fbpx

Depositum

Innbetaling av depositum/påmeldingsavgift for reise anses som kundens ordrebekreftelse. Det ses også som kundens bekreftelse på at informasjonen i fakturaen og bekreftelsen stemmer, samt at kunden har satt seg inn i og godkjenner Springtimes reisevilkår.


Depositumets størrelse
Ved bestilling faktureres depositum/påmeldingsavgift på 3.000 NOK for reiser innen Europa, 4.000 NOK for reiser utenfor Europa med unntak av reisen til New York City Marathon der depositumet er på 7.500 NOK. I tillegg faktureres eventuelle startavgifter.

I enkelte tilfeller faktureres også spesielle utflukter/aktiviteter sammen med depositumet. Det gjelder for eksempel vinsmaks- og restitusjonsvandringen under reisen til Médoc Marathon.


Depositum = kundens bestillingsbekreftelse
Depositumet skal betales senest 7 dager etter bestilling. Er ikke betaling mottatt etter 7 dager annulleres bestillingen.

Innbetaling av depositum anses som bekreftelse på at informasjonen på bekreftelsen og fakturaen stemmer, samt at kunden har lest og godkjent Springtimes reisevilkår. Kunden har ansvar for å gi beskjed om eventuelle feil i ordrebekreftelsen før depositumet betales.

Endringer som meddeles etter at depositum er betalt kan medføre endringsavgift, gitt at det er mulig å utføre endringen.