgang. Må forhåndsbestilles.

Mandag 20. april

 • 06:00-09:30 – Til start. Samling i lobbyen for gåtur til bagasjeinnlevering og transport med arrangørens karakteristiske gule skolebusser til starten i Hopkinton. Tid for transport til start avgjøres av din starttid. Vi avtaler nærmere på plass.
 • 10:00 – Boston Marathon 2020! Starten er delt inn i fire «waves» som starter henholdsvis kl 10:00 (rød start), 10:25 (hvit start), 10:50 (blå start) og 11:15 (gul start). Alle som har startplass gjennom Springtime – uten kvalifisering på tid – har gul start. LYKKE TIL! 
 • 19:15 After run-middag. Samling i lobbyen for  gåtur til restauranten der vi feirer dagens bragder med hyggelig after run-middag. Må forhåndsbestilles.

 Tirsdag 21. april

 • Transfer til flyplassen på ettermiddagen.
 • Hjemreise med nattfly

NB: Endringer kan komme. Gjør det til en vane å kontrollere programmet som blir slått opp i lobbyen på hotellet. 


BOSTON MARATHON STARTNUMMER- OG SPORTSMESSE

ADRESSE
 • John B. Hynes Convention Center, 900 Boylston Street, Boston, MA 02115
MESSENS ÅPNINGSTIDER

Fredag  11:00 – 18:00
Lørdag  09:00 – 19:00
Søndag  09:00 – 18:00

NB: Det er ikke mulig å hente startnummer på løpsdagen.

 

bos


TCS New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet 2022 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!...
Fra 2 000 NOK

Berlin Marathon

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger. ...
Fra 2 000 NOK

Tokyo Marathon

Tokyo Marathon er et av de viirkelig - på alle måter - store maratonløpene. Tokyo, er en av verdens største byer, byr på et mylder av mennesker, trafikk, puls og inntrykk i en spennende blanding av ga...
Utsolgt

Chicago Marathon

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle maratoninteresserte. Vi har garanterte s...
Fra 2 000 NOK

Virgin London Marathon

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet....
Fra 11 050 NOK

Paris Marathon

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris severdigheter, som for eksempel Eiffeltårne...
Fra 2 000 NOK