fbpx

Om reisen

Boston Marathon

boston


Det var maratonløpet under de Olympiske Leker i Athen i 1896, den første maratonkonkurransen i moderne tid, som inspirerte til oppstarten av Boston Marathon i 1897.


Boston Marathon 2020 er allerede utsolgt.

NB: AVLYST / UTSATT GRUNNET COVID-19  – vennligst kontakt geirjarle@springtimegroup.no for spørsmål. 

 

Informasjon om våre ventelister finner du her.

 

E-post: post@springtime.no | Telefon: 22 88 10 00


Boston Marathon er verdens eldste årlig arrangerte maratonløp. I 1897 stilte 18 løpere på startstreken. Siden den tid har Boston Marathon utviklet seg til å bli et av de aller best kjente gateløpene. Boston Marathon er et av de seks World Marathon Majors og et yndet mål for maratonløpere over hele verden. Deltakerantallet ligger nå på rundt 30.000.


IMG_3713


Boston Marathon har en forholdsvis lettløpt løype, men etter ca 28 kilometer møter man the Newton Hills som gjennom årenes løp har knekt mang en løper, også blant favorittene. Den siste av bakkene kalles sågar Heartbreak Hill…

Boston Marathon arrangeres alltid den tredje mandagen i april, på Patriot’s Day.


Sportsmessen

I forbindelse med løpet arrangeres det en stor sportsmesse ved startnummerutdelingen. Messen holdes i John B. Hynes Convention Center nær målområdet i Boylston Street, fredag, lørdag og søndag før løpet.


bos


TCS New York City Marathon
07 nov. 2021

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet 2022 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Berlin Marathon
26 sep. 2021

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.

Tokyo Marathon
17 okt. 2021

Tokyo Marathon er et av de viirkelig - på alle måter - store maratonløpene. Tokyo, er en av verdens største byer, byr på et mylder av mennesker, trafikk, puls og...

Chicago Marathon
10 okt. 2021

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

Virgin London Marathon
03 okt. 2021

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet.

Paris Marathon
17 okt. 2021

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...