fbpx

Om reisen

Barcelona Marathon

 

5 februari- Hotell og startplats er nå tilgjengelig på forespørsel.

mejla till post@springtime.no

 

Barcelona Maraton – Ny løype i 2024!

Barcelona i mars er herlig. Her kan du få en forsmak på våren mens du går langs Las Ramblas, drikker kaffe i solen på en koselig kafé, eller kanskje besøker de gotiske kvarterene. Enten du er interessert i shopping, underholdning, severdigheter eller restauranter, har Barcelona mye å by på.

I mars er temperaturen svært behagelig hvis du vil utforske byen på egen hånd. Selvfølgelig får du også mange inntrykk når du løper Barcelona Maraton, som kan sammenlignes med en 42 km lang sightseeing.

I år er det også premiere for en ny løype!

Barcelona har så utrolig mye å oppdage, se og gjøre at vi har valgt å arrangere en langhelg fra fredag til mandag.

Vi tilbyr et sentralt beliggende hotell i nærheten av starten ved Plaza Cataluña, bare en kort spasertur til og fra det nye startområdet.

Vi arrangerer morgenjogging på lørdag og tilbyr en herlig middag etter løpet. Vi har svensktalende reiseledere.

Det er også mulig å kjøpe en «halv» pakke med hotell og startnummer og selv ordne flyreisen og transport til hotellet. Startnummeret i Barcelona Maraton er garantert ved bestilling gjennom oss.

Vi selger ikke bare startavgiften.

Paris Marathon
07 april 2024

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

TCS London Marathon
21 april 2024

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet.