Training Camp Thailand

Utflukter

Thailand tempel


Båtutflukt til Tempelgrotten

Tempelgrotten ligger i nasjonalparken Sam Roi Yod. Den berømte grotten Phraya Nakhon Cave hvor en Thailandsk konge for lenge siden bygde et vakkert tempel. Grotten ligger som et krater høyst oppe i en av fjelltoppene i nasjonalparken. Vi reiser med egne båter direkte fra vår strand ut via «sukkertoppsøyene» der vi også mater aper på «Monkey Island». Båtturen går videre inn i naturreservatet gjennom en tradisjonell fiskeby til en strand hvor vi går i land og starter turen gjennom regnskogen og opp fjellet til grotten. En stor lunsjbuffet i reservatets restaurant er inkludert.
Båtutflukten til Tempelgrotten er inkludert i reisens pris.


Tove, DSC_7980


Heldagsutflukt til den vakre øya Koh Talu

Så sant været tillater det tar vi en heldagstur til Koh Talu. Øya ligger om lag to timer med buss fra Dolphine Bay. Vi reiser videre med båt og gjør to stopp for å snorkle før vi ankommer Koh Talu (utstyr er inkludert). Snorklingen her er bra – vannet her er betydelig klarere enn inne ved land. Koh Talu er en privat øy med vakre strender og krystallklart vann, og på denne skjønne plassen kan vi bade, padle kajak, vandre og snorkle. En stor lunsjbuffet er inkludert.
Denne utflukten bestilles og betales på plass.


Training-camp-thailand_utflykter_3


Shoppingtur til Hua Hin

Hua Hin er Thailands eldste turistby der også den Thailandske kongen bor store deler av året. Her finnes det gode shoppingmulighetr, blant annet på de berømte nattmarkedene. Hvorfor ikke passe på å få sydd noen dresser og kjoler hos de velkjente skredderne? I Hua Hin finner du mange restuaranter. Avslutt gjerne kvelden med en herlig middag på noen av pirene nede i havnen.
Shoppingturen til Hua Hin er inkludert i reisens pris.


Thailand glädje