fbpx

Beerlovers Marathon 2024

Løpet

Deltakerantall: 2500

Siste påmeldingsdato: Ved ledig kapasitet
Løpsdato: 12. mai 2024
Aldersgrense: 18 år
Medalje: Ja T-skjorte (eller klær): Ja
Tidtaking med brikke: Ja
Pastaparty: Ja
Karakter: En noe kupert løype med mange ølkontroller og 20-tallsband som spiller, mest sannsynlig vil vi oppleve den klassiske, imponerende og lange Montagne de Bueren-trappen med 373 trinn… Starttid: 09:30 Maks tid: 6 timer og 30 minutter.

En hyggelig og variert løype, selv om den ikke er blant de enkleste å løpe. Start og mål ligger nær hotellet. Løypa er for øyeblikket ikke helt bestemt på grunn av utvidelse av trikkenettet i byen.

Det er mange kontroller langs løypa, hver med sitt eget øl. På startnummermessen får alle deltakere en personlig kopp/plastglass og et belte for å bære den med seg. Den vil senere brukes ved alle ølkontrollene.

I tillegg til øl, er det vann, brus, frukt, vafler, kjøttboller, godteri, pommes frites osv. Flere av stasjonene har levende musikk og dansemuligheter.

Løpet tar naturligvis litt lengre tid enn vanlig, men med en variert, vakker løype og morsomme aktiviteter, er det en herlig utfordring!

Médoc Marathon

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker og gjennom vinslott. Underveis bys...
Fra 11 995 NOK

Barcelona Marathon

Barcelona i mars er herlig. Her kan du få en forsmak på våren mens du går langs Las Ramblas, drikker kaffe i solen på en koselig kafé, eller kanskje besøker de gotiske kvarterene. Enten du er interess...
Fra 2 000 NOK