fbpx

Berlin Marathon

Program 2024

Berlin - Program


PROGRAM BERLIN 2024


Berlin er gjennom sin kulturelle og historiske arv en av Europas mest dynamiske storbyer. Her finnes det naturligvis mye og se og gjøre. Her finnes museer og monumenter som viser keisertidens storhet, den første verdenskrigen, 20-tallets depresjon og galopperende inflasjon, Hitlers vei til makten og nazismens grusomheter, etterkrigstiden samt Berlinmuren. Kulturelt er Berlin en av Europas mest vitale byer. Selv om økonomien har vært utfordrende har byen stadig skapt rom for innovativ kultur og samspill mellom kunst- og kulturformer.

Springtimes reise til Berlin i forbindelse med Berlin Marathon er en weekendreise fra fredag til mandag. Det går naturligvis an å utvide besøket dersom du ønsker å få tid til å se mer av denne spennende byen.


FLYTIDER – de som flyr med Springtime, Norwegian

Oslo – Berlin 27. sep

Planlagt avgang 07.30 – 09.05

Berlin – Oslo 30 . sep

Planlagt avgang 14.10 – 15.50

 

PROGRAM 

Fredag 27. september

 •  Ankomst Berlin*  Transferbuss til startnummermessen og sedan til hotellet (Innsjekking fra kl 16 for de som flyr selv).

*Gjelder hel pakke. Ved valg av hotellpakker ordner den enkelte fly og transfer selv.

 

Lørdag 28. september

 • 08.30 Samling i respektive lobby for busstransport til felles morgenjogg med frokost/snacks.
 • Et morsomt løp på ca. 6 km arrangert av BMW Berlin Marathon. som ender på den praktfulle Olympiastadion. Buss tar oss tilbake til hotellene.
 • 13:00 – Citysightseeing. Om du ønsker kan du bli med på en en ca tre timer lang sightseeing.
 • Sightseeingen starter fra Hotel Crowne Plaza, Nürnberger Strasse 65 (Må forhåndsbestilles)
 • 12:30 – Felles tur til startnummermessen for de som ønsker det. Vi benytter U-bahn, og alle ordner egen billett (gjerne på forhånd).
 • 18:30 Pastaladingsmiddag. Hyggelig pastabuffet kvelden før kvelden. Garantert mye maratonprat, må forhåndsbestilles. (Restaurant og pris er ikke klare for 2024)

 

Søndag 29. september

 • 06:00 – Tidlig frokost på alle hotellene – Fyll lagrene for maratondagen.
 • 07: 00- Avreise til starten – Samling i lobbyen.  Vi går samlet for de som ønsker dette.
  • Crown Plaza vi møtes 07:00 i resepsjonen
  • Premier Inn vi møtes 07:00 i resepsjonen
  • Scandic vi møtes 07:30 i resepsjonen
 • 09:15-10:00 Berlin Marathon 2024! Startene går. Her har du mulighet til å forbedre bestetiden din i verdens raskeste løype – eller bare nyte den fantastiske stemningen i Berlins gater. Lykke til! 
 • 19:00 After run-middag. Etter løpet feirer vi dagens prestasjon med middag Stemningen pleier å være veldig god. Må forhåndsbestilles. (Restaurant og pris er ikke klare for 2024)

 

 Mandag 30. september

 •  Utsjekking – Samtlige hoteller.
 • Transfer for de som har booket fly med oss.

  Det kan bli noe venting i forbindelse med at bussen skal plukke opp reisende på de ulike hotellene.

   Oppmøte i lobbyen for transferbuss til flyplassen for de som har booket hel pakke.

NB: Det kan komme endringer i programmet. 

Chicago Marathon

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Flat og rask løype tiltrekker mange! I 2023 ble det satt ny verdensrekord for herrer. Som et av løpene i ...
Fra 17 700 NOK

Paris Marathon

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris severdigheter, som for eksempel Eiffeltårne...
Fra 7 890 NOK

TCS New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet i 2024 og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!...

Tokyo Marathon

Tokyo Marathon er et av de viirkelig - på alle måter - store maratonløpene. Tokyo, er en av verdens største byer, byr på et mylder av mennesker, trafikk, puls og inntrykk i en spennende blanding av ga...

TCS London Marathon

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet....