fbpx

Björn Lans

Björn satset tidlig på kondisjonsidrett og vekslet mellom orientering, skiorientering og langrenn. Elitesatsningen som senior falt på skiorientering og karrieren ble kronet med dobbelt VM-gull i 1996. 

Etter å ha forlenget vintersesongen med alpint i løpet av noen år ble satsningen på multisport helhjertet fra 2000. Å ta seg frem i terreng døgnet rundt har passet Björn som hånd i hanske, og han fikk etter sitt første Raid Gauloises kallenavnet «The human GPS». 

Björn er utdannet fysioterapeut og jobber i dag som sentersjef i Bollnäs Sporthall. Der har han mulighet til å påvirke folkehelsen i et større perspektiv og trives ypperlig ettrsom han får muligheten til å inspirere til trening i ulike treningsøkter.

På Training Camp kjører Björn gjerne hardt på stavgang eller løping, og leder økter som Kettlebells, Functional Moves eller Nordic Extreme. 

kör gärna hårt på stavgång eller löpning och leder pass som Kettlebell, Functional Moves eller Nordic Extreme. Henger barn med Björn så finner han alltid et spennende skattekart.

 

Reiser med Björn Lans: