fbpx

Om reisen

Beerlovers Marathon 2024

 

BEERLOVERS MARATHON 2024 REISE: 10.-13. MAI 2024

LØPSDAG: 12. MAI

Reisen for deg som liker løping og øl!

Beer Lovers’ Marathon er en festlig og sportslig utfordring som kombinerer løping og ølsmaking. Temaet for 2024 er forbudstiden, perioden da alkohol var forbudt, og man måtte smyge seg inn på hemmelige barer for å drikke. Det er også tiden for Gatsby og 20-tallets galskap. Bli med og feire, løp med andre glade løpere, dans til jazzmusikk og pass deg for alkoholpolitiet som lurer rundt hjørnet.

Det vil sannsynligvis være mange hemmelige rom med ølservering.

Løpet er 42,195 km langt og går gjennom de vakreste stedene i byen Liège i Belgia. Det er 16 stasjoner underveis der du kan smake på ulike belgiske øltyper og regionale produkter. En unik mulighet til å oppdage den belgiske ølkulturen og ha det moro med andre løpere fra hele verden.

Det er mange orkestre og levende musikk langs løypa. En fantastisk stemning venter!

Løpet har 2500 deltakere fra mange forskjellige land, og de aller fleste kler seg ut og deltar i kostymekonkurransen som løpsarrangøren arrangerer.

Vi bor i byen Liège i østlige Belgia.

Vi har svært begrensede startplasser, så det gjelder å sikre seg plass raskt.

Médoc Marathon
07 sep. 2024

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker...

Barcelona Marathon
10 mars 2024

NYHET! Barcelona i mars er herlig. Her kan du få en forsmak på våren mens du går langs Las Ramblas, drikker kaffe i solen på en koselig kafé, eller kanskje...