fbpx

Om reisen

Boston Marathon

boston


Det var maratonløpet under de Olympiske Leker i Athen i 1896, den første maratonkonkurransen i moderne tid, som inspirerte til oppstarten av Boston Marathon i 1897.


Boston Marathon 2024 er allerede utsolgt.

  Vennligst kontakt geirjarle@springtimegroup.no for spørsmål. 

 

Informasjon om våre ventelister finner du her.

 

E-post: post@springtime.no | Telefon: 22 88 10 00


Boston Marathon er verdens eldste årlig arrangerte maratonløp. I 1897 stilte 18 løpere på startstreken. Siden den tid har Boston Marathon utviklet seg til å bli et av de aller best kjente gateløpene. Boston Marathon er et av de seks World Marathon Majors og et yndet mål for maratonløpere over hele verden. Deltakerantallet ligger nå på rundt 30.000.


IMG_3713


Boston Marathon har en forholdsvis lettløpt løype, men etter ca 28 kilometer møter man the Newton Hills som gjennom årenes løp har knekt mang en løper, også blant favorittene. Den siste av bakkene kalles sågar Heartbreak Hill…

Boston Marathon arrangeres alltid den tredje mandagen i april, på Patriot’s Day.


Sportsmessen

I forbindelse med løpet arrangeres det en stor sportsmesse ved startnummerutdelingen. Messen holdes i John B. Hynes Convention Center nær målområdet i Boylston Street, fredag, lørdag og søndag før løpet.


bos


TCS New York City Marathon
03 nov. 2024

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2024 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Berlin Marathon
29 sep. 2024

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.

Tokyo Marathon
03 mars 2024

Tokyo Marathon er et av de viirkelig - på alle måter - store maratonløpene. Tokyo, er en av verdens største byer, byr på et mylder av mennesker, trafikk, puls og...

Chicago Marathon
13 okt. 2024

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Flat og rask løype tiltrekker mange! I 2023 ble det satt ny...

TCS London Marathon
21 april 2024

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet.

Paris Marathon
13 april 2025

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 54.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...